ponury63 27.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wielmożny Janie z Komturowa, historye przednie Waszmość snujesz Aże słuchać hadko o cyrulikach wszetecznych, co niecnie dybali na zdrowie Komtura ! Krwi! Szable w dłoń ! A Komturowi Wszechmocnemu pieśń o wstawaniu trza zostawić, by czem prędzej konie chciał kulbaczyć i do dom zjechać http://www.youtube.com/watch?v=ICB3Z6PadqE [tuszę, iż 'mały rycerz' wpisuje się jakoś w kankanowe pląsy.. moze raczej w efekty onych ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 27.05.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Komtur do obchodów urodzin się szykuje, bo właśnie zaczął samodzielnie oddychać, respirator won poszedł. Parametry oddechowe bardzo dobre. Kontaktowość dziś nieco mniejsza, ale tłumaczę to sobie, że wszystko poszło w samodzielne oddychanie.Ściskam Was wszystkich i całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jestem, jestem ...czytam , nie pisszę ....ale sie cieszę , ze postępy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 27.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo się cieszę, że codziennie są coraz lepsze wieści o zdrowiu Tomka, swoją drogą niezła książka mogłaby powstać z tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dziękujemy za kolejne wspaniałe wieści Niech się dotlenia, niech spokojnie dochodzi do siebie.. Dwa tygodnie leżenia w łóżku nie z własnej woli każdego by osłabiły Sił jak najwięcej życzę Tomkowi, a Wam coraz mniej trosk, a z każdym dniem więcej radości i ulgi, że jest lepiej i lepiej i... najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tomek ma jutro urodziny, znalazłam dla niego horoskop czy prawdziwy? urodzeni 28 maja "Jest to człowiek o usposobieniu szlachetnym, dążący do tego, aby być zadowolonym z życia i osiągnąć w nim pełnię szczęścia. W zachowaniu swym jest uprzejmy, ujmujący, delikatny - na ogół budzi do siebie sympatię. Zachowanie jego jest grzeczne, a nieraz nawet pełne wdzięku. Lubi ubierać się elegancko. Odznacza się dobrą pamięcią; lubi rozmyślać i zastanawiać się w spokoju Na ogół okazuje pewne zainteresowania literackie zarówno jak i naukowe. Udziela chętnie rad swemu otoczeniu i mocno jest przekonany o ich słuszności. Jest to zwolennik wszelkiego piękna i sztuki, pragnący dookoła siebie widzieć tylko harmonię i zgodę. Skoro nauczy się czynić dobry użytek ze swych zdolności - wówczas może osiągnąć wysoki poziom rozwoju zarówno pod względem umysłowym jak i duchowym. Czeka go małżeństwo z miłości, w którym będzie się czuć szczęśliwy. Lubi też swatać swych znajomych. Zarówno we współdziałaniu jak i w małżeństwie najlepiej harmonizuje z ludźmi urodzonymi od dnia 21 stycznia do 20 lutego oraz od dnia 22 września do dnia 22 października." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Komtur do obchodów urodzin się szykuje, bo właśnie zaczął samodzielnie oddychać, respirator won poszedł. Parametry oddechowe bardzo dobre. Kontaktowość dziś nieco mniejsza, ale tłumaczę to sobie, że wszystko poszło w samodzielne oddychanie. Ściskam Was wszystkich i całuję. Cieszę się na tak dobre wieści ... jeżeli już samodzielnie oddycha to może i oczy otworzy To trzeba się z przygotowaniami części artystycznej pospieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Komtur do obchodów urodzin się szykuje, bo właśnie zaczął samodzielnie oddychać, respirator won poszedł. Parametry oddechowe bardzo dobre. Kontaktowość dziś nieco mniejsza, ale tłumaczę to sobie, że wszystko poszło w samodzielne oddychanie. Ściskam Was wszystkich i całuję. Oj jak dobrze... znaczy nie że 'całuję', ale że takie dobre wieści od Tomka Tak dobre wieści to zawsze i o każdej porze są mile widziane :D dziękuje i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.05.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tomku, jeszcze nam wszystkim pokarzesz gdzie raki zimują, jak tylko na forum wrócisz Czekam zatem z niecierpliwością. Przesyłam miliony dobrych fluidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nawet stare ryje się pokazały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wiecie co ..tak się zastanawiam nad tym osłabieniem ....dla osób w śpiączce podaje się specjalnie skomponoweane sztuczne kosmiczne jedzenie ...chodzi o przyswajanie i mało produktów wydalniczych ....ale ja wiem ile tak na tym można? ....a trochę to już trwa blisko dwa tygodnie .... taka jest potrzeba chwili ale to chyba też nie przyczynia się do odbudowy sił . człowieka ...... http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBywienie_pozajelitowe Gabrysiu dziękujemy za wieści ..cieszymy się bardzo tylko to osłabienie ...żeby można już było przejśc na normalne jedzenie wtedy siły wróciłby szybko a tak .... Asiulka a do tej przeprowadzki to jakiś umyślnych siłaczy przysłać ? ...robi się moja niespodzianka a Wasza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No wiesz, żeby zaraz stare Zresztą niech Ci będzie, ale przynajmniej dobrze zakonserwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ale wspaniałe wiadomości!!! jest dobrze, będzie jeszcze lepiej!! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wspaniałe wiadomości, cieszę się i mam nadzieję , że osłabienie tylko chwilowe.. no i miło mi, że Komtur też bliźniak zodiakalny pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających i słuchajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no.....no......no......no i ................ tak trzymaj Tomku, dziś szam oddychasz....a jutro oczka otworzysz (oba!!!) a pojutrze może do nas przemówisz...hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no.....no......no......no i ................ tak trzymaj Tomku, dziś szam oddychasz....a jutro oczka otworzysz (oba!!!) a pojutrze może do nas przemówisz...hę ? Nie kladz na Komutra zadnej presji, bo sie chlop zdenerwuje....jak pozdrowi za pomoca posrednikow/dobrych duszkow blizszych czy dalszych to wystarczy... Lato pachnie w trawie...trzeba wstawac z tego lozka i wachac, Panie Dziejku Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jednak nie poszły na marne nasze modły i prosby o zdrowie !!!!!!!!!!!!!!! pewnie dlatego że wiara w takich ludzi jak Kontur sprawia cuda a to dopiero początek, zaskoczynas nas jeszcze nie raz a jutro taki wielki dzień Pozdrowienia, zdrówka dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nie było mnie 8 dni i odstawiono mnie od cycka, tfu netu,a Ty sobie po lekućku dochodzisz do siebie, i tak ma być a pamiętaj o tym żem Dochtór i moje słowa moc okrutnie dużą mają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Komtur do obchodów urodzin się szykuje, bo właśnie zaczął samodzielnie oddychać, respirator won poszedł. Parametry oddechowe bardzo dobre. Kontaktowość dziś nieco mniejsza, ale tłumaczę to sobie, że wszystko poszło w samodzielne oddychanie. Ściskam Was wszystkich i całuję. No radość ogromna!!!! Dzięki Ci o Wielka Córo Komturowa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Urodziny jutro! No to Tomku, nie masz innego wyjscia. Jutro oczki otwierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts