cieszynianka 17.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dopiero teraz przeczytałam. Jedyne co mogę zrobić, to wesprzeć modlitwą i ciepłymi myślami (już to czynię). No dobra, też zaśpiewam! Z całej siły trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a co mi ta ale jak zaczne rycec to zlote tarasy siem safalom i co i nie bede co miała zwiedzać w czerwcu to może faktycznie niech lepiej nie śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dobra, Tomaszku - spać mi trza iść , do jutra ..... jutro wielki dzień - koniec lenistwa , ładnie oczka otwieramy i się uśmiechamy .... no proszę - nawet mi sie zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a co mi ta ale jak zaczne rycec to zlote tarasy siem safalom i co i nie bede co miała zwiedzać w czerwcu to może faktycznie niech lepiej nie śpiewa One sie i tak zawala, niech tylko troche deszcz popada. Pomysl tylko jaki efekt bedzie, jak TVN24 przyjedzie Ducha spiewanie filmowac. Wtedy Tomek nie bedzie mial najmniejszych szans sie nie obudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Oooo właśnie. Cel uświęca środki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 W pizd.u z tarasami, zlotymi czy z innego żelastwa, Duchu śpiewaj pamietajcie by ogladaać jutro TVN 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.05.2009 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 cześć,przygotowuj się powoli do pobudki,będzie ciężko, ale dasz radę,wszyscy w to tutaj wierzą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cześć Tomek, To dzis ten dzień. Teraz już będzie tylko lepiej - choć masz kilka godzin wycięte z życiorysu W zasadzie nie masz czego żałować NIc nowego : Prezes Jarosław powiedział, że na listach PO nie ma nikogo ciekawego, a Premier powiedział, że niektorzy uważają się za wynalazców grilla. Jak widzisz - wszystko w normie i po staremu. Powolutku otwieraj oczki ....ale take your time. Czekamy cierpliwie na Ciebie. Do zobaczenia i miłego poniedziałku (sam zobaczysz jakie śliczne słoneczko dziś od świtu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek - koniec tego spania dzisiaj. Oczy otwieraj i wracaj do nas, pracy tyle mamy do zrobienia... Musisz przecież szykować pokoje dla gości i tę resztę. Czekam, żeby Ci powiedzieć, co i jak. Dzisiaj będę z Tobą cały czas, chociaż w pracy całe popołudnie. Ale i tak będę wiedziała, że budzisz się, nasz Komturze Kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień DobryWstawaj Facet, szkoda dnia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku, i dziś znów będę myśleć o Tobie, przesyłać telepatycznie dużo siły, i czekam /oj, nie ja jedyna/ na wiadomości, dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.05.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku dziś pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dopiero sie dowiedziałam Życie to potrafi byc przewrotne Wstawaj, Dobry Duchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.05.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry Wstawanko Może kawusia potrzebna? http://www.expresso-online.co.uk/uploaded_images/Expresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Fakt, jakie zycie potrafy byc kazdy wie. Ale i tak zycie to najwspanialszy z darow. A dlaczego? No bo dlatego, ze wszystko moze byc szansa na nowy poczatek, a nawet z kopa w tylek mozna czegos sie nauczyc.Komtur to wie. I wroci do nas jak zawsze z usmiechiem na twarzy. Tomku jestesmy tu dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No i mamy poniedziałek - kochany, dosyć lenistwa, trza otwierać oczka, rzucic trzy zalotne uśmieszki do Majki (i jeden do tej blond pielęgniarki - niech też kobieta ma coś z zycia ). Słońce dziś piekne świeci - specjalnie dla Ciebie http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/emo_gg/Lukrowana.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku, odstawią dziś leki i pozwolą już więcej nie spać. Wiemy, że już wczoraj się do wstawania wyrywałeś, ale widzisz, w szpitalu w weekend za mało ludzi było do zabawiania Cię rozmową. Dziś czują się na pewno lepiej przygotowani Dołaczam do chóru gotowych-do-zaprzestania-śpiewania z powodu wyjątkowych zdolności wokalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 [Ziew] Tomek, oni litości nie mają ... od 5.40 Cię budzą Rozumiem Cię kochany, że Ci ciężko, mając w pamięci Twoją nienawiść do porannego wstawania Ale jeżeli to Ci pomoże to wstanę z Tobą - chcesz ?? (mimo, że mi się okropnie nie chce bo pracowałam do 2.00 .... Co tam, WSTANIEMY, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To co - ta 15 godzina ze śpiewem pozostaje??? Bo muszę sobie jakieś spektakularne miejsce znaleźć - może się i gawiedź dołączy Witanko serdeczne - deszcz pada od dwóch dni i pięknie zielono się zrobiło P.S. Tomek, ja to bym jednak proponowała obudzić się przed 15-ą .. kraj może nie przetrzymać tej śpiewającej nawałnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.05.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Osobiście nie znam P.Tomka ale z głębi serca życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo z tego co widzę dużo osób na Pana czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts