nitubaga 05.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzięki Wusia A wiecie co? wyjszłam sobie w koncu na podwórko. Dom zimą jest piękny. Dla mnie bryła jak z bajki. Pewnie każdy ma takie wspaniałe uczucia związane ze swoim DOMEM. Mozna przejsc sie po ogródku, zostawic troche sladów na śniegu, potknąć sie o deskę szalunkową i wyrżnąć orła, albo wpaść w jakąś nieoczekiwaną dziurę. Fajnie jest. Mozna sobie popatrzec przez okienko na palący się ogień w kominku i na piękne podłogi i na spokojnie spiące dziecko i na pilnie strzegącego psa. Na kimającego na sofie małża. Można spojrzec na wszystko z dystansu. Choć przez chwilę. Choc przez chwilę czas płynie leniwie, nic się nie dzieje, jest cisza. A potem można usiąść w zmasakrowanym fotelu i ogrzac nogi i można zrobić wiele innych rzeczy, o których tak dawno nie myślałam zaganiana w codzienności.Chyba zaczynam rozumieć dlaczego docenia się dom .Można poczuć spokój nooo jak to przeczytałam to od razu stanęły mi słowa Alicji MAjewskiej.... To nie sztuka wybudować nowy dom. Sztuka sprawić, by miał w sobie duszę. Podków szczęścia nie wyrzuca się na złom, Nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń. i cóż.... w Nowym roku tylko tego Ci życze tegoż spokoju... wzruszeń... szczęścia po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitus nareszcie. Wszyscy sie zastanawiają gdzie sie zachomikowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitus nareszcie. Wszyscy sie zastanawiają gdzie sie zachomikowalas. a teraz własnie to jestem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No własnie sie gonimy muszę Ci sie pochwalić ze mi wieszaja andzelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No własnie sie gonimy muszę Ci sie pochwalić ze mi wieszaja andzelki noooo kaj foty? wiem, wiem jeszcze za wcześnie, ale mam nadzieje, że wstawisz... u mnie też się robi dół.... znaczy płyteczki parkiet niestety przez to *&^&%% okno stoi wstrzymany niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 My z parkietem czekamy na koniec syfienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 .... i słusznie... Ja robię przygotowania pod malowanie... ale na razie muszę i tak czekać do wiosny by to okno jakoś poprawić... panowie się wypięli... na pismo gdzie prosiłam o przedstawienie sposobu i terminu naprawy nie odpowiedzieli, więc w zasadzie mam drogę wolną do wykonawstwa zastępczego. I roszczenia o kase... i z tym to ja już pójde raczej do e-sądu... bo Wołomin to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jeny ja myslałam ze to juz dawno za Wami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jeny ja myslałam ze to juz dawno za Wami.. ... no niestety nie Ale bardzo się nie przejmuję tylko czekam spokojnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a co to jest e-sad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ania, e-sąd. Sąd, który z założenia ma w szybszym terminie rozpatrywać wnioski, prowadzić rozprawy przez internet. Mają dzięki temu pomysłowi zaoszczędzić mnóstwo kasy i czasu. Ma siedzibę podobno w Lublinie, ale mają prowadzić sprawy z całego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pierwsze slysze i nie ma rejonizacji? ciekawe jak wyglada rozprawa, przesluchanie, przez skypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ania, e-sąd. Sąd, który z założenia ma w szybszym terminie rozpatrywać wnioski, prowadzić rozprawy przez internet. Mają dzięki temu pomysłowi zaoszczędzić mnóstwo kasy i czasu. Ma siedzibę podobno w Lublinie, ale mają prowadzić sprawy z całego kraju. dodam może że są to sprawy jedynie typu upominawczego... czyli takiego który dotyczy kasy a w zasadzie jej zwrotu temu komu się ona nalezy.... chwala się, że decyzję będa zapadać w tydzień... ale jak wiadomo.... mnie wystarczy jak to będzie 3 tyg... a nie jak teraz 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jeny ja myslałam ze to juz dawno za Wami.. ... no niestety nie Ale bardzo się nie przejmuję tylko czekam spokojnie .... kurcze, ale przykre że też na takich partaczy nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidzia są tacy panowie w bardzo opietych koszulkach z bardzo grubymi karczkami tylko że to troszku niezgodne z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidzia są tacy panowie w bardzo opietych koszulkach z bardzo grubymi karczkami tylko że to troszku niezgodne z prawem to nawet nie chodzi o zgodność czy nie z prawem, oni są po prostu bardzo dosadni a mało uprzejmi Anja, chyba nie ma, tak mówili w telewizji, że sprawy z całego kraju mają prowadzić. A jakiego typu te sprawy mają być to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mysiu - dziękuję za kawusię i pogadachu które uwielbiam w duecie z tobą ale Mysia mieszka - wiecie tak niedawno zaczynała a już o remoncie rozmawia co chwilę coś przybywa - myk i lampy wiszą a przed sekundą ich nie było ( ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj za dużo klepię ale to z zazdrości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mysiu - masz klasyczny domek o spokojnej architekturze. Tu będzie pasowac prawie wszystko, jesli chodzi o ogród (może poza skrajnie rustykalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ale Mysia mieszka - wiecie tak niedawno zaczynała a już o remoncie rozmawia No i dobrze znaczy że to była prawdziwa Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts