Agduś 16.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No jakże się cieszę, że mnie poparliście. Wusia, po prostu nie masz racji! Małżowi tak dobrze i Tobie dobrze, bo masz wymówkę i poczucie, że jesteś niezbędna. Wszystkie to lubimy. Ja też nie przyznaję sobie prawa do chorowania, bo beze mnie dom się zawali Ale na weekend mogę wyjechać spokojnie i Ty też możesz. Najpierw sama przyznaj sobie to prawo, potem oznajmij, że wyjeżdżasz, poinstruuj w kwestii gotowania i sprzątania. Po powrocie odmów sprzątnięcia, jeżeli zastaniesz bałagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 nie no ja mam dobrze wyhodowanego lenia i selektywny wzrok więc się staram nie przemęczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wyrośniesz z tego kiedyś.... Albo i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 a nie daj Boziu toż ja tego lenia i wzrok selektywny długo hodowałam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 nikt mnie nie kocha najwyraźniej;) wusia, nie desperuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie chciałabym byc wredna i dobić kogokolwiek, ale nie mogę tego nie napisać. Wusia, wiesz że co Piotruś widzi na co dzień- czyli Ty wszystko w domu robisz a mąż ma 2 lewe ręce- to on bedzie identyczny? za jakiś czas sytuacja bedzie powtórzona, kiedy Twoja synowa będzie musiała za synusia wszystko robić, i będzie " mamusia nie nauczyła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 to dzisiaj mamy odcinek pt. Synowe i teściowe Wiola ma rację z małym wyjątkiem Wusiowy nie ma dwóch lewych rąk, ma przecież inne zalety tyle, że udajejakoby kuchenne sprawy były mu obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 nie kuchenne, tylko domowe tak gwoli ścisłości, zaden facet nie ma dwóch lewych rąk, to inni uczą ich "tej umiejętności" Mogę sie śmiać i mogę być spokojna bo nie mam tak w moim domu, ale takiego synusia wypuściła w świat moja mama. Na szczęście dla niego bratowa skutecznie wypleniła z niego te wyjątkowe umiejętności, spędzając miło czas poza domem od samego poczatku zostawiajac go z dwiema małymi diablicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ha - Agduś ma rację. Wusia w ten sposób czuje się niezbędna. Taką ma potrzebę widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wusia uwielbia czuć się zbędna tylko jakoś kiepsko jej to wychodzi:( ale czasem mi się udaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Bujasz, widziałam, jak byłaś u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale że co widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wusia, gdybyś uwielbiała czuć się zbędna, naumiałąbyś chłopa gotować, prać, zmywać i sprzątać. Bo to się da zrobić. Skoro ktoś umie kosiarkę do trawy obsłużyć i nie zapomni do baku mieszanki dolać, to i zmywarkę może włączyć z tabletką w środku. Jeżeli kolory odróżnia, to może pranie sortować itd. A naukę gotowania trza zacząć od zupy z gotowej mrożonki. Tylko trzeba chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Swinte słowa kobitki... Przede wszystkim trzeba chcieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No bo wiesz, czego się nie da zrobić? No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No widziałam, jak wszystko robisz! Nawet jak mnie nie dało się namówić na pieczenie ciasta, to tylko westchnęłaś i sama upiekłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Agduś mój mąż parę razy pranie robił noooooooooo szkoda proszku i pralki naprawdę Osia no właśnie z tym chceniem to problem:( DPS-a nie wzdychałam mazepo jedna nie ściemniaj:P upiekłam z przyjemnością tym bardziej że obiecałam a i z nadzieją że jak Ci się smaczek wspomni to sama upieczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.10.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A czemu pralki szkoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no bo po kieszeniach zostają jakieś śrubki, kawałki drutu, gumy do żucia i inne takie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A co Ty kieszeni nie sprawdzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts