wiolasz 09.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wusia, to pilnuj się, zdeterminowane psy chcialy mi szybę w drzwiach balkonowych wybić tak sie dobijały. Rolety zewn. mnie uratowały. NIgdy wiecej nei chciałabym tego przechodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no muszę to jakoś przetrzymać póki co to ja jestem zdesperowana na co mi suka była:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pisałam... Umawiaj sterylkę a nie słuchaj mądrych z tytułami... wiesz od ludzi też mądrzy i z tytułami różnie wywodzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wiesz Wiolcia leosie i tak krótko żyją więc wolę nie ryzykować że jednak pan z tytułem rację miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale pociesz się faktem, ze nie sika ci po krzaczkach, nie obsikuje płotu i nie sika koło wejścia... i nie śmierdzi siuśkami...Jak idzie się wysikać to raz a porządnie i koniec... z psem jest inaczej.. kropelka co krok... Jak był Pinki to chodziłam z nim, żeby się wysikał... Przywieźliśmy Inkę i ja chodzę, marznę, chodzę... ona raz i koniec.. nie chciała więcej... Dopiero hodowczyni mnie uświadomiła i Rasia albo Nitka, że suki tak mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ja wiem jak z psami jest bo zawsze psa miałam;) na dodatek ruda rozum zgubiła przy cieczce jeszcze chwila i by mi na kolana wlazła, wije się koło mnie liże gdzie tylko dopadnie i łapkami prosi a ta łapka to jak moja pięść więc jak pacnie to aż łzy w oczach stają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ona tak z miłości... I pozostaje Ci latać po własnym placu z psem ... tfu.. z suką na smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 dobrze że sąsiadów mało bo by pomyśleli że mnie całkiem porąbało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zasięgnij opinii innych mądrych ludzi. Ja nie słyszałam o tym późnym sterylizowaniu leosiów. Zapytaj LeoAureus, może będzie coś wiedziała z doświadczenia. A jeżeli chcesz czekać, to może daj jej zastrzyk. Długo podawane szkodzą, ale może te dwa - trzy razy to jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a kiedy ten zastrzyk się daje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No teraz to po ptokach. Wiosną trzeba, zanim dostanie cieczkę. Zapytaj weta, poradzi kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wiosną to ona za mała była teraz nawet roku nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No teraz jesienią to trzeba było dać zastrzyk, ale pierwszą cieczkę trudno przewidzieć. Jakoś musicie przecierpieć. Wiosną chyba warto dać zastrzyk i to nie tylko ze względu na Waszą wygodę - sucz też się męczy. Za rok jesienią drugi zastrzyk - będzie miała prawie dwa lata, a wiosną już operacja zanim dostanie cieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no taki mam własnie plan, zastrzyk dostanie na wiosnę bo albo ją zabiję albo sama wysterylizuję jest upierdliwa jak usrana kupa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Biedna dziewczynka nie wie, co się z nią dzieje, a Ty zrozumienia nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 mam bo jeszcze wytrzymuję jej kaprysy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jeżeli nie zadziałasz, to dopiero możesz mieć jazdę - urojone ciąże są odlotowe dla właścicieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no teraz przemęczyć a wiosną zrobimy kłuja i po problemie a za 1,5 roku całkiem problem zniknie:) rozum mi odebrało jak się zgodziłam na sukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 dobrze że sąsiadów mało bo by pomyśleli że mnie całkiem porąbało:lol: O tym myślałam jak pisałam;) A zastrzyki wcale takie dobre nie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wiolcia ja wiem że dobre nie są ale w sumie wychodzi że 3 dostanie to może wytrzyma, koleżanka kotkę trzymała cały czas na tabletkach i kotce nic nie było może moja 3 zastrzyki wytrzyma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts