Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko zadbaj o siebie!!! Sama też potwierdzam, że już od kilku lat wybieram się "jak sójka" do kilku specjalistów i zawsze jest coś ważniejszego :( albo po prostu odkłada się na później!

ach my kobiety, zawsze doradzamy innym a same to jak już musimy :roll:

Dardurdka - zostaw na moment sprawę "Strasznego Dworu" bo takim się nie stanie twój Dworek i też wykonaj zdrowotne zaległości - blacha trochę poczeka :wink: :wink:

Zdążysz z ta pracą na pewno .Ty piszesz ,a ja w międzyczasie staram się upichcić jakiś obiad.Na razie to mam luxus o tyle ,ze pracuje i mieszkam w jednym miejscu ,ale jak się przeprowadzę do NOWEGO,to ten luxus się skończy i będę musiała chyba zmienić godziny pracy.

Ale dziewczyny wszystko to jest nic ,zdrowie najważniejsze.Ja osiem lat temu przeszłam poważna operacje i przy okazji takiej pogody jak dzisiaj i jakby nie było melancholijnego miesi.aca ,nachodzą mnie refleksje ,że trzeba cieszyć się każdym dniem ,bo nigdy nie wiadomo ,co będzie jutro .A takie tam problemy ,.....na budowie ,to po prostu olać i już. Qrcze ,zaczynam smęcić ,ale mam tak co roku i będzie mnie taki nastrój trzymał do BN. :wink:

Nie będzie tak źle, chociaż będziesz wiedziała po co tyle pracujesz! Za każdym razem jak spojrzysz na te wszystkie piękności to poczujesz ulgę i spełnienie, że to co robisz i te wszystkie nieobecności, brak czasu dla dzieci pomogły Ci w zrealizowaniu marzeń! A tak na prawdę dzieci potrzebują najbardziej rodziców jak stają się dorośli (w sensie sami założą rodzinę, wtedy babcia i dziadek nieodzowni :lol: ) A teraz i tak dużo czasu im poświęcasz i dzięki Twojej pracy mogą się realizować ich marzenia - rozwijać zdolności córci itd. Więc możesz być z siebie dumna, bo ja bardzo bym chciała móc mojej córce zapewnić taki start w życie...

A co do terapii to często słyszę, że potrafię pomóc, ale niestety tylko komuś, zresztą jestem spod znaku wagi, więc taka wyrocznia trochę :lol: ale pełna uroku :lol: No widzisz, jednak i sobie potrafię poprawić humor :lol:

Trzymaj się cieplutko! (Bo ja żyję póki co Twoim wnętrzem, więc jak nie dla siebie to działaj dalej dla mnie :oops: )

Dzięki Iwonko ,Twoje słowa zadziałały jak jak balsam dla duszy. :wink: Wiem ,że cale życie to dokonywanie wyborów i niestety zawsze coś jest kosztem czegoś. :wink: Staram się wszystko ze sobą pogodzić ,ale tak jak piszesz wszytko się robi z myślą o dzieciach ,żeby one miały lżej . Udało mi się to poniekąd osiągnąć ,to mnie bardzo cieszy i myślę ,że i dzieci to kiedyś docenią. :wink:

Witam!!! :p

ja to mam tak......że jak mi sie cos spodoba to jest to zawsze najdroższe :wink:

a jak zaczynam szukac czegoś tańszego to nic juz mi sie więcej nie podoba :lol: :lol:

hihi, dokładnie tak samo jest ze mną :lol:

cokolwiek ogladam albo wybieram proszę sprzedawcę aby nie mówił ceny żebym się nią nie kierowała :roll: ale jak już wybiorę to....okazuje się że produkt najdroższy :(

Widzę ,że mamy wiele wspólnego .Ja to robię sobie nieraz takie testy,patrząc na coś co mi się podoba ,wysyłam M,żeby sprawdził ,jaka jest cena ,a w duchu podaję sobie przedział cenowy w jakim może się to coś mieścić . I o dziwo zawsze się mieści , a przedział sięga dość wysokich półek :lol: :lol: To się nazywa mieć wyczucie. :lol: :lol: :lol:

Witam!!! :p

ja to mam tak......że jak mi sie cos spodoba to jest to zawsze najdroższe :wink:

a jak zaczynam szukac czegoś tańszego to nic juz mi sie więcej nie podoba :lol: :lol:

Mam identycznie :lol: :lol:

Czesc

Ale nie zgodzę się, ze

Albo ładnie - albo tanio...

MOże być i tanio i ładnie. Nie zawsze ładnie jest tylko u bogatych ( mówię o domach).

A nie prościej powiedzieć chłopu, że ..... wyprzedaż była :roll: :roll: :roll: . Po co go od razu tak na głęboką wodę :-?

to działa na krótko :wink: :wink:

bo mój małż mówi do mnie: kochanie ty to jesteś szczęściarą bo wszyscy ci sprzedają z 50% rabatem :lol: :lol: ciekawe ile do tego dokładają :lol: :lol:

ale czasami zawyżam :oops: :oops: