Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja jestem typowy strzelec :wink: Rodzice nie mieli łatwego zadania ,aby mnie wychować .Energia mnie zawsze rozpierała i pomysły miałam niemożebne . Cały czas musiało się coś dziać.Dzisiaj to chyba by to nazwali ADHD :lol: :lol: :lol: A tak w ogóle to ciągle bym gdzieś fruwała po świecie ,powinnam zostać pilotem wycieczek :lol:

Ja jestem typowy strzelec :wink: Rodzice nie mieli łatwego zadania ,aby mnie wychować .Energia mnie zawsze rozpierała i pomysły miałam niemożebne . Cały czas musiało się coś dziać.Dzisiaj to chyba by to nazwali ADHD :lol: :lol: :lol: A tak w ogóle to ciągle bym gdzieś fruwała po świecie ,powinnam zostać pilotem wycieczek :lol:

ja jestem ryba ale jakbym o sobie czytała :lol:

ja jestem ryba ale jakbym o sobie czytała :lol:

To ryby tez tak mają?

Witaj,

Dzieki za odwiedziny.

Mam pytanie odnosnie wysokosci Twoich szafek dolnych w kuchni. Czy 85 cm + blat (zapewne) 4 cm to nie bedzie dla Ciebie za nisko? Standardowo daje sie 91 cm i wiecej. Pomysl nad tym, wygoda i komfort tez sa wazne.

I jeszcze jedno, Czy kran w zlewie ktory planujesz kupic montowany jest na srodku , bo z rysunki nr 1 wynika ze na styku szafki ze zmywarka, czy nie bedzie problemow podlaczeniami?

A jaka masz wysokosc kuchni? I czy przez 55 cm przerwe pomiedzy blatem a gorna szafka, nie bedzuesz miala klopotow z sieganiem do ostatnich polek. 85+55+88=228 cm, kurka troche duzo.

Wybacz ze sie wtracam :D

Pozdrawiam

Cze Dziobak!fajnie ,że zajrzałeś !Z tymi szafkami to jest tak ,że nie mogą być wyższe.ponieważ parapety okienne byłyby niżej ,co by mnie strasznie wkurzało :cry: Niestety nie przewidzi się wszystkiego ,można się tylko pocieszyć ,że w miarę upływu czasu będę się kurczyć i wtedy będzie akurat. :lol: :lol: Wysokość pomieszczeń mam 2,85,z tymi górnymi polkami to masz rację ,a u siebie jaka masz wysokość szafek?

Zlewozmywak będzie inny ,niż na tym pierwszym zdjęciu.Teraz mam inne zmartwienie ,za tydzień lece na urlop ,a te airbusy tak spadają :evil: :o :o

Ostatnia polke mam na 2,10. Dla mnie jest ok. mam 184 cm, ale zona tylko 168 cm i juz zamowila drabinke :D .

Jesli Patapety nie puszczaja wyzej, to niestety ale jest to zlo konieczne.

Kurcze z samolotami to faktycznie kicha, sam sie zatanawialem jak bedzie z powrotem, ale to bedzie juz listopad, wiec moze nie beda sie tak przegrzewaly i nie bedzie burz.

Acha,,,,, musze sie pochwalic. Za tydzien oficjalnie agencja wystawi nasz dom na sprzedarz. Ale bedzie sie dzialo. Znowu bede bezdomny.

A dokad lecicie jesli mozna spytac?, chociaz powzdycham, bo w tym roku o wakacjach to moge tylko pomarzyc.

Pozdrawiam

Ostatnia polke mam na 2,10. Dla mnie jest ok. mam 184 cm, ale zona tylko 168 cm i juz zamowila drabinke :D .

Jesli Patapety nie puszczaja wyzej, to niestety ale jest to zlo konieczne.

Kurcze z samolotami to faktycznie kicha, sam sie zatanawialem jak bedzie z powrotem, ale to bedzie juz listopad, wiec moze nie beda sie tak przegrzewaly i nie bedzie burz.

Acha,,,,, musze sie pochwalic. Za tydzien oficjalnie agencja wystawi nasz dom na sprzedarz. Ale bedzie sie dzialo. Znowu bede bezdomny.

A dokad lecicie jesli mozna spytac?, chociaz powzdycham, bo w tym roku o wakacjach to moge tylko pomarzyc.

Pozdrawiam

Niestety ,już musi tak pozostać,a przy mojej wysokości pomieszczeń ,lepiej będzie ,jak szafki będą trochę wyżej ,najwyżej się trochę poswpinam :wink: zresztą tak ,jak mówi Dardurdka ,w tych górnych zawsze gromadzi sie rzeczy jak najmniej przydatne ,a do przeszklonych wsadzę coś bardziej dla ozdoby.

co tam bezdomny,trochę zakosztujesz innego życia ,ale za to jaka kasa Ci wpadnie za te cudeńka! :lol: :lol:

Lecimy pobyczyć się do Egiptu,pod warunkiem ,że dolecimy....