Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wusia, to pilnuj się, zdeterminowane psy chcialy mi szybę w drzwiach balkonowych wybić tak sie dobijały. Rolety zewn. mnie uratowały. NIgdy wiecej nei chciałabym tego przechodzić..
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale pociesz się faktem, ze nie sika ci po krzaczkach, nie obsikuje płotu i nie sika koło wejścia... i nie śmierdzi siuśkami...

Jak idzie się wysikać to raz a porządnie i koniec... z psem jest inaczej.. kropelka co krok...

Jak był Pinki to chodziłam z nim, żeby się wysikał... Przywieźliśmy Inkę i ja chodzę, marznę, chodzę... ona raz i koniec.. nie chciała więcej... Dopiero hodowczyni mnie uświadomiła i Rasia albo Nitka, że suki tak mają...

ja wiem jak z psami jest bo zawsze psa miałam;) na dodatek ruda rozum zgubiła przy cieczce jeszcze chwila i by mi na kolana wlazła, wije się koło mnie liże gdzie tylko dopadnie i łapkami prosi a ta łapka to jak moja pięść więc jak pacnie to aż łzy w oczach stają;)
Zasięgnij opinii innych mądrych ludzi. Ja nie słyszałam o tym późnym sterylizowaniu leosiów. Zapytaj LeoAureus, może będzie coś wiedziała z doświadczenia. A jeżeli chcesz czekać, to może daj jej zastrzyk. Długo podawane szkodzą, ale może te dwa - trzy razy to jeszcze nie.
No teraz jesienią to trzeba było dać zastrzyk, ale pierwszą cieczkę trudno przewidzieć. Jakoś musicie przecierpieć. Wiosną chyba warto dać zastrzyk i to nie tylko ze względu na Waszą wygodę - sucz też się męczy. Za rok jesienią drugi zastrzyk - będzie miała prawie dwa lata, a wiosną już operacja zanim dostanie cieczkę.

no teraz przemęczyć a wiosną zrobimy kłuja i po problemie a za 1,5 roku całkiem problem zniknie:)

rozum mi odebrało jak się zgodziłam na sukę:bash:

dobrze że sąsiadów mało bo by pomyśleli że mnie całkiem porąbało:lol:

O tym myślałam jak pisałam;)

A zastrzyki wcale takie dobre nie są....

Wiolcia ja wiem że dobre nie są ale w sumie wychodzi że 3 dostanie to może wytrzyma, koleżanka kotkę trzymała cały czas na tabletkach i kotce nic nie było może moja 3 zastrzyki wytrzyma:)