malka 20.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 a widziałaś pełną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 no weź bo zwątpiłam czasem wycinają sceny z przebieraniem i zabawą w zgadywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 chyba muszę sobie oglądnąć jeszcze raz, bo co usiłuję jakąś scenę z pamięci przywołać, to widzę te przepastne Jeanowe oczyska i niewiele więcej z innej beczki, może ktoś z Was wie, czy istnieje jakieś zgrabny polski termin oznaczający lęk przed przekroczniem progu instytucji użyteczności publicznej, niem. Schwellenangst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 nie wiem, ale ja na pewno na to choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 nie wiem, ale ja na pewno na to choruję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 no weź bo zwątpiłam czasem wycinają sceny z przebieraniem i zabawą w zgadywanie ale ja serio Leona są dwie wersje, "telewizyjna" czy "kinowa" i reżyserska, ta druga jest dłuzsza o ok pół godziny. Ja jej nigdy nie widziałam chyba muszę sobie oglądnąć jeszcze raz, bo co usiłuję jakąś scenę z pamięci przywołać, to widzę te przepastne Jeanowe oczyska i niewiele więcej z innej beczki, może ktoś z Was wie, czy istnieje jakieś zgrabny polski termin oznaczający lęk przed przekroczniem progu instytucji użyteczności publicznej, niem. Schwellenangst? obejrzyj, w polskiej tv leci srednio raz na kwartał a jak się syndrom "przed" nazwya, pojęcia nie mam, wiem jak tazywa się ten "po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 tej właściwej jeszcze nie znalazłam, za to mam kilka innych ładnie brzmiących: jakby ktoś potrzebował to istnieje glassofobia - lęk przed wystąpieniami publicznymibasifobia - to nie strach przed Basią, ani strach Basi, lecz strach przed chodzeniem A tu fajna lista http://mojafobia.pl/lista_fobii.html, tylko jakoś nie mogę dopasować z tym czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 obejrzyj, w polskiej tv leci srednio raz na kwartał nie posiadam, ale sem poradzę, bo lubię Leona i Luc(k)ę , i zdybię obydwie wersję i zrobię analizę porównawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dobra, idę przezwyciężyć moją klinofobię (nie ma nic wspólnego z piciem po piciu), a jakbyście coś wiedziały/li o w/w terminie proszę się nie wahać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A tu fajna lista http://mojafobia.pl/lista_fobii.html, tylko jakoś nie mogę dopasować z tym czego szukam. ranyboskaaaa ależ ja zaburzona jestem a dopiero na L jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ooo to nie wiedziałam z tym Lełosiem, muszę M na zwiady wsyłać niech spróbuje znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Znalazłam moją ulubioną fotkę domku z niebieskimi drzwiami. Gdzieś na sieci jest jej jesienna wersja, ale stary link nie działa.Gdy patrzę na datę nad drzwiami, zawsze mnie ogarnia smutna refleksja, że nawet nie został cień ludzi, którzy kiedyś go budowali. A z drugiej strony coś co stworzyli przetrwało setki lat. http://www.petrabeeck.de/Tuer%20blau%20HP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 pozostał cień, Ty o nich myślisz, choć ich nie znałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dorka jakie piękne nasionka!!! Bardzo bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 pozostał cień, Ty o nich myślisz, choć ich nie znałaś Ale to tak bardzo niewiele Dorka jakie piękne nasionka!!! Bardzo bardzo Ci dziękuję Hodować proszę i rozmnażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hodować będę ale bardzo Cię proszę nie każ mi się już rozmnażać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tylko o optymiźmie pisałam hehehehe, miałam coś napisać w ten deseń, ale się w jęzor ugryzłam Też masz szlaban na rozmnażanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja tak - wewnetrzny. Ale nie jestem pewna czy mój P też więc wole na zimne dmuchać:D:D ps. o matko wszystko mi się tu dzisiaj z seksem kojarzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ale to właściwa jak najbardziej pora na takie skojarzenia. Żeby jeszcze internet padł, to wybór byłby prostszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 bociany lecą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts