cronin 03.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nie chciałam dobijać i nie napisałam...."pięc lat później" 5 lat to przynajmniej podatek mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a to jakiś podatek od sprzątania, tez juz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Od wzbogacenia się miałaś ugór masz ogródek, no prawie, juz za chwileczkę już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 aaaa adiacencki od niemania syfu a do ogródka to jeszcze jakieś 10 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 jakie 10 tysi, kupisz wszystko w nasionkach wydasz stówkę max i juz za 10 lat zasiądziesz w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 tylko odmiany krzewów ozdobnych nie rozmnażają się poprzez nasiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Krzewy dostanie w prezencie na Wielkiej Parapetówie na którą szykują się wszyscy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maleczko, kopara mi opadła, naprawdę, M. zrobił "oooo" Jest super, ale nie mydl oczu pracą koparkowego tylko dawaj fotki z roślinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No to jeszcze pisnę... , ,że wzięło ją na zielone.... Dzięki Malcia:) No i po co Opole, jak tu takie fachury... co niektóre znam osobiście, sztuk kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 jakie 10 tysi, kupisz wszystko w nasionkach wydasz stówkę max i juz za 10 lat zasiądziesz w ogrodzie[/QUOTE] no to tuż, tuż tylko odmiany krzewów ozdobnych nie rozmnażają się poprzez nasiona. nie mam nerw do nasionek, kupuje małe rośliny i poczekam aż urosną.Mam kilka dużych drzew - w tym dęba który liczy prawie 200 lat - musza na razie wystarczyć Krzewy dostanie w prezencie na Wielkiej Parapetówie na którą szykują się wszyscy na forum to po co ja głupia sadze to zielone, no po co, mogłam sobie buty kupić...takie zajebiszcze martensy i na wystawie śmigneły Maleczko, kopara mi opadła, naprawdę, M. zrobił "oooo" Jest super, ale nie mydl oczu pracą koparkowego tylko dawaj fotki z roślinkami Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem ps namieszałam z dziurami tarasowymi, bo Arni mówiła o tarasie na Pogori - że szerokie,a w domu to 0,5 - no jak zwykle ...moja pamięć nawala No to jeszcze pisnę... , ,że wzięło ją na zielone.... Dzięki Malcia:) No i po co Opole, jak tu takie fachury... co niektóre znam osobiście, sztuk kilka Ja też ale nie chce z nimi się już nigdy spotkać - po linii zawodowej - prywatnie mogę uściskać i podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Krzewy dostanie w prezencie na Wielkiej Parapetówie na którą szykują się wszyscy na forum czyli na razie nie wykopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka nie szkodzi warto było zobaczyć minę mojego M. jak "wyszło" na jego... A teraz jak wyszło na moje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka, Ty dawaj nazwy jakie krzaczorki chcesz, teraz kupię nasionka a za 10 lat jak znalazł :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 kupki gruzu i kamienie - oczywiscie do wywalenia, ale dają obraz tego ile syfu mam w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 i orzeszek i szalona hortensja - rośnie jak ...no szalona i tu borówkowy zagajnik dziś są tam jeszcze 2 krzaczki wysokiej borówki , porzeczka czerwona szczepiona i kiwi ( to kiwi dla którego szukam chłopca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka dobrze że ani gruz ani kamienie się nie rozmnażają ani nie rozsiewają, raz usuniesz i z głowy. A masz jakiś projekt ogrodu czy lecisz na żywioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Usunęłas to zielsko, co się czepia płotu?? Generalnie to super, a za rok-dwa bedzie jeszcze lepiej bo zacznie się rozrastac. Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Malka dobrze że ani gruz ani kamienie się nie rozmnażają ani nie rozsiewają, raz usuniesz i z głowy. A masz jakiś projekt ogrodu czy lecisz na żywioł? No mam wrażenie, że jednak się rozmnażają i to jak króliki Wiesz co,projekt mam - a na dysku starego kompa i gdzies na kartce miałam i na zyczenie Rasi, próbowałam znaleźć - niestety po 5 latach nawet ja nie wiem, gdzie on jest. W każdym razie ogród miał być skrajnie minimalistyczny - żwir, beton i trawy - a wszyło jak zwykle, młode chce borówki, starsze brzoskwinie, hortensje tak pieknie kwitną, potem magnolia w prezencie.....i projekt poszedł w pizdu . Może kiedyś sama rozrysuję obecną wizję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Usunęłas to zielsko, co się czepia płotu?? Generalnie to super, a za rok-dwa bedzie jeszcze lepiej bo zacznie się rozrastac. Będzie git nie usunełam - to cholerstwo się tak rozrasta, że nie nadążam,a podziemne konary sa tak grube, że siekierka wymięka (i slubny tyż) A wiesz, że widziałam sadzonki w jednej ze szkółek - jakiś wariat to chce kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Rysuj rysuj, ja ciekawa jestem co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts