Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakie 10 tysi, kupisz wszystko w nasionkach wydasz stówkę max ;) i juz za 10 lat zasiądziesz w ogrodzie[/QUOTE]

no to tuż, tuż :lol2:

tylko odmiany krzewów ozdobnych nie rozmnażają się poprzez nasiona.

nie mam nerw do nasionek, kupuje małe rośliny i poczekam aż urosną.Mam kilka dużych drzew - w tym dęba który liczy prawie 200 lat - musza na razie wystarczyć :)

Krzewy dostanie w prezencie na Wielkiej Parapetówie na którą szykują się wszyscy na forum :)

to po co ja głupia sadze to zielone, no po co, :bash: mogłam sobie buty kupić...takie zajebiszcze martensy i na wystawie śmigneły

Maleczko, kopara mi opadła, naprawdę, M. zrobił "oooo"

Jest super, ale nie mydl oczu pracą koparkowego tylko dawaj fotki z roślinkami ;)

Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem :)

ps namieszałam z dziurami tarasowymi, bo Arni mówiła o tarasie na Pogori - że szerokie,a w domu to 0,5 - no jak zwykle ...moja pamięć nawala :oops:

No to jeszcze pisnę... , ,że wzięło ją na zielone.... :lol:

Dzięki Malcia:)

No i po co Opole, jak tu takie fachury... co niektóre znam osobiście, sztuk kilka :)

Ja też :) ale nie chce z nimi się już nigdy spotkać - po linii zawodowej - prywatnie mogę uściskać i podziękować :)

i orzeszek

CIMG8384.JPG

i szalona hortensja - rośnie jak ...no szalona

CIMG8386.JPG

i tu borówkowy zagajnik

dziś są tam jeszcze 2 krzaczki wysokiej borówki , porzeczka czerwona szczepiona i kiwi ( to kiwi dla którego szukam chłopca)

CIMG8393.JPG

Malka dobrze że ani gruz ani kamienie się nie rozmnażają ani nie rozsiewają, raz usuniesz i z głowy. A masz jakiś projekt ogrodu czy lecisz na żywioł?

No mam wrażenie, że jednak się rozmnażają i to jak króliki :bash:

Wiesz co,projekt mam - a na dysku starego kompa :bash: i gdzies na kartce miałam i na zyczenie Rasi, próbowałam znaleźć - niestety po 5 latach nawet ja nie wiem, gdzie on jest. W każdym razie ogród miał być skrajnie minimalistyczny - żwir, beton i trawy - a wszyło jak zwykle, młode chce borówki, starsze brzoskwinie, hortensje tak pieknie kwitną, potem magnolia w prezencie.....i projekt poszedł w pizdu .

Może kiedyś sama rozrysuję obecną wizję.

Usunęłas to zielsko, co się czepia płotu??

Generalnie to super, a za rok-dwa bedzie jeszcze lepiej bo zacznie się rozrastac. Będzie git :D

nie usunełam - to cholerstwo się tak rozrasta, że nie nadążam,a podziemne konary sa tak grube, że siekierka wymięka (i slubny tyż)

A wiesz, że widziałam sadzonki w jednej ze szkółek - jakiś wariat to chce kupić :o