jarkotowa 18.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cześć Tomeczku,Ciepło, za oknem słonko, wstawaj chłopie, bo szkoda czasu na takie leniuchowanie. Nie każ nam zbyt długo czekać. Jakoś źle mi się dziś spało, za to ty pewnie się wyspałeś za nas wszystkich. I wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cześć Tomku!Naprawdę pora wstawać, poniedziałek to znakomity dzień, żeby otworzyć oczy i powiedzieć: No dobra, dość tej laby...Niech tak się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 18.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kochana Gabrysiu nie zawstydzaj mnie Nie jestem Kuretm Schellerem niestety ( chciałaby dusza do raju chęci są ale umiętnosci nie te . Mam nadzeje że skoro wiem już gdzie to dam się we znakii . nie raz . Tomku kawka juz była wspaniała i z pianką też taka lubię więc ja do tego swoje ciasteczko ....lubisz z makiem ? http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.4.jpg Wszyscy czekamy na Ciebie i myslę że jako dzentelmen nie masz wyjścia chcesz , nie chcesz ...MUSISZ spiewać mogę ale ja raczej gitara basowa lub klawisze kiedyś też skrzypce ale to trochę dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry Wielki Komturze Pogoda taka że nie wypada spać . O 12 kiedy Tobie odstawią leki ja odstawię papierochy pewnie oboje będziemy się parszywie czuli [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kochana Gabrysiu nie zawstydzaj mnie Nie jestem Kuretm Schellerem niestety ( chciałaby dusza do raju chęci są ale umiętnosci nie te . Mam nadzeje że skoro wiem już gdzie to dam się we znakii . nie raz . Tomku kawka juz była wspaniała i z pianką też taka lubię więc ja do tego swoje ciasteczko ....lubisz z makiem ? http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.4.jpg Wszyscy czekamy na Ciebie i myslę że jako dzentelmen nie masz wyjścia chcesz , nie chcesz ...MUSISZ spiewać mogę ale ja raczej gitara basowa lub klawisze kiedyś też skrzypce ale to trochę dawno było Tomek, ty musisz zobaczyć te ciacho na własne oczy - jest boskie!!! Więc otwieraj oczy i zakładaj okulary na nos ... bo WARTO! Takie żarełko ci przechodzi koło nosa, ech ... Bonetka, szacuneczek, kobitko (czemu ja tak daleko mieszkam, no czemu ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 18.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Tomku! W weekend byłam w Olsztynie - przejeżdżałam koło Ciebie - słałam wtedy moc pozytywnych fluidów, czułeś to prawda? Byłam też zgodnie z obietnicą nad jeziorkiem i myślałam mocno pozytywnie, jesteśmy z Tobą całym sercem. Pogoda w sobotę była parszywa (no ale w końcu Kortowiada była więc musiało padać przecież zgodnie z wieloletnią tradycją) - dziś jest pięknie, słonko świeci od rana - musisz je zobaczyć . WSTAWAJ - trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzień dobry. Piękne słonko w Gdańsku świeci. Dzisiaj o 15-tej całe forum śpiewa Tomkowi Dla przypomnienia podaję tekst choć mam cichą nadzieję, że Tomek obudzi się przed naszym a już na pewno moim śpiewaniem Czekają gry nierozegrane Czekają sny niewypełnione Czekają wiatry nieschwytane A każdy woła w Twoją stronę!! Wstawaj szkoda dnia, wstawaj szkoda dnia!! Wstawaj szkoda dnia, wstawaj szkoda dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 O 15.00 będę pewnie siedziała w busie! Jeżeli zaśpiewam, to mnie wyrzucą! Nikt tego nie zniesie...Zastanowię się jeszcze - śpiewać, czy nie.Ale zaraz biegnę do ogrodu sadzić i siać. Wszystkie kwiatki dedykuję Tobie! Pomidory, ogórki i sałatę też, jeżeli chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Agduś, co tam pasażerowie busa, ważne żeby Tomek nie mógł znieść naszego śpiewania i się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tooooooomek Śniadanie !!Dawaj tu bo wystygnie !!! http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/2164_org.jpg Maluszek przybieże z oponkami , zaraz kawę zaparzymy i zaczniemy nowy tydzień jak zwykle . Toooooooooooomek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomaszu - dziś ten dzień ... jestem z Tobą teraz troche popracuje , żeby potem mieć czas czekać i trzymać kciucki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 18.05.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kochani Przyjaciele,od wczoraj Jaśkowi nie działa internet w Komturii, więc nie może wydrukować Waszych wypowiedzi, żeby czytać je Tomkowi. Może ktoś z Was dysponuje drukarką + internetem + plus mozliwością dostarczenia wydruku do szpitala. Chciałabym, żeby Tata miał to dziś szczególnie intensywnie czytane, bo wierzę, że nic go tak skutecznie nie postawi na nogi jak Wasze wsparcie i chcielibyśmy mu to w kólko czytać.Kto ma najbliżej do szpitala i ma najwięcej mocy przerobowych, żeby wydrukować i dostarczyć, to bardzo poproszę o kontankt z moim bratem Jaśkiem 783 647 300. On w okolicach godz. 12.00 bedzie docierał do szpitala (wcześniej na OIOM nie wpuszczają, bo obchody, zabiegi itd). PozdrwiamGabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ło matko ....toż to jawna złosliwosc rzeczy martwych dziewczyny i chopaki - ja teraz musze lecieć, ale PROSZĘ WAS MOCNO - pokombinujcie coby można Tomkowi poczytać ....plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 18.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 zaraz zadzwonię i spróbuję się umówić, mam 10 minut do szpitala, tylko z pracy muszę się urwać na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zadna złośliwość - toż to pretekst rzeczywistości, żeby jeszcze więcej można było Tomkowi opowiadać, jak się forum stara i energicznie kibicuje. Gdyby to było technicznie możliwe sama bym pojechała - a tak musi wykazywać się ktoś kto bliżej mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 18.05.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 jeśli masz mozliwośc wydrukowania Waszych wspierających listów na tych wątkach, a jesteś w pracy, to Janek jadąc do szpitala może je od Ciebie odebrać. Podaję Ci do niego nr 783 647 300.DziękiGabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Marto z niebieskim dachem nie wiem czy masz szefa czy samam jesteś sobie szefową ale jakby co napiszemy Ci zbiorowe usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 18.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 już nieaktualne, rozmawiałam z P. Jaśkiem, udało się wydrukować, dopiero dzisiaj przeczytałam co się stało , trzymam kciuki, będzie dobrze........... musi być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku - imienniku mojego syna czas do nas wrócić., czekamy i i rodzinka Twoja czeka ,otwórz oczy i przmów coś. Masz takie dzielne dzieci , one Cie bardzo a bardzo potrzebują.Ja polecam Cie opiece Bożej , bedzie dobrze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku my tu gadu gadu, kolejka ludzisk ustawiona, drepcza wszycy, podskakuja..., nadajniki energetyczne az sie czerwienia od pracy ale to Ty musisz dzisiaj najwiecej popracowac. To Ty musisz wstac i do nas wrocic. I to jeszcze nie dlugo. Wiec ustaw sobie dobrze odbiorniki abys mogl poczuc nasza sile i do pionu. Zmiana rol. Od dzis Ty tu rzadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts