Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

"A przy okazji: niech żyje Komtur Mazurski i Dom pod Sosnami!!! Dzięki nim, każdemu z osobna, udało mi się dzisiaj usiąść do komputera i zacząć pisać. Komtur pomógł mi treścią swojego niepowtarzalnego dzienika, który zaczęłam czytać pasjami aż do bólu oczu, śmiejąc się i płacząc na przemian, oraz Domu Pod Sosnami - ziomkini z lubuskiego, która zachęciła mnie i wytłumaczyła, mam nadzieję skutecznie, zawiłości wklejania zdjęć. "

elli3, mam podobne odczucia :) właśnie znalazłam pierwszy wpis w moim dzienniku Starej Stajni .... Historia, którą opisuje Tomek w swoim dzienniku była dla mnie przez wiele tygodni ulubioną i pasjonującą lekturą - ciężko mnie było oderwać od komputera :)

Mam nadzieję, że za jakiś czas - niedługi w każdym razie - będziemy mogli dalej śledzić losy Tomka i jego ukochanej Komturii. Trzymam kciuki, Tomku!

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wysłałam wiadomość mojemu mężowi, który z zapartym tchem czytał dziennik Mazurskiego Komtura i teraz za moim pośrednictwem przypomina, że obiecałeś Tomku wypić z Nim browara w naszym własnym siedlisku!! Jest absolutnie przekonany, że dotrzymasz słowa!!! Nie poddawaj się, walcz!!!!!

Tomku ciacho dla dzieciakow (11 maluchow) upieczone i juz pojechalo. Pachnie wysmienicie i udalo sie bardzo. Pomysl jaka radosc bedzie do Ciebie fruwac.

Mysle dzis wciaz o Tobie i Twojej rodzinie i jedynie co czuje to to, ze bedzie wszystko dobrze. Z calej sily wierze, ze uda Ci sie z tego calkowicie wyzdrowiec.

Trzymaj sie przyjacielu. Tobie sie uda.

...wracam własnie ze szpitala

Zawiozłam Majce wszystkie wasze życzenia i dobre myślii kierowane do Tomka. Majka serdecznie dziękuje i pozdrawia. Wsparcie duchowe jest teraz najważniejsze. Dla Tomka i dla całej rodziny.

Tak, jak pisała Gabrysia, Tomek jest w stanie śpiączki farmakologicznej. Dostaje leki, krew, maszyny podtrzymuja funkcje życiowe. W poniedziałek lekarze mają przystąpić do wybudzania i wtedy dopiero cokolwiek będzie wiadomo. Dlatego teraz bardzo potrzebne są nasze pozytywne myśli, a także wsparcie dla rodziny. Nasza wiara.

W imeniu Majki jeszcze raz dziękuję za życzenia i troskę.

A ze swojej strony będe się starała na bierząco przekazywać wam informacje, a Majce, wszystko co piszecie.

Będzie dobrze. Musi być.

Tomku, jesteśmy umówieni na rowery, pamiętasz? Ja tego nie odpuszczę, a wiesz, że jestem uparta...

Tomku.... jesteś bardzo ważna osobą dla wielu ludzi na tym forum i nie tylko na tym, w tym również dla mnie. Wiem że wygrasz swoją walkę, na pewno, jestem tego pewien, jeszcze o tylu rzeczach nie rozmawialiśmy...

Śle w Twoją strone dużo pozytywnej energi, wierze że się przyda.

Majko, Gabrysiu... jesteśmy myślami wszyscy przy Tomku, to wspaniały facet.

maksiiu

Hej, mieliśmy na Zlocie pogadać o naszej wspólnej szkole... Sam do mnie napisałeś o tym na n-k, więc sprawa jest rozgrzebana i niedokończona... Zresztą - jak sądzę - nie tylko o tym, to miał być punkt wyjścia, początek jakiejś podróży.

Dlatego czekam, a póki czekam zaciskam kciuki. Mocno.

Wlasnie sie dowiedzialam .... :o :cry: ..i przekazalam wiadomosc Froschowi ,a ten ...nie chcial wierzyc (ja zreszta tez ), myslal , ze mowie o kims innym , bo przeciez Naszemu Tomkowi nic nie moglo sie stac !!!! :(

Tomciu !!!!! modlimy sie, trzymamy kciuki i myslimy o Tobie !!!

pamietaj, ze umawialismy sie na wizyte w Twojej saunie i w basenie 8)

ugotuje Ci jeszcze niejeden zur ....tylko wyzdrowiej !!!!!!!!

Anesko, pisz na bieżąco jakie wieści są, Tomek tak Ciebie lubi, często o Tobie mówi.

Majce przekaż raz jeszcze uściski i wielkie przytulenia, a Tomek... Tomek MUSI szybko wyzdrowieć. Wiem, że tak będzie, bo zawsze sobie radzi z wszystkimi kłopotami. :roll: Teraz też tak będzie.