DPS 11.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Bonetko, kochana Dziewczyno, dziękuję Ci za takie wspaniałe wieści!!! Tomek, pojęcia nie masz, jak ja się bardzo, bardzo cieszę takimi wiadomościami!!! Cudne wieści w samo Boże Ciało!!! Re-we-la-cja!!! Bonetko, Ty mnie tak nie chwal, bo wiesz, jeszcze kto uwierzy... Szyneczka piękna, aż zaczęłam myśleć, żeby znowu coś zwędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Miło czyta się takie dobre wieści Ślę energię pozytywną dla Tomka i Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Mam wiadomości Tomeczek sam już oddycha ( przez nos ......rurka tracheotomiczna jest częściowo przysłonięta ), logicznie komunikuje się ze światem zewnętrznym - mówi jeszcze niewyrażnie ze wzgledu na tę rurkę i zażądał ...zaprowadzenia tam gdzie król chodził piechotą duuży postęp bardzo .... Cieszę się szalenie ' No rewelacja Tomku, widać że dochodzisz do formy szybciej niż się tym strzykawkom wydaje Wielkie postępy Wielkiego Człowieka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 11.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 W końcu jakaś optymistyczna wiadomość przy święcie. Rewelacja!!!!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No Tomeczku, gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tomku ale super informacje... No ja czułam że ty i nas i personel medyczny zadziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tomku jestes wielki. Kochamy Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Super wieści Cieszę sie z postepów i czekam na kolejne Zdrowiej Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Radosne wieści w świąteczny dzień , dziękujemy i prosimy o takie ciągle. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 I ja się bardzo cieszę z cudownych wieści. Teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ale wieści !!! Tomek twardy z Ciebie gość !!! Nie daj na siebie długo czekać [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Mam wiadomości Tomeczek .... zażądał ...zaprowadzenia tam gdzie król chodził piechotą a żądanie zostało spełnione No właśnie Komturze, możesz być dumny z siebie, bo ja z Ciebie jestem dumna jak diabli!!!! P.S. Zaśliniłam się na widok tej szynki ... uwielbiam takie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzień doberek! Co prawda jeszcze słonecznie jest, ale chyba niebo szykuje nam na dzisiaj jakieś niespodzianki. Tomek - liczę na jakąś piękną niespodziankę od Ciebie!!! Może nawet na dobre słowo dla nas... Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja powiem więcej Komturze - na niespodziankę liczę ogromnie, bo u mnie wrednie za oknem jest - popraw mi proszę humor, może byś coś osobiście skrobnął do nas Ale nie naciskam Miłego dnia wszystkim życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Tomeczku,Na taką miłą wiadomość trzeba było troszkę poczekać, ale warto było, a teraz codziennie będzie już tylko lepiej i leeeepieeej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 to super wiadomości!!!!!! pozdrawiam gorąco i cały czas śledzę wątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 12.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witaj Tomku! Nie mieliśmy okazji się poznać, ale śledzę historię Twoich zmagań z chorobą. Cieszę się niezmiernie, że jest coraz lepiej Życzę Ci dużo wytrwałości! A Wam wszystkim chciałam powiedzieć, że jesteście naprawdę cudownymi ludźmi nie mam wątpliwości, że dobrymi fluidami i ogromem wsparcia bardzo pomagacie Tomkowi. Tomku, masz naprawdę ogromne szczęście, że znalazłeś takich ludzi w swoim życiu. Modlę się o Twój jak najszybszy powrót do pełni sił i zdrowia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ach... ta pogoda może wykończyć każdego zdrowego - słońce i deszcz, burze, pioruny i inne atrakcje... A jak Ty czujesz się Tomku??? Na pewno się nie dajesz, więc ja także nie będę marudzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przyszłam się przywitać, bo to już nie długo południe, a z rańca budzić nie chciałam. Tomeczku zdrowiej szybciutko i więcej nam takich niespodzianek postępowych funduj Nie, nie "szybciutko" tylko "powoli i w swoim tempie". A tempo masz rewelacyjne. TAK TRZYMAJ. JA trzymam kciuki za Twoje przyszłe osiągnięcia. Posyłam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 .... Tomku cóż powiedzieć.... bardzo się cieszę, życzę dalszych postępów... może nie za szybkich, by nic złego się nie przytrafiło ale systematycznych.... Wciąż zaglądam... i dobre fliudy ślę dla obu panów pozdrawiam mocno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts