Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nie okrąglutka,ale 18-sta! Boszsze,jak to zleciało :o :o .Wprawdzie nie będzie ani na czym ,ani przy czym siedzieć ale na pewno wińczacho jakieś z M obciągniemy,jak za dawnych lat na podłodze :lol: :lol: :lol: Kuchni tez nie mogę się już doczekać.Wizyta w stolarni spotęgowała jeszcze emocje.Może cudów , z wiadomych względów, nie będzie,ale jakość wykonania jest perfekcyjna.Mam nadzieje ,ze w ten wtorek już się będę cieszyć :wink:

Jeszcze nie okrąglutka,ale 18-sta! Boszsze,jak to zleciało :o :o .Wprawdzie nie będzie ani na czym ,ani przy czym siedzieć ale na pewno wińczacho jakieś z M obciągniemy,jak za dawnych lat na podłodze :lol: :lol: :lol: Kuchni tez nie mogę się już doczekać.Wizyta w stolarni spotęgowała jeszcze emocje.Może cudów , z wiadomych względów, nie będzie,ale jakość wykonania jest perfekcyjna.Mam nadzieje ,ze w ten wtorek już się będę cieszyć :wink:

piękna rocznica - osiagneliscie pełnoletność związku :wink: :wink: :D :D

Tak ,tak .pełna dojrzałość .Najgorsze jest to ,ze powoli wchodzimy podeszlość :lol: :lol: :lol:

podeszłość to wam jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie grozi :wink:

schowaj akt małżeństwa głęboko i rocznicę obchodź co dwa lata ( no chyba że niosę one ze sobą prezenty to jednak nie zmnieniaj :wink: :lol: )

Wszystkim bardzo dziękuję za gratulacje - 18 lat to

jest kawał czasu .Analizując te lata ,to pierwsze 7 kojarzę tylko z pracą i wspólnym dorabianiem się ,później jest już bardziej spokojnie ,ale na pewno nie monotonnie. A teraz...jeszcze trochę i zacznę myśleć o wnukach :lol: :lol: :lol: .Syn skończył 17lat ,córka 11. Zobaczycie ,jak i Wam zaczną stukać takie rocznice,lecą te lata niemiłosiernie szybko. :o :o I dlatego "chwytajcie dzień"

Witaj Dziobasku ! Dawnom Cię u mnie nie widziała :lol:

A kuchnia myślę ,że będzie ładna.Widziałam ja w roboczym stadium .Niektóre elementy były już pomalowane.Zmieniłam uchwyty ,miały być stare złoto ,a będą -stare srebro.Pomyślałam,że będą lepiej pasować do chromowanej baterii i uchwytów piekarnika .Bardzo żałuję ,że nie mam tej kuchni odrobinę większej .Widziałam kredens ,który właśnie robili do Francji . miodzio. :cry: :

Mój teść mówi, że po 20 to już kazirodztwo :roll: :wink: . U nas jeszcze trochę, choć też już dawno -naście.

Beatko, życzę conajmniej trzech następnych 18. Nie ma nic fajniejszego niż para staruszków trzymających się za ręce.

ps. pamiętasz jak mi napisałaś, że na kuchnię to se trochę poczekam :lol: , a to już we wtorek :roll: . Nie mogę się doczekać prawie tak jak Ty :wink:

Beauty - no no no :p :p :p :p podłoga w kuchni i boazeria w łazience ... marzenie...(kurka wodna, ze sama tak u siebie nie zrobilam :roll: ). Juz mialam napisac ze kolor scian w kuchni super - taki jaki lubie, ciepła kawa z mlekiem i że juz mi sie chce w tej kuchni posiedziec, a ty piszesz ze kolor zmieniasz....czekam na fotki w takim razie :p

Gość Flawia

hej

Glazurnik u progu a Ty nie masz kabiny prysznicowej ????!!!!! nu nu nu...

Ja u rodziców nie pozwoliłam ani jednej płytki położyc dopóki nie będą kupione i zwiezione wszystkie sprzęty, bo to od nich zależy chociażby, gdzie fuga wyjdzie..

Co do samej kabiny, to często uważamy brodzik za praktyczniejszy, ale niektóre lokalizacje kabiny powinny mieć zamiast brodzika taka specjalną płytkę płaską, ale u Ciebie podłogi już chyba zrobione... :cry: Kiedyś byłam zakochana w prysznicu Huppe, więc na początek polecam zapoznanie się z ich kabinami, moze do nich też dają takie fajowe słuchawki prysznicowe :-) Ostatnio, przy szukaniu czegoś dla rodziców, odkryłam też ofertę firmy Ravak, polecam. Co prawda Ravak chyba nie jest retro ale bardzo funkcjonalny :-)

Beauty - no no no :p :p :p :p podłoga w kuchni i boazeria w łazience ... marzenie...(kurka wodna, ze sama tak u siebie nie zrobilam :roll: ). Juz mialam napisac ze kolor scian w kuchni super - taki jaki lubie, ciepła kawa z mlekiem i że juz mi sie chce w tej kuchni posiedziec, a ty piszesz ze kolor zmieniasz....czekam na fotki w takim razie :p

Hejka Coffe!Na kawusie zapraszam już w przyszłym tygodniu :D :D Myślę ,że do soboty to zdążę już posprzątać w kuchni po montażu :wink: niby fajne rzeczy się dzieją teraz u mnie na budowie , wiesz ,wybory ostateczne i wizualki w głowie ,ale cały czas szukam dziury w całym zadając sobie pytanie -czy tak miało być/?Koloru w kuchni nie zmieniłam ,ale fakturę ściany.Teraz jest lepiej. :wink:

hej

Glazurnik u progu a Ty nie masz kabiny prysznicowej ????!!!!! nu nu nu...

Ja u rodziców nie pozwoliłam ani jednej płytki położyc dopóki nie będą kupione i zwiezione wszystkie sprzęty, bo to od nich zależy chociażby, gdzie fuga wyjdzie..

Co do samej kabiny, to często uważamy brodzik za praktyczniejszy, ale niektóre lokalizacje kabiny powinny mieć zamiast brodzika taka specjalną płytkę płaską, ale u Ciebie podłogi już chyba zrobione... :cry: Kiedyś byłam zakochana w prysznicu Huppe, więc na początek polecam zapoznanie się z ich kabinami, moze do nich też dają takie fajowe słuchawki prysznicowe :-) Ostatnio, przy szukaniu czegoś dla rodziców, odkryłam też ofertę firmy Ravak, polecam. Co prawda Ravak chyba nie jest retro ale bardzo funkcjonalny :-)

Witaj Flawia! Ja to jestem taka baba" w gorącej wodzie kąpana",ale robiąca tez wszystko "na ostatnią "chwilę.Niby spodziewałam sie ,ze w połowie września facet nadjedzie ,a mimo wszystko nie przygotowałam się do tematu. :cry: Ta górna łazienka jest bardzo mała ,może wiec dlatego traktuje ja może trochę "po macoszemu".Poza tym nawet nie mogę zrobić w kabinie drzwi skrzydłowych ,ponieważ skosy przeszkadzały by w otwieraniu.Jeszcze zobaczę ,wymierzę ,może coś uda mi się znaleźć ,bo córka nie da mi spokoju ,(ma być to właśnie łazienka dzieci).Ona nawet nie chce myśleć o rozsuwanych. Jeżeli chodzi o ravaka ,to mam obecnie kabinę ,która ma w tej chwili 7 lat i sprawuje się bez zarzutu.Toteż kupiłam brodzik konglomeratowy tej samej firmy.