jamles 07.10.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wusia, gdzie Ty znowu przepadłaś??? pewnie u fryzjera, bo grzybów ma chyba dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 jakaś melepeta mnie zaraziła więc umieram jednakowoż jeszcze żyję co pewnie sporą grupę martwi;) poza tym usiłuję nikogo nie zabić a kilka osób usilnie się tego domaga:mad: więc siedzę cicho i czekam aż mi przejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No nie wiem, mjak w tym szale wpadnie mi pod żelazko boczek na ten przykład, to kto wie, co ja mogę zrobić. ja wiem,ja wiem:) smalec ze skwarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dobry smalczyk nie jest zły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Smalczyk jest obrzydliwy i tłuuuusty! Błe!!!Wusia, jesteś pewna, że to Ciebie ktoś zaraził? A może Ty sama produkujesz zjadliwą broń biologiczną?Depsiu, pościele nie poddające się maglowaniu przerobiłabym szybciutko na szmaty do podłogi. Masochistką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nie ja padłam biedniutka ofiarą jakiejś melepety:( natomiast od dzisiaj małż jest ofiarą własnej głupoty i też zdycha:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Znaczy się małż tulił się czule do chorej małżowinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no wiesz to by trudno było nazwać głupotą małż biegał sobie w krótkim rękawku po dworze i robił do późnego wieczora zdziwiłabym się gdyby zdrowy został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Wpadłam zdrówka zostawić dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Malka - Ty jak coś powiesz... Wusia - a mówiła Ci mama, że trzeba mele... no, tych różnych, unikać starannie? Nie posłuchałas i teraz masz kłopot. Mnie też mama mówiła, że nie wolno takim rozgrzanym na dwór bez niczego ciepłego wyskakiwać. I teraz znowu muszę zdusić w zarodku skutki własnej głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 i to jeszcze DPS-iu jaki:( chłopu niby lepiej, mnie kiepsko, Młody ma gorączkę i jeszcze suka cieczki dostała:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 i to jeszcze DPS-iu jaki:( chłopu niby lepiej, mnie kiepsko, Młody ma gorączkę i jeszcze suka cieczki dostała:bash: Wuśka,gdyby chłopu było gorzej, a wszystko pozostałe się nie wydarzyło to i tak byś miała większy kataklizm niz teraz masz, więc nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ta zwłaszcza jak trzeba w niedzielę wpół szóstej rano latać po placu z psem na smyczy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wusia, zdrówko dla was zostawiam chciało się mieć psa, to teraz trzeba latać rano na spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ta zwłaszcza jak trzeba w niedzielę wpół szóstej rano latać po placu z psem na smyczy:bash: Ty sie ciesz, ze psy obce za Tobą nie biegną i suki nie próbują przy Tobie zgwałcić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jak ją wyprowadzasz normalnie o 5,30... to nie dziw się, że ma zegarek w tyłku... ona wie, że to ta godzina i koniec... Moja śpi ze mną dopóki pani nie wstanie... choćby wszyscy chłopcy z mężem latali po domu.... I niezależnie czy jest to 7.00 czy 11.00... I powiem za Malka... chory chłop to największy kataklizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj, to prawda, jak chory - to koniec świata. Całe szczęście, że Mojny to tak raz na kilka lat tylko sie rozkłada, zwykle walczy dzielnie i nie marudzi. Wusia - sterylka dla suni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wlasnie, koniecznie sterylka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Napisałam posta o sterylce, ale go zjadło... FM nie jadł jeszcze śniadania;) Są dwie szkoły sterylki... jedna po pierwszej cieczce, druga przed...I tego się trzymajmy... I obie dobre...No chyba, że Wusia będzie wystawiać i chce mieć szczeniaki... ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidzia dzięki:), jakbym psa miała to bym latać nie musiała sam by latał chłopu znacznie lepiej pracami ręcznymi się zajmuje bo ADHD mu się odpaliło;) Wiolcia jeszcze wszystko przede mną bo to dopiero początek ale już jeden kawaler dzisiaj na placu był Arni ona różnie wychodzi akurat dzisiaj jej się tak wczas uwidziało:bash: DPS-ia, Małgoś, Arni sunia sterylkę zaliczy bo szczeniaczków mieć nie chcę ani wystawiać nie mam zamiaru ale nawinął mi się raz artykuł że u leosi wczesna sterylka ileś tam razy zwiększa ryzyko wystąpienia różnych paskudnych chorób i żeby sterylizować jak 2,5 roku ma nie wiem ile w tym racji ale jakiś utytułowany człek to napisał to skoro wiem to poczekam bo jakby mi tak psa szlag trafił zbyt wcześnie to potem bym miała wyrzuty sumienia że to przez sterylkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts