Agduś 15.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tak normalnie, to ja też bym nie mogła wyjechać, bo Andrzej wraca zbyt późno, żeby mógł się wszystkim zająć, ale w weekend? Kiedy jest w domu? No normalnie mogłabym się spakować i pojechać sobie, bo i czemu niby nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 nikt mnie nie kocha najwyraźniej;) Kocha... tylko po cichutku... Cze Wusiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ale Andrzej ugotuje więc z głodu nie umrą, u mnie to raczej nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 cze Rasiątko no u nas to faktycznie lepiej po cichutku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 nikt mnie nie kocha najwyraźniej;) no kiepsko się dzisiaj czuję to i poczucie humoru wisielcze;) Hejka! Wusiek, jak tam dzisiaj? Lepiej, czy nadal masz "wisielca"? Jak ci się od tego poprawi, to się zakocham, chcesz? Ja tam cały czas cię wiernie podglądam, tylko czasem małomówny jestem i chwilami czasu brak na bębnienie po klawiaturze;) Teraz też muszę już znikać - swojego doła dalej zakopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Yetuś no ba zakochany futrzak zdecydowanie poprawia samopoczucie:lol: wczorajszy wisielec wynikał z kiepskiego samopoczucia dzisiaj idę nadrabiać wczorajsze niedoróbki - piec chlebuś i serniczek:) no a z tym podglądaniem to hmmmmmmmmmm wszyscy piszą że podglądają ale tak naprawdę to kiepsko Wam idzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No ja jestem ujawniona... i nie podglądam..... mama mówiła, że podglądać jest niegrzecznie Witam się z rana.... Ojjjj bardzo u nas mroźne rano było..... -3*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wusia, ale Agduś ma rację. NAWET TY nie jesteś niezastąpiona. Jak byłaś w szpitalu, to przeżyli przecie. No to jak gdzieś na kilka godzin pójdziesz, to tym bardziej przeżyją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ale Andrzej ugotuje więc z głodu nie umrą, u mnie to raczej nie przejdzie nawet parę dni na suchej karmie objadą, a potem jajecznica, zupka chińska albo inny gorący kubek, a wogóle to nie rób z chłopa ...... ofermy;) tylko wpuść go do kuchni i obiecaj, że po nim posprzątasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Może Wusia ma zmywarkę i powie ślubnemu jak obsłużyć tą koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 DPS-ia no przeżyli bo ich moja mama z siorą dokarmiały:) moje ostatnie wyjście dziewczyny świadkami skończyło się bardzo szybko:rolleyes: Lesiu nie ja ofermę zrobiłam tak wychowany jest i teraz trudno obyczaje zmienić a co do sprzątania to bez obiecywania i tak mi zawsze zostaje:( Wiolcia no zmywarkę mam kiedyś małż nawet jakieś zainteresowanie wykazał i pozmywał nawet tyle że tabletki zapomniał dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ale przynajmniej przepłukane porządnie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 no to fakt:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aaaa tam tabletki.... drobiazgowa jesteś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wusia, zmianiłoby sie mężowi gdyby musiał. Ja jestem tego żywym dowodem, że trzeba twardym być i potem owocuje. Teraz nawet na tydzień spokojnie zostawiam :D Jedyny problem to z obsługą pralki ale w brudnych ciuchach też można przeżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Owszem, trudno zmienić - ale to możliwe. Tylko, że nikt tego za Ciebie nie zrobi. Jak go mamusia wychowała tak, to w razie czego niech teraz żywi i ubiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Jest "twardy" przez cały tydzień ? No no , to Ci się udało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 no cóż niesamodzielna sierota z mojego chłopa jest to fakt ale jakieś tam zalety ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ..... jakieś tam zalety ma:rolleyes: no to jak kilka zalet ma to jest lepszy niż ja ja mam tylko jedną ...... każdego umię wq........ ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ooooooooooo tej zalety to ma w nadmiarze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts