malgos2 15.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku, czekam na licytacje Twoich kolejnych zdjec. Twoj sliczny srokosz czeka na towarzystwo. Pozdrawiam Cie serdecznie i jeszcze raz dziekuje za zyczenia. Taka pozytywna jednostka jak Ty nie moze nas tak po prostu zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 15.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bardzo smutna wiadomość, przesyłam wszystkie pozytywne myśli, czekam na dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bardzo smutna wiadomość , ale wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze. Modlę się o Twoje zdrowie Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Siedzę i ryczę... Tomku trzymaj się mocno bo ja wiem że będzie dobrze... Musi być dobrze innej opcji nie ma. A jak już sie podniesiesz to polecam książkę pana Zaorskiego "Ręka noga mózg na ścianie" o tym jak też się z tego samego podniósł... Masz jeszcze tyle dobra do rozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku jest mi bardzo przykro .Pamiętam Twoje odwiedziny u mnie i długą pogawędkę na różne tematy . Tak jak Ty o Forum mówi się o Kimś bardzo ważnym bez Kogo ciężko żyć. Tu wszyscy wspierają Cię tak jak mogą ...ja Mszą Swiętą o szybki powrót do zdrowia . Wracaj do pełni sił i wspieraj nas wszystkich słowem , myślą i uczynkiem jak do tej pory . ps, Msza odprawiona zostanie albo w kościele w Kruklankach albo w Wilkasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 15.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tak zwyczajnie: WRÓĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochani, to jest numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla naszego Komtura. Będzie mu na pewno potrzebna rehabilitacja. Gabriela Gab02-433 Warszawaul. Przednia 5m6mBank65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i apel do rodziny i przyjaciół .... czekamy na informacje , im więcej tym lepiej ... wiem, że nie tylko ja siedzę , myślę i sie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... ... Tomku- życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek nie daj się!!!!!!!!!!!!!Walcz!!!!!!!! Razem ze stukową trzymamy kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jutro rano ( sobota 16.05 .09 ) o godz. 7.30 w Kosciele parafialnym w Wilkasach ul. Szkolna ( miejscowość koło Giżycka ..kierunek na Ryn ...kosciół jest za rondem pierwsza uliczka w prawo ) odbędzie się Msza Świąta w intencji Tomka . ps. chciałam jak najszybciej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 15.05.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochani Przyjaciele,przed chwilą rozmawiałam z Mamą, wróciła ze szpitala do Komturii. Jutro rano znowu tam pojedzie. Jest bardzo zmęczona i przygnębiona. Żadnych nowych wieści. Tata podobno wygląda gorzej niż wczoraj, ale w końcu miał drugą operację. Gorączkę ma jednak trochę niższą niż wczoraj tak koło 38 stopni.Jak tylko coś będę wiedziała, to będę pisać, ale do południa w poniedziałek raczej nie będzie nic nowego.Dzięki za wszelką pomoc i Wasze wsparcie.Gabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 15.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 i ja wspieram dobrymi myślami i modlitwą,wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 15.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Życzę powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dobrze będzie Gabrysiu..dzieki, że dałas znać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Przed chwila szukalam jakis dokument.., cos tam mi potrzebne i jak zawsze nie wiem gdzie mam. Szukam, szukam i co mi wpadlo w rece? A no duza koperta zawierajaca materialy z konferencji o autyzmie ktora kiedys Tomek do mnie wyslal. Usmiechnelam sie myslac, Tomku dajesz mi znak, ze jestes z nami, ze nie mamy sie martwic bo bedzie dobrze.Poniewaz dokumentu nie znalazlam to szukalam dalej w innym pokoju i co znalazlam - namalowany obrazek Tomka Komturi, taki jaki Tomek ma na awatarku.Kiedys mi sie spodobal i probowalam namalowac.Ok, powiedzialam, rozumiem, chcesz powiedziec, ze do domu wracasz, do Komturii. A potem i dokument ktory szukalam sie odnalazl.No ja w przypadki nie wierze. Mysle, ze ta koperta i obrazek to dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Cały czas jesteśmy z Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dopiero teraz weszlam na forum i od razu przeczytalam ta smutna wiadomosc.Tomek - ja nie przyjmuje do wiadomosci, ze Ty sie tu zaraz szybciutko nie pojawisz, kto nas bedzie do pionu doprowadzal? Przesylam duuuzo cieplych mysli, pomodle sie dzis wieczorem za Ciebie. Nie z takich chorob Ludzie wstaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No ja znam ale we Warszawie. Klinika Gaudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Osobiście nie poznałam Tomka, ale namietnie czytałam jego dziennik i śledziłam jego poczynania na forum. To WIELKI I SKROMNY CZŁOWIEK. Tomku wracaj do zdrowia i pamiętaj.... CZEKAMY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts