braza 17.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku jutro Ci zaśpiewam (ha i będziesz jeszcze prosił żebym przestała ) Joola jak i ja dołączę do Ciebie ze śpiewaniem to Tomek zerwie się z łóżka niczym bóg młody i powabny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku jutro Ci zaśpiewam (ha i będziesz jeszcze prosił żebym przestała ) Joola jak i ja dołączę do Ciebie ze śpiewaniem to Tomek zerwie się z łóżka niczym bóg młody i powabny to ja śpiewać nie będę - bo to zdecydowanie nie pomoże , choc fakt niejednego moze postawic na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku jutro Ci zaśpiewam (ha i będziesz jeszcze prosił żebym przestała ) Joola jak i ja dołączę do Ciebie ze śpiewaniem to Tomek zerwie się z łóżka niczym bóg młody i powabny to ja śpiewać nie będę - bo to zdecydowanie nie pomoże , choc fakt niejednego moze postawic na nogi Malka! I o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 22.53 Melduje się i czekam tylko na dobre wieści, inny scenariusz nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 o dobra, to dla wspólnej szczytnej idei też mogę zaśpiewać .... śpiew podobny do śpiewu Malki, ale co tam - skutek i efekt się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 o dobra, to dla wspólnej szczytnej idei też mogę zaśpiewać .... śpiew podobny do śpiewu Malki, ale co tam - skutek i efekt się liczy no to co , jutro o tej samej porze ? jak chórek pierdykniemy, to Tomaszek wstanie choćby po to by młotkiem w łeb nam przywalić dla uciszenia........ nieeeee, to nie w Jego stylu, pewnie powie - dziewczynki - pieknie, ale warto te piekne głosy podszlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ...możemy dodać do tego bębny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ...możemy dodać do tego bębny ... i trójkąty i werble i trąby, saksofony i wszystko co wydaje dźwięki moze zagłuszy mój śpiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Malka to tak se myśle, ze o ...hm... 15 bedzie dobrze? no bo o 12 odstawią leki, to coby nas już dobrze usłyszał to tak kole 15 powinno byc ok, nie? ino se słowa musze przypomnieć jak tak zaczniemy wszyscy o 15 - to jak niektórzy na ten przykład będa akurat w tramwaju z roboty wracać .... to może i w wiadomościach o nas powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 15 ? hym mnie pasuje ...co prawda panie w przedszkolu sie moga z lekka zdziwić (akurat o tej porze po młode jeżdzę - tylko jak mnie w kaftan z przedłużonymi rękawkami ubiorą i zamkną w domku bez klamek, to kto mnie wyciagnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no dobra, strata byłaby zbyt wielka .... w związku z zaistniałym - godzinę możemy jeszcze negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 O mnie w wiadomościach nie powiedzą, bo jeżdże samochodem ale ja zacznę w biurze śpiewać, to nie wiem co sobie moje chłopaki pomyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 15.00 bardzo dobra godzina, bede wtedy sie calowac z Neferka, Rasia i Duchem na Dworcu Centralnym (mam nadzieje) - na pewno nie zapomnimy. Tomku, przez 3 dni nie bede miec netu, ale caly czas mysle o Tobie - wracaj do nas szybko, bardzo nam tu Ciebie brakuje. Kto mi zrobi kolejne zdjatka do mieszkanka, no kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No Małgoś czyli zaśpiewacie na dworcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No. Mam nadzieje, ze caly dworzec sie przylaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no to w takim razie mnie 15 też pasuje ..... w biurzę będe akurat , uprzedze wcześniej dziewczyny coby pogotowia nie wzywały nadaremnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja dopiero teraz przeczytałam Nasz komturze kochany. wraaaaacaj!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja spiewac nie bede bo dworzec zamkna w wafce po wse casyy ale myslec bede s peffnosciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja spiewac nie bede bo dworzec zamkna w wafce po wse casyy ale myslec bede s peffnosciom dywersant asekurant - feeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a co mi ta ale jak zaczne rycec to zlote tarasy siem safalom i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts