malka 23.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A widziałyście na moim kominie jak wyszedł grafitowo-szary Ja już się przyzwyczaiłam,ale na początku byłam bliska płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Poleciałam sobie przypomnieć Czy Twoja zaprawa była szara, bez grafitu? (to miałbyć pseudodowcip, w razie czego proszę nie szczelać focha Szczerze mówiąc, gdybyś nie zwróciła uwagi, to sądziłabym, że zamysłem było podkreślenie cegły (to już na serio mówię) A jeszcze jedno, straszne timestamp między ostatnim wpisem a rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 moja zaprawa nie wiem jaka była, ale fuga była GRAFITOWO-SZARA Efekt miał być taki,że widać klinkier, ale ma się nie rzucać w oczy Łudziłam się,że fuga ściemnieje, łudzę się nadal A było obić kominy blachą, no było nic to, czym są brzydkie kominy wobec wieczności Dorka,co do dziennika - jeszcze trochę powisi w takim stanie. Niestety czytają mnie niepowołane osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Rozumiem, co do dziennika. A co do fugi, nie stosowałam nigdzie, ale obiło mi się po oczach (tyle, że nie pamiętam gdzie, również cierpię na ataki demencji) o takiej sympatycznej farbce do fug. Może to byłoby rozwiązanie, przy tej powierzchni powinno być bezbolesne dla kieszeni ( w porównaniu choćby z samą fugą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 aaa farbkę znam ale kto by mi kazał dzień na kominie z pędzelkiem spędzić mam nadzieję - zaczniemy palić to się zadymi i ściemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Malka wrzuc fotke swojego komina ..... ..... i niestety musze Ciebie zasmucic raczej fuga bedzie jasniejsza niz ciemniejsza ... bo z opisu rozumiem , ze nie kladlas na tej samej zaprawie ktora byla jednoczesnie fuga ??? tylko zaprawa sobie , a fuga sobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 moja zaprawa nie wiem jaka była, ale fuga była GRAFITOWO-SZARA Efekt miał być taki,że widać klinkier, ale ma się nie rzucać w oczy Łudziłam się,że fuga ściemnieje, łudzę się nadal A było obić kominy blachą, no było nic to, czym są brzydkie kominy wobec wieczności Dorka,co do dziennika - jeszcze trochę powisi w takim stanie. Niestety czytają mnie niepowołane osoby a ktory to dobry link? bo z mila checia bym sobie poszperala i ogladnela nooo chyba, ze zaliczam sie do niepowolanych osob :lol2: pamietam jak ja latalam z octem i mylam opaske wokol domu z cegly...kazali mi to zrobic 2 razy, ale ja i tak mylam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dorka domek dla Ciebie http://freshome.com/2013/04/23/beautiful-serene-living-space-with-wooden-decorations-in-the-netherlands/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Sympatyczny I te przestrzenie, jakby dawali to biorę w ciemno. Trochę za minimalistyczny, ale to się da naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a ktory to dobry link? bo z mila checia bym sobie poszperala i ogladnela nooo chyba, ze zaliczam sie do niepowolanych osob :lol2: pamietam jak ja latalam z octem i mylam opaske wokol domu z cegly...kazali mi to zrobic 2 razy, ale ja i tak mylam 3 To ten link z ziewaniem w stopce Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 To ten link z ziewaniem w stopce Malki ok to ja w wolnej chwili sobie pobuszuje dziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja cię, tu o kominach:D Malka ci się jakąś starą fugą przejmujesz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Malka wrzuc fotke swojego komina ..... ..... i niestety musze Ciebie zasmucic raczej fuga bedzie jasniejsza niz ciemniejsza ... bo z opisu rozumiem , ze nie kladlas na tej samej zaprawie ktora byla jednoczesnie fuga ??? tylko zaprawa sobie , a fuga sobie .... sobie pozwolę wkleić a ktory to dobry link? bo z mila checia bym sobie poszperala i ogladnela nooo chyba, ze zaliczam sie do niepowolanych osob :lol2: pamietam jak ja latalam z octem i mylam opaske wokol domu z cegly...kazali mi to zrobic 2 razy, ale ja i tak mylam 3 z tą miłą, to bym nie szalała to wątek dla mocnych nerwowo choć mam nadzieję z happy endem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 malka a w którym miejscu ta fuga jest, bo mi chyba monitor kolor przekłamuje dobra uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no jak gdzie,między cegłami na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 aaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 sobie pozwolę wkleić [ATTACH=CONFIG]185391[/ATTACH] z tą miłą, to bym nie szalała to wątek dla mocnych nerwowo choć mam nadzieję z happy endem będzie aaaaaaa to ja z tych mocnych nerwowo (chyba ) ale strasznie niecierpliwa kurcze, czy ta fuga to na powaznie miala byc antracytowa? bo u mnie jakas ciemniejsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 eeee, jakby antracytowa była to wszystko by się zlało, i dach i obróbka. Malka, nie byłoby absolutnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 eeee, jakby antracytowa była to wszystko by się zlało, i dach i obróbka. Malka, nie byłoby absolutnie ładnie :P:P:P:P a mi sie u mnie podoba i nie wyglada ze sie zlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 nie miała być antracytowa, to miał być szary-grafit. Właśnie po to by sie nie zlało,ale i nie rzucało w oczy. Dziś jak byłam na budowie dokładnie mu się przyjrzałam i ściemniały te fugi, albo raczej zakurzyły się No jakby nie patrzeć z trzy lata już się brudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts