Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja nawet już o sobie nie wspomnę bo mój tato już przez ślubem męża ostrzegał, żem zołza i tak została... a może i dobrze bo widać zołzy piękne domy mają :lol:

Beatko o drzwiach nic nie napiszę, bo mi się krew zagotowała jak zobaczyłam te w salonie, chyba będę łuki zamurowywać :lol: Ty to kobieto wiesz co piękne :wink:

gusta mamy zbliżone ,pewnie charaktery też...

No nie wiem. Mój mąż uważa, że jestem zołza :oops: :oops: :lol:

mój też :lol: :lol:

a moja mama cały czas do niego mówi:

a przecież Ci mówiłam żebyś się z nią nie żenił :lol: :lol:

MOja mama brała mojego męża (wtedy przyszłego) na rozmowę w 4 oczy i wszystkie moje wady mu wymieniła, zaznaczając ze ze mną nie da się wytrzymać dłużej niż rok :lol: :lol:

gusta mamy zbliżone ,pewnie charaktery też...

No nie wiem. Mój mąż uważa, że jestem zołza :oops: :oops: :lol:

mój też :lol: :lol:

a moja mama cały czas do niego mówi:

a przecież Ci mówiłam żebyś się z nią nie żenił :lol: :lol:

MOja mama brała mojego męża (wtedy przyszłego) na rozmowę w 4 oczy i wszystkie moje wady mu wymieniła, zaznaczając ze ze mną nie da się wytrzymać dłużej niż rok :lol: :lol:

Skąd ja to znam 8)

Dołączam do grona.... zołz :roll:

Dzięki Beauty za podpowiedź, ale w międzyczasie pojawił się syn z wizytą i go wykorzystałam. Zdjęcia poszły, instrukcja w zeszycie, może następne wyślę już sama. A byłoby co pokazać bo różne były wpadki w trakcie budowy, teraz już się z nich potrafimy śmiać.Pozdrawiam Cię i pozostałych dworkowych forumowiczów.

a moja mamcia wprost przeciwnie ,mówiła przyszłemu zięciowi ,ze na świecie nie znajdzie drugiego takiego skarba jak ja.wiedziała ,jaka ze mnie zołza i chciała mnie szybko wypchnąć :lol: :lol:

Ącka ,Taaaakie cudo Ty chowasz przed ludźmi? Zakładaj migiem dziennik.czy to jest też Sajdak ,bo tak jakby mój :lol: :lol: Boszszsze i jaka sceneria ,Nie ,no nie mogę ,ćwicz dzisiaj wklejanie i jutro chcę widzieć całą dokumentację budowy:lol: .Powiedz mi szybciutko ,co zamierzacie zrobić z portykiem ,bo widzę ,ze mamy taki sam i z kolumnami .Tyle pytań ciśnie mi się na język. Bardzo mnie ucieszyłaś ,bo domki mamy podobne ,właściwie takie same i ciekawa jestem koncepcji wykańczania.