Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W te piękne Święta,

gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie,

żółtego kurczaczka, białego zająca

i oby te święta trwały bez końca

Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,

niech to będzie czas uroczy

Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg

Kochane dziewczyny ,dziękuję Wam baaaaardzo za życzenia:hug:cieszę się ,że o mnie pamiętacie:wiggle:

przed chwilą dobiliśmy do domu ...droga łatwa nie była ,jakoś nie widać ,że benzyna osiągnęła 6zł,ruch był jak cholera. .Od jutra biorę się solidnie za odchudzanie,bo bez wchodzenia na wagę czuję ,że jest masakrycznie,.:Da poza tym wypoczęłam ,wyjeździłam się za wszystkie czasy ,pościskałam siostrę i opaliłam się.....w pasy:Dna twarzy .Wyglądam jak jak wódz Apaczów:Da poza tym cieszę się ,że już jestem w domu ,trochę się za nim stęskniłam

Od jutra biorę się solidnie za odchudzanie,bo bez wchodzenia na wagę czuję ,że jest masakrycznie,.:D

:lol2::lol2:

Hej Beatko:hug: super, ze odpoczęłaś i pięknie się opaliłaś:rolleyes: (paski są w modzie:rotfl:). Fajnie że już jesteś, bo będize z kim plotkować:wiggle: Jak tam wycena rolet? Dostałaś wreszcie? Ja dzisiaj złożyłam ostateczne zamówienie na stół- bardzo się cieszę:rolleyes: Jeszcze przed Świętami dostałam próbki kolorów- wychodzi na to, że p. Robert będzie musiał zmieszać ze sobą dwa kolory i powinno być cacy:yes::D Nie mogę się doczekać:rolleyes:

Odpoczęłam aguś ..było bardzo miło i rodzinnie.Paski na szczęście już się trochę stonowały , na moje szczęście,bo myślałam, że przyjdzie mi iść do pracy w goglach narciarskich:lol2:wspaniałe wieści w temacie stołu. Będziesz zadowolona ,bo P.Robert jest bardzo słowny( mam nadzieję ,że sie nie zepsuł) i do swojej pracy podchodzi poważnie.A ja wyceny rolet jeszcze nie dostałam ,chyba będę musiała się przypomnieć .A z dobrych wiesci-sztukateria jutro mam być gotowa i jezeli pozwoli pogoda ,to po niedzieli będzie montowana.

Już nie mogę się doczekać Twojej sztukaterii :) Mam nadzieję, że masz porządny alarm, bo na razie z zewnątrz domek wyglądał skromnie i krył przecudne wnętrze, ale jak już będzie piękny i zewnątrz to żeby kogoś nie podkusiło zajrzeć do środka!!! A tak poważnie, to jestem pewna, że wszystko będzie wysmakowane!!!

myślałam, że przyjdzie mi iść do pracy w goglach narciarskich:lol2:

:rotfl::rotfl:

wspaniałe wieści w temacie stołu. Będziesz zadowolona ,bo P.Robert jest bardzo słowny( mam nadzieję ,że sie nie zepsuł) i do swojej pracy podchodzi poważnie.A ja wyceny rolet jeszcze nie dostałam ,chyba będę musiała się przypomnieć .A z dobrych wiesci-sztukateria jutro mam być gotowa i jezeli pozwoli pogoda ,to po niedzieli będzie montowana.

Beatko, na pewno będę zadowolona- pierwszy raz mam spokojną głowę przy zamówieniu. Od razu chciałam u niego zamawiać po Twojej rekomendacji, ale nie chciał zrobić nam ludwiczków... A i tak sprawa wróciła:wiggle:

Czekam na Twoje sztukaterie:popcorn::popcorn: pogoda ma być ładna;)

Już rozmawiałam z P.Kasią .Nie dostała ode mnie meila z wymiarami;)wysłałam jeszcze raz

Dobrze, że się wyjaśniło- tak myślałam, że coś z mailem, bo p. Kasia jest nadzwyczaj sumienna i słowna:)

Ciekawe co tam dostaniesz od niej...:popcorn:

Już nie mogę się doczekać Twojej sztukaterii :) Mam nadzieję, że masz porządny alarm, bo na razie z zewnątrz domek wyglądał skromnie i krył przecudne wnętrze, ale jak już będzie piękny i zewnątrz to żeby kogoś nie podkusiło zajrzeć do środka!!! A tak poważnie, to jestem pewna, że wszystko będzie wysmakowane!!!

Oj Iwonko ,nie kracz,bo jeszcze kogoś skusi....;)alarm niby mamy dobry ,ale wiesz,,,dla złodzieja to nie ma żadnych barier.

:

Dobrze, że się wyjaśniło- tak myślałam, że coś z mailem, bo p. Kasia jest nadzwyczaj sumienna i słowna:)

Ciekawe co tam dostaniesz od niej...:popcorn:

Wszytko się już wyjaśniło ..wczoraj w nocy sobie jeszcze omówiłyśmy szczegóły i dzisiaj w nocy mam dostać juz ostateczna wycenę .Ciekawa jestem ...u p.Kasi to materaił będzie ździebko tańszy .W eurofiranach kosztuje 78zł ,a u niej 73.

Wszytko się już wyjaśniło ..wczoraj w nocy sobie jeszcze omówiłyśmy szczegóły i dzisiaj w nocy mam dostać juz ostateczna wycenę .Ciekawa jestem ...u p.Kasi to materaił będzie ździebko tańszy .W eurofiranach kosztuje 78zł ,a u niej 73.

To fajnie Beatko:wiggle: Mam nadzieję, ze wreszcie uporasz się z tymi roletkami:rolleyes: Rożnica cenowa na materiale jest groszowa, ale usługa pewnie będzie sporo tańsza;)