malka 26.10.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rubina ?? Ładna blacha, ale mnie się marzył wysoki profil, więc Pruszyński odpada, Fajne maja te z posypką -ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Szafira... No cena tych z posypką powala Nasza blacha będzie w przyszłym tygodniu... A w kolejnym powinien nam już dekarz montować to na dachu :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Szafira... No cena tych z posypką powala Nasza blacha będzie w przyszłym tygodniu... A w kolejnym powinien nam już dekarz montować to na dachu :D:D:D Gdyby nie ten cholerny fundament, to pewnie więźbę bym juz miała zrobioną i dach by sie kładł, a tak to gdzieś w grudniu...Wznoszę modły do wszystkich bóstw o łagodna zimę (pal licho wyjazd na narty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Byle na śląsku lekka była, nie? Choć my jak blachę położymy to przestój z konkretnymi, spektakularnymi robotami będziemy mieli, bo kasy brak... Ale dłubać pomału będziemy... I lepiej, żeby silnych mrozów nie było tylko niech schną nam te mury, bo porozsadza cholerstwo Już na 2 kozy grzejemy w środku, żeby schło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bylam i cieszę się że robota po malutku do przodu się posuwa powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No na chwilę Cię zostawić z tą chałupą sam na sam a już dach zniknął masz kobieto dar do małych remontów dzialaj i pisz koniecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No na chwilę Cię zostawić z tą chałupą sam na sam a już dach zniknął masz kobieto dar do małych remontów dzialaj i pisz koniecznie czekam Do tyłu jestem prawie trzy dni, dziedzic sie rozchorował i siedzimy w domu, a po nocy po gruzowisku nie usmiecha mi się łazić. Wczoraj wieczorem przejechałam tylko obok. przekomiczny widok 4 ściany i gigantyczny komin w środku i ponoć ni cholery nie do ruszenia, a taki kruchy sie wydawał. Jak jutro go nie powalą, to chyba uśmiechniemy się do jakiegoś górnika, o malutka laseczkę dynamitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zdrówka życzę dla synka No i czekam na foty z rozwałki komina a może Ci się uda jakoś film wrzucić Będziesz co mała potomnym pokazywać nie to co większość z nas "nudy panie budowlane nudy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Udało sie filmik wrzucić , jak to oglądam skóra mi cierpnie, potwornie się bałam by nie rozwalił (spadający komin), ścian, które miały pozostać - a nie daj bosze, głów mojej dzielnej ekipy budowlanej (?) - obeszło się bez ofiar w ludziach - ściany poleciały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 10.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no z tą ścianą malo brakło, komin ją drapnął na koniec delikatnie ale fakt demolka się udala Nowy jaki bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no z tą ścianą malo brakło, komin ją drapnął na koniec delikatnie ale fakt demolka się udala Nowy jaki bedzie ? Kominy (spalinowe) będą dwa kocioł i kominek - docelowo systemowe Schiedel'a, ale zanim one staną minie duuuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Próbuję ściągnąć z sieci ten dramatyczny film może do połnocy się uda A komin ładnie nawet z daleka wyglądał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No chwilę grozy przeżyłam Po nerwosol chyba pójdę i przyniosę dla Ciebie malka troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No chwilę grozy przeżyłam Po nerwosol chyba pójdę i przyniosę dla Ciebie malka troszkę Ja na nerwosol mam już zniżkę w aptece dzieki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dopry wieczór!!! Poczytałem dziennik , no jak tak wygląda dom po remoncie to jak wyglądał przed (ostatnie zdięcia) Trzymam kciuki i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dziękuję, każdy kciuk potrzebny, a jeszcze bardziej ręce - do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ja to siem tylko do rozwałki nadaję to siem jeszcze coś dla mnie znndzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Za rozwaalkę juz dziekuję - teraz się muruje, wylewa ... tworzy Niebawem wkleje nowe fotki Jutro zaś przeprawa w architekturze (UM) , cos im nie pasuja papiery - wezwanie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czyli proza a juz se myślałem że porozwalam ciutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts