Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Znajoma moja też boi się latac i przyznała się, ze zawsze jest lekko na bani, bo inaczej wpada w dziką panike i jest niebezpieczna dla otoczenia :lol:

Ja w tym momencie przybijam piątkę .To jest jedyne rozsądne wyjście ,ażeby ten lot jakoś przetrwać :lol: Ostatnim razem mój mąż ,tak się zaprawił ,że zapomniał o walizkach. Przypuszczam ,ze tym razem będzie odwrotnie :D

Słonecznego urlopu i..( egoistka ze mnie) szybkiego powrotu, bo ogromnie ciekawam postępów na Sajdakowych włościach:)

Ps. Domy pod Warszawą w cenie - te ceny jakby wzrosły, albo się zatrzymały (nie wiem czemu- ale się cieszę, bo podług nich jestem milionerką:))), ale to chyba ceny życzeniowe, wcale nie realne, wcale nie adekwatne do cen oferowanych przez nabywców.

Poza tym, cóż jest warte takie milion czterysta w porównaniu do Twojej pasji, zaangażowania, pięknych marzeń o miejscu na ziemi i codziennego ich spełniania...

Pozdrawiam i czekam na następne wieści:)

Najmilszego urlopu.

Agnieszka

.Powiem ci ,że też sie cieszę ,że stąpam już po ziemi ,prawie ją ucałowałam na lotnisku we Wrocku.Kurna ,takiego lądowania to ja jeszcze nie miałam. :o Fajerwerków moc ,cieszyli się tak na mój przyjazd w tym Wrocku ,czy co? :lol: :lol: Ale tak to już jest , atrakcje muszą być ,aby było co wspominać w zimowe wieczory przy kominku. :wink: Zdjęć mam moc ,ale Szanowny Małżonek nie pozwala mi zamieścić więcej.Kraj wyjątkowo ciekawy ,choć dla blondynek nie bardzo bezpieczny :lol: Polecam wszystkim blondi spragnionym komplementów. :lol: starczy na parę lat.A tak na poważnie -wybieram sie tam jeszcze w listopadzie ,na rejs po Nilu,bo teraz nastawiona byłam tylko na lenistwo i rafy koralowe ,które zapierają dech w piersiach i bogactwo flory i fauny podwodnej.Zar sie lal z nieba ,więc poważne zwiedzanie odłożyłam na póżniej ,tym bardziej ,że teraz byłam po prostu za krótko.

Dzięki :wink:

A wiesz co Ci powiem? Wzięłam dzisiaj deseczkę z próbką koloru kasztan od Jabłońskiego. Porównałam z afromozją i jest niemal taki sam, tylko ta moja afromozja jest dosłownie o ton jaśniejsza :wink: Nie mogę się doczekać :roll:

Monisiu ,kolor jest zajefajny! w ogóle podoba mi się jego nazwa :lol: Afro ,to coś kojarzy mi się z afrykańskimi klimatami ,które bardzo lubię . :lol: :lol: A tak na poważnie ,to jest to kolor najbardziej zbliżony do moich drzwi zew. ,które właśnie są o pól tonu jaśniejsze od okien.Stolarkę wewnętrzną natomiast planuję jeszcze o ton jaśniejszą . Wspominałaś o klamkach -Dla mnie to są one stanowczo za nowoczesne,ale powiem Ci ,że nie mam już siły niczego zmieniać .Dochodzę do tego etapu ,że chciałabym mieć już te budowę za sobą.Tak naprawdę to przestaje już analizować ,czy wybór był słuszny ,czy też nie ,bo po czasie okazuje się ,że już zrobiłabym coś inaczej :wink: