Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę się sspóźniłam... :oops: ale cieszę się ,że wybór padł na mój typ tkaniany :o

świetnie jak dzieciaki mają konkretne zainteresowania tak jak Twoja córcia...życzę jej powodzenia i radości z takiego hobby :D

Ale najgorsze, że obie mamy problemy z zalaniami :evil:

Też już zapomniałam...... o tej Twojej wannie :lol: ... Saskja płytę wymienia, też od grudnia chyba :-? ...

Do tych krzesełek może pomyśl o kawałku materiału więcej na poduchę jakąś...na uszaku dasz gładką poduchę w kolorze wypoczynku i będzie git :D

Gratuluję zakończenia bądź co bądź długiego etapu...

a obudowę wanny już masz?... bo nie pamiętam :-?

Tak sobie myślę ,że może i dobrze ,że ta wanna dopiero teraz przyjedzie ,bo może jeszcze raz by ja kto uszkodził? :lol: A obudowy jeszcze nie ma ,bo jak chłopaki przyjechali z akana ,to wanny już nie było. :lol: Wzięli tylko pomiary a teraz mają przyjechać z szablonem.

no, a gdzie foty tych pięknych schodów, bielonego parkietu itp? :evil:

Przypomniałam sobie Moniu ,że jeszcze mam jeden aparacik.Tylko muszę się zastanowić w który karton na strychu go wetknęłam .Postaram się coś jutro cyknąć .Musze tez jutro zakupić farby na poddasze i hol ,bo malarz przychodzi w poniedziałek .Chociaż nie, stop,zacznie przecież od rozkuwania ściany :lol: :lol:

Trochę się sspóźniłam... :oops: ale cieszę się ,że wybór padł na mój typ tkaniany :o

świetnie jak dzieciaki mają konkretne zainteresowania tak jak Twoja córcia...życzę jej powodzenia i radości z takiego hobby :D

Ale najgorsze, że obie mamy problemy z zalaniami :evil:

Musze przyznać ,że córcia moja ten balet wyjątkowo lubi i uczepiła się go ,jak do tej pory, najdłużej . Trochę mnie to dziwi ,ponieważ należy raczej do dzieci ,które muszą spróbować po kolei wszystkiego. Za nami jest już gra na pianinie.Grała też ze cztery lata ,w końcu stwierdziła ,że ona i tak zagra już wiele ,wiec nie będzie się stresować jakimiś egzaminami i to jej wystarczy .Edukację zakończyła. :D Ale tańcem jest zafascynowana.

Ale najgorsze, że obie mamy problemy z zalaniami:evil:

amtluś , a dopiero co się litowałam nad Tobą :lol: :lol: i mam to samo :lol:

Masz już rozeznanie ,jaka jest przyczyna?

uffff, dotarłam jakoś.. ALe u Ciebie sie dzieje :o

od wyboru tralek do schodów trochę się opuściłam, sorki, ale nie przychodziły powiadomienia wcale. Schody wyszły bosko, wogle to wszystko tak stylowo utrzymanie i konsekwencja zachowana. Miodzio, normalnie miodzio.

Ale co to znaczy ze przeprowadzka i znikasz??? :o :o :evil:

Beauty, pięknie u Ciebie się robi...

Ja w ogole jak oglądam Wasze dzienniki to się wstydzę, że założyłam własny i takie badziewie w nim pokazuję, bo wszystko zwyczajne i nie takie, jak bym chciała, tylko na jakie mnie stać...

Jestem bardzo ciekawa, jak u Ciebie z tymi oknami wyjdzie.

Ja w ogole jak oglądam Wasze dzienniki to się wstydzę, że założyłam własny i takie badziewie w nim pokazuję, bo wszystko zwyczajne i nie takie, jak bym chciała, tylko na jakie mnie stać...

Ja Ci trzepnę za to badziewie :evil: :evil:

Właśnie w tym rozeznaniu cały problem. Dotychczasowe sposoby nic nie wykazały. Muszę poczekać aż mrozy odpuszczą i włączyć wodę...może dopiero coś wylezie :-?

W miejsu plamy bylo mokro na folii. A pod folia i przy rurach sucho. Nie wiadomo skąd się przedostała...

uffff, dotarłam jakoś.. ALe u Ciebie sie dzieje :o

od wyboru tralek do schodów trochę się opuściłam, sorki, ale nie przychodziły powiadomienia wcale. Schody wyszły bosko, wogle to wszystko tak stylowo utrzymanie i konsekwencja zachowana. Miodzio, normalnie miodzio.

Ale co to znaczy ze przeprowadzka i znikasz??? :o :o :evil:

No faktycznie,Wioluś dawno Cię nie było.Przez ten czas zrobiliśmy już całą stolarkę.Właśnie dzisiaj idę dopiero się jej przyjrzeć ,bo wczoraj parkiety jeszcze schły. Wieczorkiem może zamieszczę świeże zdjęcia.

Po przeprowadzce nie będzie wpisów ,bo długo się nic nie będzie działo z wiadomych przyczyn. :D Ale po fm w miarę możliwości pobiegam ,choć z czasem u mnie krucho i nie zawsze wszędzie zajrzę ,nie mówiąc już o przeczytaniu wszystkich postów ,które trzaskacie :lol:

Miło ,że wpadłaś :wink:

Jak ja Cie kopsnę ,babo jedna to zobaczysz :evil: :evil: co ty w ogóle opowiadasz.Masz piękny dom ,a co najważniejsze ,wiele rzeczy wykonaliście sami i to się liczy .A to czy ty powiesisz taki kinkiet ,czy taki to nie ma w ogóle znaczenia ,bo najwazniejsze ,aby czuć się we własnych czterech ścianach dobrze i być szczęśliwym ,a tacy właśnie jesteście. :D Pozdrówka

Właśnie w tym rozeznaniu cały problem. Dotychczasowe sposoby nic nie wykazały. Muszę poczekać aż mrozy odpuszczą i włączyć wodę...może dopiero coś wylezie :-?

W miejsu plamy bylo mokro na folii. A pod folia i przy rurach sucho. Nie wiadomo skąd się przedostała...

U mnie pierwsze oględziny wypadły imponująco.M ocenił ,że to nie jest przewiercona rura ,tylko puścił zawór w łazience i woda sukcesywnie podciekała pod płytkami.Mam nadzieję ,że jest to prawda .W poniedziałek przychodzi fachman ,to oceni ,czy M miał rację .Oby.....

No cóż Beauty,z wodą pozostaje mi czekać i nie mieć złych myśli - czyli czekamy....

Muszę Tobie przyznać rację co do intuicji podłogowej. Szkoda, że ta podłoga bielona tak wyszła. Moim zdaniem w porównaniu do pozostałych najmniej ciekawie. Teraz dużo zależy od urządzenia tego pokoju. Ale tam więcej do powiedzenia będze miała córcia zdaje się :roll: