Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurczę, szukam i nie bardzo wiem o co chodzi. WYstarczy uzdatniacz wody podłączyć w kotłowni, żebym mogła wszędzie, w całym domu mieć wodę bez kamienia? Czy do kuchni jeszcze jakieś inne urządzenie muszę mieć? Teraz pijemy wodę z własnej studni, nie śmierdzi, jest czystsza i lżejsza w smaku niż ta z bloku, ogólnie jest lepsza. Ale kamień ma okropny. I co? żeby sie go pozbyć to wystarczy mi taki uzdatniacz?

Gość Flawia

hej

obejrzałam sobie wasz domek :-) Mój mógłby sie nazywać identycznie, bo też planujemy dworek i nazwisko mamy w połowie identyczne jak ten "Sajdak" :D

Cieszę się że macie dachówke karpiówke w koronke.

Nie rozumiem co to za dziwna deska okapowa wystaje spod rynny, mogłoby jej nie być... To ja myślałam że u mnie będzie za dużo muru miedzy oknem a okapem, ale po oglądnieciu waszej wersji już sie nie boję, zwłaszcza że jest sporo sposobu na skrócenie tego muru. Też chcę owalną wannę, ale swoją bedę starała sie odsunąć jak najdalej od okna (ale też jak u was wyjdzie blisko).

Piękna stolarka :-) Lubie wszystko co retro, ale chyba nie będę aż tak śmiało szła w pełne retro, jeśli chodzi np o kuchnię :-) Będę musiała szukać takie minimalne retro, żeby pamiętać, że dom tworzono jednak w dzisiejszych czasach :-)

Też będziemy mieli ganek z kolumnami :-)

Pierwszy raz chyba spotykam sie z takim dużym uzdatniaczem wody :-) Dobry pomysł :-)

Pięknie wyszła ta boazeria w łazience :-)

Podłoga w salonie też mi sie podoba :-)

Życzę jak najszybszej wprowadzki! :-)

Popatrzcie sobie w wolnej chwili.Chciałoby się mieć taki talent

http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!

nie oddychałam przez moment tak się wpatrzyłam :D :D

Niesamowita kobieta!Wydaje się to wręcz niewiarygodne,nawet nie sadziłam ,ze można mieć taki talent! :wink:

Popatrzcie sobie w wolnej chwili.Chciałoby się mieć taki talent

http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!

nie oddychałam przez moment tak się wpatrzyłam :D :D

Niesamowita kobieta!Wydaje się to wręcz niewiarygodne,nawet nie sadziłam ,ze można mieć taki talent! :wink:

się wzruszyłam też, toż to cały spektakl :lol: