Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Liczę na to i czekam razem z Tobą .Dzisiaj wstałam wcześnie (czyt,za wcześnie) bo panowie dekarze się zgłosili już przed 8mą i musiałam pokazać jaki ma być kąt nachylenia dachówek.:bash:będę nieprzytomna przez cały dzień .:yes:

Beatko szybkie fotki stołu już som:yes::cool::cool::cool: Sama oceń jak wygląda. W tajemnicy Ci powiem, że nam się baardzo podoba.:D:D

Dziękuję kochana raz jeszcze na namiar, bo to wszystko dzięki Tobie.:hug::hug::hug:Realizacja była ekspresowa i jakość jest super:)

Tez ledwo zdążyłam przed przyjazdem panów, bo byli prawie godzinę wcześniej:lol2:

no tak ..ciągnęłam zapałki:D

:rotfl::rotfl:

Lecę, bo luby mnie goni do ogrodu- musimy skończyć tą agrowłókninę:sick:

Beatko jak tam żyjesz??

Wytłumaczyłaś wszystko fachmanom?

Wytłumaczyłam i położyłam się spać:Dpo czym znowu mnie obudzili ,bym robotę odebrała.:yes:Już skończyli ..myślę ,ze jest dobrze ,choć może lepiej by wyglądało ,jaby było trochę więcej warst tej dachówki ,albo jeszcze jakieś opierzenie z blachy było ...no ,ale cóż ciesze się z tego co jest.Myślę ,że dam jeszcze jeden gzyms od góry i będzie git,.

Beatko szybkie fotki stołu już som:yes::cool::cool::cool: Sama oceń jak wygląda. W tajemnicy Ci powiem, że nam się baardzo podoba.:D:D

Dziękuję kochana raz jeszcze na namiar, bo to wszystko dzięki Tobie.:hug::hug::hug:Realizacja była ekspresowa i jakość jest super:)

Tez ledwo zdążyłam przed przyjazdem panów, bo byli prawie godzinę wcześniej:lol2:

..

:rotfl::rotfl:

Lecę, bo luby mnie goni do ogrodu- musimy skończyć tą agrowłókninę:sick:

Aguś ju z sobie powzdychałam do niego ,piękny jest i ciesze się bardzo ,że jesteś zadowolona.:yes::yes:super te nogi wyszły i kolor ...jednak co dąb to dąb.:D

i

...tylko białych też jest kilka:yes:, moje białe grzejniki na ten przykład są niebieskie:eek:

oj ja coś o tym wiem ;)

moje srebrne grzejniki wyglądają jak zebra - 3 odcienie pasków :lol2:

Beatko ale się dzieje u Ciebie elewacyjnie i ogrodowo :yes:

Co do koloru elewacji ja też bym jakąś złamaną biel dała :yes:

miłego wieczorku i spokojnej niedzieli życzę :hug:

Aguś ju z sobie powzdychałam do niego ,piękny jest i ciesze się bardzo ,że jesteś zadowolona.:yes::yes:super te nogi wyszły i kolor ...jednak co dąb to dąb.:D

Dzięki Beatko, cieszę się, ze Ci się też podoba:D Ja nadal nie ochłonęłam i ciągle się nim zachwycam- bardzo porządnie wykonany:yes::cool: Prosiłam stolarza, żeby trochę dobrał nogi do krzeseł i wysłałam mu tylko ich fotkę oraz ustaliłam grubość. Reszta to jego inwencja twórcza:lol2: Z kolorem zaryzykowałam i prosiłam, żeby stolarz zmieszał swoje gotowe 2 kolory i wyszedł idealny orzech- aż byłam w szoku:eek::eek:

Pięknie wygląda ta dachóweczka:wiggle:I w ogóle to cały czas wzdycham do Twojego dworku- kiedyś też będę taki miała:rotfl::rotfl:

Mam jeszcze do Ciebie malutkie pytanko- wyślę na priv:yes::)

o

Beatko ale się dzieje u Ciebie elewacyjnie i ogrodowo :yes:

Co do koloru elewacji ja też bym jakąś złamaną biel dała :yes:

miłego wieczorku i spokojnej niedzieli życzę :hug:

Już tynk kupiłam,wczoraj został przywieziony.. i mam nadzieje ,że jest to dobry wybór i biel nie będzie raziła po oczach:)a ogrodowo ,,cóż na razie uzupełniam przedogródek , bo za tył domu wezmę się chyba dopiero jesienią .Najpierw muszę zaplanować ścieżki ,będą wymurowane słupy i dopiero ostatecznie wyrównamy teren i można będzie się wziąć za nasadzenia....jeszcze mnóstwo pracy przede mną .

Dzięki Beatko, cieszę się, ze Ci się też podoba:D Ja nadal nie ochłonęłam i ciągle się nim zachwycam- bardzo porządnie wykonany:yes::cool: Prosiłam stolarza, żeby trochę dobrał nogi do krzeseł i wysłałam mu tylko ich fotkę oraz ustaliłam grubość. Reszta to jego inwencja twórcza:lol2: Z kolorem zaryzykowałam i prosiłam, żeby stolarz zmieszał swoje gotowe 2 kolory i wyszedł idealny orzech- aż byłam w szoku:eek::eek:

Pięknie wygląda ta dachóweczka:wiggle:I w ogóle to cały czas wzdycham do Twojego dworku- kiedyś też będę taki miała:rotfl::rotfl:

Mam jeszcze do Ciebie malutkie pytanko- wyślę na priv:yes::)

Aguś ,naprawdę baaaardzo się cieszę ,że jesteście zadowoleni:)niech ten stół służy Wam sto lat:D a na priv już odpowiedziałam

Ach ... ja też wzdycham :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: I strasznie marzy mi się,że kiedyś zamieszkam w takim starym dworze :lol::lol:

Kochana z a te dzieścia lat mój będzie pewnie do sprzedania i już będzie starym dworem,nie sądzę ,aby dzieci go sobie zatrzymały...:)biorąc pod uwagę różnice wieku między nami, to jeszcze w nim byś sobie pomieszkała...

Hej Beatko, to kiedy zaczynacie kłaść kolorek?:wiggle::wiggle:Już nie mogę się doczekać:lol2:

Imponująco dużo wsadziłaś roślinek:eek::eek: Ja nadal poluję na kalinę roseum i nigdzie jej nie ma:bash: Może w tym tygodniu się uda, bo wysyłkowo to się trochę boję;)