Jarek.P 15.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ano szukam, jakw temacie. I nadziwić się nie mogę, dlaczego tak mało jest na forum wpisów dotyczących polecanych bądź niepolecanych kierbudów. Wszystkie inne budowlane nacje - skolko ugodno, tych jak na lekarstwo, z rzadka najwyżej można znaleźć kogoś, kto tez szuka, zwykle bez żadnego odzewu. Jakaś zmowa? Więc pozwalam sobie założyć nowy wątek, dotyczący terenu, dość popularnego w sensie budowlanym i mam nadzieję, że zmieni się on w białą i czarną listę kierbudów. Kto poleca, kto nie poleca - bardzo proszę o informacje. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel250 17.01.2019 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 9 lat mineło a w wątku zero odpowiedzi.Również szukam kierownika budowy na Białołęce i również mam takie samo wrażenie. O wykonawcach to każdy pisze, zarówno pozytywnie jak i negatywnie ale o kierbudach żadnych opinii. A jak kogoś już zapytać to nikt nie jest w 100% zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 17.01.2019 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Można pochodzić po okolicznych budowach i bezpośrednio pytać się kierowników. Może nie jest to najlepszy sposób i taki kierownik nie będzie miał obiektywnych referencji, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.01.2019 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Ostatnio na FM pojawiła się bardzo niepochlebna opinia na temat KB.Nie wiadomo jednak czy była to obiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel250 18.01.2019 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Można pochodzić po okolicznych budowach i bezpośrednio pytać się kierowników. Może nie jest to najlepszy sposób i taki kierownik nie będzie miał obiektywnych referencji, ale zawsze coś. Najprostsza metoda jest najlepsza. Szkoda ze o tej porze wiekszosc budów jest pozamykana ale poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 18.01.2019 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 @pawel250 na ul. Światowida (vis a vis) Galerii Północnej budują się dwa bloki dla spółdzielni Wardom. Generalny wykonawca jest z Białegostoku, ale kierownikiem jest osoba z Płońska. Zajdź do biura budowy i zapytaj. Jeśli nie on, to pewnie kogoś zna. Budowa na pewno otwarta do godz 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 12.06.2019 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Jeśli temat jest nadal aktualny, to mogę polecić swojego kierownika budowy. Wiem, że nadzoruje głównie budowy w okolicach Białołęki, Marek, Legionowa i najbliższej okolicy. Byłam zadowolona z jego usług. Nie było problemów z przyjazdem na inspekcje, przez co nie było żadnych przestojów na budowie. W razie pytań zawsze był pod telefonem i służył radą. Tylko robotnicy za nim nie przepadali, bo prawie zawsze coś im znalazł do poprawy. Ale ja się akurat z tego cieszyłam Zainteresowanym prześlę telefon na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2019 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Polecac prosze na białej liście swojego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz W. 26.06.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Witam, właśnie pożegnałem się z moim kierownikiem i szukam kogoś godnego zaufania właśnie z rejony Białołęki. W jaki sposób możemy się skontaktować? Nie bardzo mam doświadczenie w tych forach Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz W. 26.06.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Jeśli temat jest nadal aktualny, to mogę polecić swojego kierownika budowy. Wiem, że nadzoruje głównie budowy w okolicach Białołęki, Marek, Legionowa i najbliższej okolicy. Byłam zadowolona z jego usług. Nie było problemów z przyjazdem na inspekcje, przez co nie było żadnych przestojów na budowie. W razie pytań zawsze był pod telefonem i służył radą. Tylko robotnicy za nim nie przepadali, bo prawie zawsze coś im znalazł do poprawy. Ale ja się akurat z tego cieszyłam Zainteresowanym prześlę telefon na priv Witam, właśnie pożegnałem się z moim kierownikiem i szukam kogoś godnego zaufania właśnie z rejony Białołęki. W jaki sposób możemy się skontaktować? Nie bardzo mam doświadczenie w tych forach Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts