Edyta M 31.03.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-140445.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-140445.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-140445.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.04.2013 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dorotko prosze oto namiar na parapeciki http://www.promotor.tarnow.pl/oferta/ .... Gdybys chciala ogladnac na zywca ... to zapraszam do Stylka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-649953.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-649953.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-649953.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-649953.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/easter/smileys-easter-649953.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.04.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzięki. Jaka ludzka stronka (nie znoszę gdy muszę wykonać miliard kliknięć, by znaleźć to, czego potrzebuję) Dzięki za zaproszenie! Najchętniej oglądnęłabym Stylka, gdyby Właścicielka mogła mnie oprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.04.2013 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dorotko jakbys potrzebowala namiar na listwy przypodlogowe to sluze pomoca . .... podaje tylko wyprobowane i pewne namiary . Dzisiaj dostalam dziwna wiadomosc na priv. .... ktos chcial skorzystac z uslug dekarskich Franka i mial do mnie pretensje , ze Franiu powiedzial sobie za wysoka cene za poprawe dachu : zmiana papy , wymiana rynien itp .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.04.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dorotko jakbys potrzebowala namiar na listwy przypodlogowe to sluze pomoca . .... podaje tylko wyprobowane i pewne namiary . Dzisiaj dostalam dziwna wiadomosc na priv. .... ktos chcial skorzystac z uslug dekarskich Franka i mial do mnie pretensje , ze Franiu powiedzial sobie za wysoka cene za poprawe dachu : zmiana papy , wymiana rynien itp .... do listew podłogowych jeszcze u mnie daleka droga, ale poproszę! Na razie oglądam parapety i usiłuję zdecydować się na granit vs marmur. Mam sentyment do marmurowych, ale wypadałoby konsekwentnie nie wymieszać wszystkich materiałów. Najtańszy Franiu może nie jest, ale jak dla mnie genialny. I błyskawiczny. W tym co piszesz jest słowo klucz 'poprawa'. Czyli było pewnie super tanio i jest adekwatnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie dogodzisz Bo wszyscy by chcieli jak najniższą cenę za jak najwyższą jakość (łącznie ze mną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 ja parapetów jeszcze nawet nie tknęłam, matko co tu duzo mówić nic nie tknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja też, ja je tylko oglądam na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ooo patrz Dorka, ja dziś o parapetach myslałam a u Ciebie temat na tapecie... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej Luka! Widzisz, ja wolę wszystko telepatycznie załawiać A propos parapetów, czy Ci co mają, i czy Ci co o nich myślą, mają/chcą mieć jednakowe w całym domu? U niektórych widziałam w dzienniku, że mają normalnie takie same w większości pomieszczeń (Edytko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mają/chcą mieć jednakowe w całym domu?) A to można rozważac inna opcję?? Jaka ja naiwna jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie wiem czy można, ale mnie oświeciło, że te ładne i drogie, bo takie zawsze (&^%*() muszą wpaść mi w oko, niekoniecznie muszą być również w garażu i pomieszczeniach gospodarczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Niee no nieeeGaraz to inna bajka:D Myslałam że myślisz o różnych parapetach w różnych pokojach;) chociaż w sumie nic by nie stało na przeszkodzie...A swoja drogą to nie mam pojecia jakie ja sobie zafunduje parapety przy moich orzechowych oknach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W zasadzie u mnie problem sprowadza się do dwóch pokoi na parterze i kuchni. No i okno na klatce schodowej. Pomieszczeń gospodarczych nie liczę, reszta to okna balkonowe. Ciekawi mnie jakie są trendy w materii parapetów, i co mówią wielcy tego świata na ten temat, albo jakiś inny fengszuj. W dodatku odkryłam Amerykę, że parapety z konglomeratów wcale nie są jakoś specjalnie tańsze od kamiennych, a wydawało mi się, że są. I niby mam mieć od środka białe okna, więc prosto dopasować coś kolorystycznie, ale nie wiem czy chcę mieć jaśniej czy ciemniej. Masz babo placek. Ale parapety to taki miły temat zastępczy, żeby się oderwać od innych aspektów budowlanych. Obecnie wszędzie mam takie same, w kolorze niewiadomo czego, ni blade, ni brązowate, ale to rzecz przynależna do całości była. W międzyczasie odkryłam, ze różnica między parterem a piętrem wynosi 10cm w szerokości parapetów. Zawsze wiedziałam, ze na piętrze są krótsze, ale nie o ile. No bo, też zdecydować się nie wiem, czy szersze czy węższe chcę. Lubię te dylematy, bo to nie są w sumie żadne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W międzyczasie odkryłam, ze różnica między parterem a piętrem wynosi 10cm w szerokości parapetów. Zawsze wiedziałam, ze na piętrze są krótsze, ale nie o ile. No bo, też zdecydować się nie wiem, czy szersze czy węższe chcę. Lubię te dylematy, bo to nie są w sumie żadne problemy. Ale mówiąc szerokośc masz na mysli głebokość? ps. chętnie pociagnę ten zastepczy temat buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja też bo inaczej w końcu muszę podrążyć temat szamba, a on jakoś taki mało pociągający mi się wydaje. A już od miesiąca z hakiem go omijam szerokim łukiem. A na kanalizację miejską pewnie tak koło 2050 można liczyć... tak, szerokość=głębokość. Wysokość=grubość wystarczyłyby na 2cm, choć 3cm bardziej mi się podobają, ale to automatyczny wzrost ceny. Chętnie bym widziała wewnętrzne z takiego samego parapetu jak zewnętrzne, ale sposób wykonania krawędzi zewnętrznych parapetów, niewątpliwie od niechcenia imitujący gryzienie zębem czasu, nie odpowiada mi, no chyba, że byłoby za darmo. A do tej pory (choć się nie wysiliłam przy szukaniu, znalazłam jedną firmę robiącą z granitu z Zimnika). Z kolei podana kilka postów wyżej przez Edytę firma ma fajny kalkulator na stronce i pozwala sobie wyobrazić ile dany kamor kosztuje. To i się bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 też sie pobawiłam, ceny mnie kiedys zabiją, ja nie wiem w jakim ja świecie zyję chyba jakieś bajceu mnie parapety mogą byc normalne, nic na nich nie planuję stawiać a ewentualne firanki lubię mieć na całym oknie nie z jakimś wycięciem więc i tak ich nie bedzie widać, a w kuchni bedzie blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nita, a normalne to znaczy jakie? Pytanie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 U mnie sa granitowe (pomnikowe;)) parapety na zewnątrz. Pasowały mi do elewacji;) Od środka mam drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts