asia.malczewska 15.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 "A przy okazji: niech żyje Komtur Mazurski i Dom pod Sosnami!!! Dzięki nim, każdemu z osobna, udało mi się dzisiaj usiąść do komputera i zacząć pisać. Komtur pomógł mi treścią swojego niepowtarzalnego dzienika, który zaczęłam czytać pasjami aż do bólu oczu, śmiejąc się i płacząc na przemian, oraz Domu Pod Sosnami - ziomkini z lubuskiego, która zachęciła mnie i wytłumaczyła, mam nadzieję skutecznie, zawiłości wklejania zdjęć. " elli3, mam podobne odczucia właśnie znalazłam pierwszy wpis w moim dzienniku Starej Stajni .... Historia, którą opisuje Tomek w swoim dzienniku była dla mnie przez wiele tygodni ulubioną i pasjonującą lekturą - ciężko mnie było oderwać od komputera Mam nadzieję, że za jakiś czas - niedługi w każdym razie - będziemy mogli dalej śledzić losy Tomka i jego ukochanej Komturii. Trzymam kciuki, Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.05.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 O jeju... Wysyłam energię, trzymam kciuki i dedykuję następną przyjemną czynność Tomkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wysłałam wiadomość mojemu mężowi, który z zapartym tchem czytał dziennik Mazurskiego Komtura i teraz za moim pośrednictwem przypomina, że obiecałeś Tomku wypić z Nim browara w naszym własnym siedlisku!! Jest absolutnie przekonany, że dotrzymasz słowa!!! Nie poddawaj się, walcz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek - 3-mamy kciuki za Ciebię! Nie dawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 15.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I ja dopiero się dowiedziałam.... Przesyłam pozytywne fluidy i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. jestem myslami z Tobą Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku ciacho dla dzieciakow (11 maluchow) upieczone i juz pojechalo. Pachnie wysmienicie i udalo sie bardzo. Pomysl jaka radosc bedzie do Ciebie fruwac. Mysle dzis wciaz o Tobie i Twojej rodzinie i jedynie co czuje to to, ze bedzie wszystko dobrze. Z calej sily wierze, ze uda Ci sie z tego calkowicie wyzdrowiec. Trzymaj sie przyjacielu. Tobie sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku najdroższy, jesteśmy naszymi myślami i modlitwą z Tobą i całą rodziną. Wierzymy w to, że wyjdziesz z tego.Poza tym w lecie w komturii mieliśmy się spotkać, więc trzymamy Cie za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ...wracam własnie ze szpitalaZawiozłam Majce wszystkie wasze życzenia i dobre myślii kierowane do Tomka. Majka serdecznie dziękuje i pozdrawia. Wsparcie duchowe jest teraz najważniejsze. Dla Tomka i dla całej rodziny.Tak, jak pisała Gabrysia, Tomek jest w stanie śpiączki farmakologicznej. Dostaje leki, krew, maszyny podtrzymuja funkcje życiowe. W poniedziałek lekarze mają przystąpić do wybudzania i wtedy dopiero cokolwiek będzie wiadomo. Dlatego teraz bardzo potrzebne są nasze pozytywne myśli, a także wsparcie dla rodziny. Nasza wiara.W imeniu Majki jeszcze raz dziękuję za życzenia i troskę. A ze swojej strony będe się starała na bierząco przekazywać wam informacje, a Majce, wszystko co piszecie. Będzie dobrze. Musi być. Tomku, jesteśmy umówieni na rowery, pamiętasz? Ja tego nie odpuszczę, a wiesz, że jestem uparta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.05.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jesteśmy z Tobą Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 aneska - bardzo dobrze, że napisałaś .... pisz jak tylko cos będziesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.05.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku.... jesteś bardzo ważna osobą dla wielu ludzi na tym forum i nie tylko na tym, w tym również dla mnie. Wiem że wygrasz swoją walkę, na pewno, jestem tego pewien, jeszcze o tylu rzeczach nie rozmawialiśmy... Śle w Twoją strone dużo pozytywnej energi, wierze że się przyda. Majko, Gabrysiu... jesteśmy myślami wszyscy przy Tomku, to wspaniały facet. maksiiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 przesyłam dobre fluidy i co tylo mozna..... wierzę że bedzie dobrze... musi być dobrze az nie wiem co napisać bo wszystko wydaje sie banałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Hej, mieliśmy na Zlocie pogadać o naszej wspólnej szkole... Sam do mnie napisałeś o tym na n-k, więc sprawa jest rozgrzebana i niedokończona... Zresztą - jak sądzę - nie tylko o tym, to miał być punkt wyjścia, początek jakiejś podróży. Dlatego czekam, a póki czekam zaciskam kciuki. Mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wierzę Tomku, że szybko wyzdrowiejesz.Potrzebujemy Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 15.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku, "Malbork" czeka - obiecałeś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mnie tez cos obiecales... zdjecia "naszego" napisu, nazwy Twojego domu...obietnic trzeba dotrzymywac...Jak wpasc na Komturie, kiedy Komtur gdzies wywedrowal gdzies???WRACAJ!!!Cale morze ciepla wysylam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie poznałam cie jeszcze na forum Tomku, ale któregoś dnia Cię poznam. Wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wlasnie sie dowiedzialam .... ..i przekazalam wiadomosc Froschowi ,a ten ...nie chcial wierzyc (ja zreszta tez ), myslal , ze mowie o kims innym , bo przeciez Naszemu Tomkowi nic nie moglo sie stac !!!! Tomciu !!!!! modlimy sie, trzymamy kciuki i myslimy o Tobie !!! pamietaj, ze umawialismy sie na wizyte w Twojej saunie i w basenie ugotuje Ci jeszcze niejeden zur ....tylko wyzdrowiej !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 myślami jesteśmy z wami.Modlimy się o zdrowie dla Tomka .Tak wiele ciepłych myśli płynie w Waszą stronęMusi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Anesko, pisz na bieżąco jakie wieści są, Tomek tak Ciebie lubi, często o Tobie mówi. Majce przekaż raz jeszcze uściski i wielkie przytulenia, a Tomek... Tomek MUSI szybko wyzdrowieć. Wiem, że tak będzie, bo zawsze sobie radzi z wszystkimi kłopotami. Teraz też tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts