d7d 31.05.2020 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Kaczyński jest szefem partii więc pisanie że reprezentuje siebie jest dziecinadą. Kaczyński był na cmentarzu jako syn i jako brat a nie jako szef partii. Daj spokój Kaczyńskiemu. Jest tym kim jest. Każdy ma własne zdane na jego temat. Temat ten to nie Kaczyński a "Trójka - elitarny klub słuchaczy..." Kaczyński nie słucha Trójki i nie ma nic do powiedzenia na temat Trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 31.05.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Kaczyński był na cmentarzu jako syn i jako brat a nie jako szef partii. Bo Ty tak twierdzisz. Hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.05.2020 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Możesz się śmiać "Hahahhaha" ale faktów nie zmienisz.W tym przypadku Kaczyński mnie nie obchodzi. Obchodzi mnie Trójka.Przez ludzi którzy czują strach przed Kaczyńskim lub chcą mu dogodzić zniszczyli porządną stację radiową. Jedyną w swoim rodzaju. PS Piszesz że Kaczyński odwiedził cmentarz jako szef partii. Jako szef partii odwiedził grób Matki szefa partii. PS2 Szef partii rządzącej nie jest przedstawicielem państwa.Rusz pokłady logiki. Tej normalnej logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.06.2020 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Ciekawe kiedy apologeta dobrej rozpierduchy, zarzuci że pisemko na bramie cmentarza to była fałszywka a stempelek podrobiony "małym drukarzem"? W ogóle fotografie z cmentarza to prowokacja Rhadia Tirhana zmontowana przez klikę Giehrka lub klike Brhe.niewa.To są autentyczne teksty z tamtych czasów, trzeba było to słyszeć w oryginale:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 01.06.2020 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Ciekawe kiedy apologeta dobrej rozpierduchy, zarzuci że pisemko na bramie cmentarza to była fałszywka a stempelek podrobiony "małym drukarzem"? W ogóle fotografie z cmentarza to prowokacja Rhadia Tirhana zmontowana przez klikę Giehrka lub klike Brhe.niewa. To są autentyczne teksty z tamtych czasów, trzeba było to słyszeć w oryginale:jawdrop: A ty dalej z tym pismem z płota? Jakby na płocie ktoś napisał dupa to byś pogłaskał? Jak można podawać ten przykład który świadczy przeciw twojemu zdaniu. Ja odpuszczam. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.06.2020 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) ... Daj spokój Kaczyńskiemu. Jest tym kim jest. Każdy ma własne zdane na jego temat. Temat ten to nie Kaczyński a "Trójka - elitarny klub słuchaczy..." Kaczyński nie słucha Trójki i nie ma nic do powiedzenia na temat Trójki. Dziękuję za przypomnienie. Temat od 15 maja może dotykał i polityki, ale w kontekście tego co się stało z LP3. To dopiero po tym poście poszliśmy w złą stronę: A ja się dziwię Kazikowi że podjął temat wizyty urzędników na cmentarzu w celu uczczenia 10 rocznicy śmierci prezydenta. Taki hejt jaki się wylał przy tej okazji, zupełnie bez powodu zresztą. Tak jakby nie wolno było prowadzić żadnych działania państwowych. Poszaleli w tej opozycji a że Kazik w to uderzył, pewnie dla poklasku i popularności. Zawsze miałem go za dobrego obserwatora i komentatora tak tutaj pudło. Kilku głosów z trójki będzie brakować. To akurat bardzo słabo wyszło dobrozmiennym. Także - uprzejmie proszę o zakończenie interpretacji utworu Kazika i powrót na właściwe tory. Osobiście jestem niezmiernie ciekaw prawdy. Poprzedni kierownik Trujki robił konferencję prasową i z prezentacją "listy od strony kuchni" próbując udowadniać zarzuty. Przyznaję że to wyglądałoby wiarygodnie, gdyby to robiły osoby godne zaufania a nie skompromitowane. Za to sercem jestem za Markiem Niedźwieckim i w pełni się z nim solidaryzuję. Z bólem przyjmę jego odejście (bo nie wygląda by zarząd PR chciał przeprosić) ale zarówno Markowi jak i okrojonej Trójce życzę jak najlepiej... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez finlandia interpunkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.06.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Gdyby ktokolwiek z dawnej Trójki wrócił do tzw. PR, musiałby mieć kręgosłup z makaronu zwinięty jak korkociąg, czyli byłby ...... . Nie wejdziesz dwa razy do tej samej rzeki , pomijając semantykę. Mleko się rozlało, wiadomo czyje to zasługi, żyć trzeba dalej. Zasługi zawsze można wynagrodzić w sposób adekwatny do popełnionych czynów.To se ne vrati pane Havranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.06.2020 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Margines, czyli - za moich czasów - fragment kartki w zeszycie o szerokości ok 2,5cm, czyli taka mała część... V, a nie lepiej dyskutować w temacie? Chce Ci się pisać tyle postów by je za chwilę usuwać? Gdyby ktokolwiek z dawnej Trójki wrócił do tzw. PR, musiałby mieć kręgosłup z makaronu zwinięty jak korkociąg, czyli byłby ...... . Nie wejdziesz dwa razy do tej samej rzeki , pomijając semantykę. Mleko się rozlało, wiadomo czyje to zasługi, żyć trzeba dalej. Zasługi zawsze można wynagrodzić w sposób adekwatny do popełnionych czynów. To se ne vrati pane Havranek! A ja ich w pełni rozumiem i popieram. To jak z forum - ile psów wieszacie, ile kar było, a nadal tu tkwimy bo kochamy to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.06.2020 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 "Trzeba z żywymi naprzód iść, po życie sięgać nowe a nie w uwiędłych laurów liść, z uporem stroić głowę" jak pisał EL.Y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.06.2020 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Osobiście jestem niezmiernie ciekaw prawdy. Poprzedni kierownik Trujki robił konferencję prasową i z prezentacją "listy od strony kuchni" próbując udowadniać zarzuty. Przyznaję że to wyglądałoby wiarygodnie, gdyby to robiły osoby godne zaufania a nie skompromitowane. Za to sercem jestem za Markiem Niedźwieckim i w pełni się z nim solidaryzuję. Z bólem przyjmę jego odejście (bo nie wygląda by zarząd PR chciał przeprosić) ale zarówno Markowi jak i okrojonej Trójce życzę jak najlepiej... To, że oświadczenie dyrektora Trójki było mało wiarygodne wynikało pośrednio z mowy ciała, gestów i ze zdenerwowania tegoż dyrektora. Facet był w swojej przemowie całkowicie niewiarygodny. W komisji senackie tylko się pogrążył. Prezes Polskiego Radia dzielnie dotrzymywała tego samego dennego poziomu. Przeprosiny w wykonaniu Kuby były miłym gestem ale przeprosić muszą ci którzy obrazili. Dodatkowo powinni posiadać zdolność honorową a z tym może być jeszcze gorzej... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez d7d literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.06.2020 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Obecna prawica i zdolność honorowa???:jawdrop::wtf: :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.07.2020 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Padła Trójka i już teraz mi jej nic a nic nie żal. Niech żyje Radio Nowy Świat. Od kilku dni słucham tylko tego nowego projektu starych "Trujkowiczów". Polecam. Ja jestem zauroczony. Oby tylko nie obniżyło lotów. Powrót do najlepszych czasów, tych sprzed Laskowskiego. A już myślałem , że prawdziwe radio zdechło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.07.2020 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) próbowałem słuchać kilka razy i powiem szczerze że mi NŚ nie leży. Przypomina RDC które mi nie leżało. Ostatnio poranną audycję musiałem wyłączyć bo Pani Redaktor brzmiała tak jakby miała za chwilę odejść z tego świata a ja nie chciałem być tego świadkiem. Gdyby ktokolwiek z dawnej Trójki wrócił do tzw. PR, musiałby mieć kręgosłup z makaronu zwinięty jak korkociąg, czyli byłby Oczywiście można tak: Tylko po co? Edytowane 20 Lipca 2020 przez coulignon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.07.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) próbowałem słuchać kilka razy i powiem szczerze że mi NŚ nie leży. Przypomina RDC które mi nie leżało. Ostatnio poranną audycję musiałem wyłączyć bo Pani Redaktor brzmiała tak jakby miała za chwilę odejść z tego świata a ja nie chciałem być tego świadkiem. :lol2:Cóż! Nikt nie jest doskonały. Ja przyznaję z kolei, że nie słucham audycji porannych - to za wcześnie dla mnie, sam schodzę z tego świata o takiej porze. Skupiam się głównie na audycjach muzycznych i wieczornych. Nawet mixy po 22 są poskładane z głową a i wiadomości za dnia są jedynie wiadomościami. Nie widzę w nich nachalnej indoktrynacji. Super pomysł z nowymi talentami - fajne tematy. NŚ jest w założeniu radiem komercyjnym i daj nam boże taką komercję a nie obligatoryjnie opłacaną misję serwowaną na poziomie peerelowskiej propagandy. Dawna idea Trójki jest przeżytkiem - szukanie jej lustrzanej reaktywacji w NŚ byłoby chyba nieporozumieniem. Edytowane 20 Lipca 2020 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajprzeznet 21.07.2020 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 U mnie także obecnie leci praktycznie tylko RNŚ, ale też dlatego że jestem ciekaw każdego pasma i chce sam rzetelnie ocenić co mi leży a co nie, a przy mojej pracy słucham go w różnych godzinach. Jeśli ktoś słuchaj poranków w Trójce i dobrze czuł się przy Marcinie Łukawskim to tutaj będzie miał trudniej. Pan Marcin ma odpowiednie tempo o poranku, poczucie humoru bardzo pasujące do audycji i specyficzny fajny klimat.Tutaj RNŚ najbardziej traci, audycje są bardziej publicystyczne, szczególnie w przypadku Beaty Grabarczyk, która nie ukrywa że jest głównie dziennikarką informacyjną i moim zdaniem "niestety" to słychać, za dużo polityki, suchych informacji itp. Do tego głos który przez 4h potrafi zmęczyć. W Trójce poza "Salonem Politycznym" w porannych audycjach zawsze było dużo luzu którego ja właśnie szukam o poranku, naprawdę nie lubie zaczynać dnia od jałowych rozmowach o polityce. Katarzyna Kasia moim zdaniem wypada lepiej, ciekawiej, ale niestety zbyt mało dynamicznie, tak jakby za oknem zawsze padał deszcz, a kłapouchy szukał sensu życia. Czuć jeszcze że to wszystko się buduje. Pozostałe godziny dużo lepiej, podobają mi się audycje popołudniowe. Fajnie że młodzi dostają szanse, nawet jeśli nie każdy trafia w mój gust. O audycjach byłych dziennikarzy Trójki nie trzeba pisać, wiadomo że trzymają poziom - kucharz ten sam, tylko kuchnia się zmieniła. Naprawdę tęsknie za Trójką, ale w obecnych czasach i formie PR3 nie widzę sensu tam wracać. Szkoda że nadal parę nazwisk nie potrafi powiedzieć STOP i opuścić Myśliwickiej.... A co do nowego radia, jak zaczął Wojciech Mann - "to nie jest stara Trójka, to nie jest nowa Trójka, to jest Radio Nowy świat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2020 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Z żalem nasłuchuję informacji ze starej Trójki, ale po takich newsach (przykręcanie śruby i zakaz wypowiedzi medialnych, włącznie (!) z nakazem informowania o próbie nawiązania kontaktu ze strony innych mediów (!) to przestaję wierzyć, że to się pozbiera:https://www.press.pl/tresc/62552,prezes-polskiego-radia-zakazuje-pracownikom-wypowiadania-sie-w-mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 21.07.2020 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 U mnie także obecnie leci praktycznie tylko RNŚ, ale też dlatego że jestem ciekaw każdego pasma i chce sam rzetelnie ocenić co mi leży a co nie, a przy mojej pracy słucham go w różnych godzinach. Dzięki za szczegółowy opis. W takim razie trzeba będzie teraz słuchać obydwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.07.2020 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 katarzyna kasia moim zdaniem wypada lepiej, ciekawiej, ale niestety zbyt mało dynamicznie, tak jakby za oknem zawsze padał deszcz, a kłapouchy szukał sensu życia. :d:d:d Łukawski jest w zasadzie jedynym powodem słuchania Trójki. Jak go nie było to nie słuchałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 11.08.2020 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 wątek okołotrójkowy , prezes radia Nowy Świat ( miało być alternatywą dla pisowskiej zamordystycznej trujki) , odchodzi, bo nazwał mężczyznę mężczyzną. Nowy, lepszy świat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2020 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Odchodzi bo go zmusili czy zwolnili czy sam z własnej woli odchodzi?Sam zrezygnował. Trójka i Nowy Świat nic do nazewnictwa różnych osób nic nie mają. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts