Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakaś melepeta mnie zaraziła więc umieram jednakowoż jeszcze żyję co pewnie sporą grupę martwi;)

poza tym usiłuję nikogo nie zabić a kilka osób usilnie się tego domaga:mad: więc siedzę cicho i czekam aż mi przejdzie;)

No nie wiem, mjak w tym szale wpadnie mi pod żelazko boczek na ten przykład, to kto wie, co ja mogę zrobić.

ja wiem,ja wiem:)

smalec ze skwarką :lol:

Smalczyk jest obrzydliwy i tłuuuusty! Błe!!!

Wusia, jesteś pewna, że to Ciebie ktoś zaraził? A może Ty sama produkujesz zjadliwą broń biologiczną?

Depsiu, pościele nie poddające się maglowaniu przerobiłabym szybciutko na szmaty do podłogi. Masochistką jesteś?

no wiesz to by trudno było nazwać głupotą:p

małż biegał sobie w krótkim rękawku po dworze i robił do późnego wieczora zdziwiłabym się gdyby zdrowy został:(

Malka - Ty jak coś powiesz... :rotfl:

Wusia - a mówiła Ci mama, że trzeba mele... no, tych różnych, unikać starannie?

Nie posłuchałas i teraz masz kłopot. :(

Mnie też mama mówiła, że nie wolno takim rozgrzanym na dwór bez niczego ciepłego wyskakiwać.

I teraz znowu muszę zdusić w zarodku skutki własnej głupoty. :mad:

i to jeszcze DPS-iu jaki:( chłopu niby lepiej, mnie kiepsko, Młody ma gorączkę i jeszcze suka cieczki dostała:bash:

Wuśka,gdyby chłopu było gorzej, a wszystko pozostałe się nie wydarzyło to i tak byś miała większy kataklizm niz teraz masz, więc nie marudź ;)

ta zwłaszcza jak trzeba w niedzielę wpół szóstej rano latać po placu z psem na smyczy:bash:

Ty sie ciesz, ze psy obce za Tobą nie biegną i suki nie próbują przy Tobie zgwałcić.. ;)

Jak ją wyprowadzasz normalnie o 5,30... to nie dziw się, że ma zegarek w tyłku... ona wie, że to ta godzina i koniec... Moja śpi ze mną dopóki pani nie wstanie... choćby wszyscy chłopcy z mężem latali po domu.... I niezależnie czy jest to 7.00 czy 11.00... ;)

I powiem za Malka... chory chłop to największy kataklizm....

Oj, to prawda, jak chory - to koniec świata.

Całe szczęście, że Mojny to tak raz na kilka lat tylko sie rozkłada, zwykle walczy dzielnie i nie marudzi. :)

Wusia - sterylka dla suni!!!

Napisałam posta o sterylce, ale go zjadło... FM nie jadł jeszcze śniadania;)

Są dwie szkoły sterylki... jedna po pierwszej cieczce, druga przed...

I tego się trzymajmy... I obie dobre...

No chyba, że Wusia będzie wystawiać i chce mieć szczeniaki... ???????

Lidzia dzięki:), jakbym psa miała to bym latać nie musiała sam by latał:lol: chłopu znacznie lepiej pracami ręcznymi się zajmuje bo ADHD mu się odpaliło;)

Wiolcia jeszcze wszystko przede mną bo to dopiero początek ale już jeden kawaler dzisiaj na placu był:mad:

Arni ona różnie wychodzi akurat dzisiaj jej się tak wczas uwidziało:bash:

DPS-ia, Małgoś, Arni sunia sterylkę zaliczy bo szczeniaczków mieć nie chcę ani wystawiać nie mam zamiaru ale nawinął mi się raz artykuł że u leosi wczesna sterylka ileś tam razy zwiększa ryzyko wystąpienia różnych paskudnych chorób i żeby sterylizować jak 2,5 roku ma nie wiem ile w tym racji ale jakiś utytułowany człek to napisał to skoro wiem to poczekam bo jakby mi tak psa szlag trafił zbyt wcześnie to potem bym miała wyrzuty sumienia że to przez sterylkę:(