malka 10.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Malka, a czemu samiec nie może ugotować, wyprać, okien umyć? Ja nie rozumiem zupełnie! Już odpowiadam...bo 18 godzin z doby spędza w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Malka, a czemu samiec nie może ugotować, wyprać, okien umyć? Ja nie rozumiem zupełnie!Już odpowiadam...bo 18 godzin z doby spędza w pracy ? Nie, nie:no: To dlatego, że jest pewien z góry ustalony porządek i podział funkcji. Przecież gdyby samiec gotował, prał i mył okna, to samica w tym czasie musiałaby leżeć na kanapie i czytać "Przegląd sportowy", albo oglądać mecz piłki nożnej. Która z was wytrzyma to na dłuższą metę?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie, nie:no: To dlatego, że jest pewien z góry ustalony porządek i podział funkcji. Przecież gdyby samiec gotował, prał i mył okna, to samica w tym czasie musiałaby leżeć na kanapie i czytać "Przegląd sportowy", albo oglądać mecz piłki nożnej. Która z was wytrzyma to na dłuższą metę?:lol2: Ja wytrzymam, pod warunkiem że non stop bedzie to siatkówka mężczyzn :D lubie podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Albo koszykówka męska, ale koniecznie w slipkach tylko, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Już odpowiadam...bo 18 godzin z doby spędza w pracy ? No dobra - znaczy umie, a nie ma kiedy? Jeżeli ma niepracującą poza domem żonę, to w porządku. I tylko wtedy. Depsia, obrażasz Sołtysa. On jest mądry, bo udaje głupiego w kuchni, a Ty głupia, bo się nabierasz. Nie, nie:no: To dlatego, że jest pewien z góry ustalony porządek i podział funkcji. Przecież gdyby samiec gotował, prał i mył okna, to samica w tym czasie musiałaby leżeć na kanapie i czytać "Przegląd sportowy", albo oglądać mecz piłki nożnej. Która z was wytrzyma to na dłuższą metę?:lol2: Spooooko. Nie ma sprawy. "Przeglądu Sportowego" jeszcze nie czytałam, ale chyba nie jest gorszy niż instrukcja obsługi naszego aparatu. A mecz piłkarski działa relaksująco, bo dużo zieleni na ekranie. Albo koszykówka męska, ale koniecznie w slipkach tylko, ach... Bez slipek też może być interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Hmmm... Muszę się zastanowić nad swoją głupotą... Z Sołtysem to jest tak, że dodzisiaj pod skrzydłami mamusi kochającej jest, ona ich nauczyła (wszystkich facetów w domu, łącznie z moimi synami, o co wojowałam z nią bezskutecznie ), ze kobieta jest po to, żeby obsługiwać facetów. Naprawdę trudno było wpoić potem chłopakom, że tylko babcia (na własne życzenie) charakteryzuje się taką postawą. Paweł w kuchni zawsze jest obsługiwany, bo jak ja nie chcę, to on idzie do mamusi. No i z gotowaniem to słabo u niego, chociaż chleb to robi naprawdę dobry. I kawę świetną parzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 o tak kawa Sołtysa poezja:lol: chlebuś zresztą tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A mój robi najlepszą jajecznicę, za robienie której się nawet nie zabieram...Potrafi dobrze gotować jak ma czas, ale jest tak wygodny, że masakra.. Gdy chce pierogi albo uszka to musi je sam zagnieść rozwałkować, bo tej brei pomiędzy palcami nie mogę znieść farsz zrobię i kleimy razem. Jak ja wyjeżdżam to jeździ do mamusi na obiadki9 ona później do mnie narzekała, jaka to ona biedna i narobiona była... to po co mu mówiła, żeby przyjeżdżał... )... Jak mu daje to OK.. jak nie to są stołówki, a jak nie to niech sobie ugotuje.. Tylko kilka razy wyjechałam zaopatrzywszy chłopaków w pogotowane jedzenie i po wekowane i pomrożone... Padłam na pysk, później rehabilitacja gdzieś w Polsce czytaj kilkaset km od domu.., i dopalający Emil... Zbuntowałam się, tym bardziej , że u nas pizze też dowożą jakby co.... I obiady na stołówce dobre domowe są ... Mądry ten mój ślubny... już wiem dlaczego się ze mną ożenił... Wszystko załatwię, mobilna jestem, dom wybudowałam, gotować ugotuję, poprane ma... Żyć nie umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Andrzej siedzi obok, grzebie w necie i marudzi, że w opiździałym województwie mieszkamy... No fakt, wstyd się przyznać... Na swoje usprawiedliwienie mam, że w mieście Niepołomice było normalnie. Za sąsiadów mi nie wstyd - niech się sami wstydzą. Mojny szybko się z domu wyprowadził. Nie wiem, czy to dlatego, czy też teściowa miała zdrowe podejście, w każdym bądź razie nie udaje głupiego na widok garów, maszyny do szycia, mopa, miotły, pralki itp. Kiedy pracowałam, nie pomagał mi w domu, ale po prostu robiliśmy wszystko, co trzeba, oboje. A teraz siłą rzeczy ja zajmuję się domem bardziej. Ale w weekendy garów nie tykam. No chyba, że tak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Mojny w sumie leniwy nie jest, choć okropnie niezorganizowany, marnuje mnóstwo czasu i energii. Jego szczęście, że nie gotuję obiadów, inaczej na bank MUSIAŁBY nauczyć się gotować. Póki co, oboje nie umiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 DPS-ia weźta się może i nauczta bo Wam chińskie zupki zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Wystarczy mi ta strona , dalej nie czytam . Biedne te wasze chłopy , uciemiężone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 wiesz Fenixiu chłopy to głównie narzekać potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Pozwolę sobie zauważyć , że niezagrożone palmę pierwszeństwa w tym temacie dzierżycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 a jakoś nie zauważyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Upodobanie do babskich piersi to nie są dziwne ciągoty , tylko sposób na przedłużenie zycia . Badania dowodzą tego jednoznacznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ups to nie te komenty , ide spać już dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 spoko u mnie wolność słowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ale my tu o garach, a nie o piersiach, mówimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jak nie będzie innego wyjścia, to pewnie się nauczymy jakichś drobnych danek, póki co - korzystamy ze złotej wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts