glowac 15.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 my pięknie pisać nie umiemy - napiszę tylko, że serce boli jak się czyta takie wiadomości. Wierzymy, że będzie dobrze - Tomek jest w sercach tylu, że inaczej być nie może !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerro 15.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 zdrowiej zdrowo jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie mieliśmy okazji rozmawiać, ale wiele Jego rad i wypowiedzi czytałem i czytam. Masz Tomku moje pozytywne myśli i szczere modlitwy. Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku - wszyscy wiedzą jak wielkie masz serce dla innych forumowiczów i nie tylko...Wielu z nas Ciebie poznało z najlepszej strony i teraz życzą Ci powrotu do zdrowia i przesyłają pozytywną energię ... Jo tyż przy kufelku śla Ci ta energijo i wiym na pewno, że w Komturii bydymy razym sie śmioć z tego epizodu przy Tyskim SpecjaluToż pyrsk Komturze..." prawie ślonzoku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochani piszcie, mówcie do Tomka. Wiem, że Komturowa czyta mu to co tu naskrobiemy i że On nas słyszy i wie, że jesteśmy z nim. To na pewno dodaje mu siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Właśnie pisałam o moich trzech pociechach w innym wątku. Tak mi się szczęśliwie zrobiło na sercu i radośnie. I zaraz potem trafiłam tu Tomku całą swą radość ogromną z moich dzieciaczków ślę Tobie. Niech Cię uskrzydla i daje siłę ogromną, jak one mnie. Nie miałam okazji Cię poznać, lecz poruszył mnie styl pisania dziennika Komturii, wiem, że jesteś niezwykłym człowiekiem. Będzie dobrze, wiele osób tu na Ciebie czeka, więc musi tak być. Pozdrawiam rodzinę Twoją i wspieram myślami, trzymajcie się, uściski i przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 15.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jesteśmy z Wami!! Na pewno wszystko będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Będę przenosić na każdą nową stronkę. Kochani, to jest numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla naszego Komtura. Będzie mu na pewno potrzebna rehabilitacja. Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 mBank 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 15.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja również trzymam bardzo mocno kciuki !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku walcz! i pamietaj, jesteśmy z Tobą!Wierzę, że twoja dobroć, którą ofiarowywałeś innym teraz do Ciebie wróci. Ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku masz jeszcze wiele rzeczy do zrobienia i wielu do obdarowania dobrym słowem Specjalnie dla Ciebie i myśląc o Tobie posadziłam roślinki w swoim ogrodzie ... wg przepisu Zelijki ... wiem, że wyzdrowiejesz bo nie masz innego wyjścia ... masz kilka obietnic do spełnienia a zawsze dotrzymujesz słowa. Wiara przenosi góry, więc i Tomka uzdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wiecie właśnie dzisiaj rozczytałam się jednym tchem, pierwszy raz w dzienniku Tomka...tak tam ciepło i fajnie......i choć jestem tu od niedawna to... najzwyczajniej brak mi słów a klawiatura mokra...Mocno jednak wierze w to, że jeszcze nie raz usiąde i poczytam co Komtur nowego powypisywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 10 minut myślę co napisać ?- aaa...wpadnę kiedyś do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Noooooooooo Selim to przeleci podrodze przeze mnie (hihihi) i wpadniemy razem... Bo miałeś Tomku wpaść do mnie po drodze z Komturii - a ja ciągle czekam. Ale ponieważ to rzut beretem to na pewno wpadniesz przy najbliżeszj okazji... NIe musisz się zapowiadać, wiesz ? Sklep mamy obok, także w kwestii piwa sobie poradzimy... I nie leż za długo w tym szpitalu, bo musisz się na Zlot wyrobić - jeszcze fryzjer, kosmetyczka ...sam wiesz :) A jakbyś chciał do W-wy - to daj znać - podjadę i Cię zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 15.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek wracaj do nas jak najszybciej muszę Cie wreszcie poznać i browarka wypić!!! A przy Browarze browaru nigdy dość! ps. moja babcia po 2 zawałach i wylewie powiesiła na zawiasy drewnianą bramę - bez rozpinania skrzydeł! Więc z całego serca wierzę że nastepny raz moją bramę zawiesimy razem! Pozdrawiam serdecznie Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomka, a może Pana Tomasza nie znam osobiście, ale znam Komturię. Nie raz, nie dwa ,a nawet nie pięć zaglądałam i podczytywałam sobie o tworzeniu tego magicznego miejsca. Komtur zawsze na posterunku i w gotowości, teraz jest zmęczony i sobie odpoczywa, ale to tylko do poniedziałku. W poniedziałek się obudzi i znowu temat Komturii powróci. Zawsze najlepiej opowiadać bajki, tutaj nie trzeba jej nawet wymyślać. Zaczęło się to tak: Komtur Mazurski ma Komturię i krainę zwaną komturownią, ma Komturową i dziecka też posiada. Mieszkają gdzieś za górami i lasami. Komtur teraz śpi i nie trzeba Go budzić, musi tak spać do poniedziałku, bo wtedy sie obudzi i do Komturii czym prędzej się uda, a tam lasy zielone są najbardziej na świecie i trawa pachnie jak nigdzie , drogę do Komturii zna tylko ten, co powinien tam trafić. Słońce tam świeci już majowo i żaby też pewnie są, teraz wszyscy czekają powrotu Komtura, bo Komtur z dalekiej podróży przybędzie. Zanim pierwszy kur w poniedziałek zapieje, powróci Komtur z wyprawy. Powróci , to pewne bo Komtur Mazurski zawsze wraca, a będzie to tak: Panie Tomaszu dzisiaj mamy poniedziałek, raz, dwa, trzy, wstajemy , słyszy mnie Pan? Dalej to już sam Komtur opowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.05.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Komturze!!To nie może być prawda!!A kto mi wagę dostarczy??Zdrowiej!! Dasz radę!! Moja Mama - choć Jej nie dawali szans przeżycia jak Ją przywieźli do szpitala z wylewem - żyje i zapienicza jak mały samochodzik, a latek ma 76. Oczywiście ma gdzieś gadanie lekarzy.Tomek! Mam nadzieję, że tak będzie i z Tobą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 16.05.2009 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Trzymam za Ciebie kciuki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.05.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze. Modlę się o Twoje zdrowie Tomku, Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wstalam, oczy przetarlam i lece do Tomka. Kolejny dzien przyblizna nas do tego kiedy sam do nas poklikasz. Tomku, Przyjacielu wiem, ze slyszysz nasze slowa. Widzis jaki jestes wazny dla nas i jestes nam potrzebny bo swoja dobrocia sprawiasz, ze kazdy z nas czuje sie wazny i wartosciowy. Bo jesli Ty uznales nas za takich to inaczej byc nie moze.Zdrowiej i wracaj szybciutko bo dzieki Tobie my wszyscy stajemy sie lepszy i madrzejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts