Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie miała być antracytowa, to miał być szary-grafit.

Właśnie po to by sie nie zlało,ale i nie rzucało w oczy.

Dziś jak byłam na budowie dokładnie mu się przyjrzałam i ściemniały te fugi, albo raczej zakurzyły się :lol2:

No jakby nie patrzeć z trzy lata już się brudzą :)

AAAA no to jest szary, wiec niby jaki to problem sie tutaj pojawil? bo ja go nie widze :) i mi sie tak z raczka na sercu podoba ten komin :)

p.s. nie pomijajac mojego, bo tez :p

Dzien dobry :D

Malka ladny ten komin !!!!!!!!!! i ta fuga co Ty mi tutaj sciemniasz .... bardzo ladnie wyglada do dachowki .... przyczepilabym sie raczej do obrobki blacharskiej , dekarza na stos !!!!

Oj Edytka, ile ja się najęczałam z powodu tych obróbek

taka retrospekcja z dziennika

Wielu znany jest temat moich obróbek blacharskich. Psioczyłam, jeczałam, marudziłam .....(tu wstaw dowolny synonim słowa narzekać),

ale przeszło mi gdy kilka osób zgodnie stwierdziło,że są to najsolidniej wykonane obróbki jakie widzieli - kominiarz piał z zachwytu.

Ja wyobrażałam sobie że będą zrobione z taśmy ołowianej takie prawie niewidoczne. Wykonawca powiedział, ok -ale mam tylko 5 lat gwarancji,przy blaszanych daje tyle ile mam na dach - czyli 35.

Estetyka estetyką - ale ja tam chcę mieszkać bez strumyków z dachu :)

AAAA no to jest szary, wiec niby jaki to problem sie tutaj pojawil? bo ja go nie widze :) i mi sie tak z raczka na sercu podoba ten komin :)

p.s. nie pomijajac mojego, bo tez :p

Dzien dobry :D

Nie szary, a grafitowo-szary, czyli bardzo ciemno szary :) no nic jest jak jest, wieszać się z tego powodu nie będę ;)

• 2 weeks później...
Dało się jednak. :) Jaja jak berety, to juz jutro te okna??? normalnie dreszcz po plecach mi przeleciał z emocji. To się dopiero będzie działo!!! A kiedy zdjęcia? Będę warowała przy kompie. Trzymam kciuki.

To gdzie mam wpadac do tego szamba zeby pomoc? :D

juz dzisiaj poczulam sie jak go...no bo ptaszysko mnie upackalo cala wzdluz, wiec ja sie szamba nie boje :lol2: a okna przy okazji bede tez focic ile sie da ;)

tak wiec... poprosze o dane: pesel, wzrost, kolor oczu, ulubiona potrawa i adres :p

3mam kciukasy :hug:

Dziewczyny kochane, dzięki za doping! One już naprawdę są, sama nie wierzę. I bardzo mi się podobają. Na razie będzie fotek niewiele, bo jak się okazało, to ręka mi się na tyle trzęsła, że zdjęcia są praktycznie kompletnie zamazane. Ale jutro będzie więcej :)

BOSKIE!!!!! Cóż za prześliczny błękit! Teraz masz najładniejsze okna na forum :) Cieszę się jak głupia, jakby były moje. Tylko czuję niedosyt zdjęć. Koniecznie ten motyw kwiatowy poproszę.

To kiedy opijamy okna?

Teksty sąsiadów rewelacyjne:lol2: Obśmiałam się jak norka :lol2:

Puki nie miałam okien u nas zawsze myśleli, że wyjście na taras to wjazd do garażu jest. Zupełnie nie wiem dlaczego, ale mnóstwo osób tak myślało.

Dorka, powiem Ci szczerze że zastanawiałam się bardzo jak te niebieskie okna wyglądac będą:)

I powiem Ci że ten malusieńki (nie lubię zdrobnień ale inaczej sie nie dało;) ) kawałek to przedsmak naprawdę fajnych wrażeń wizualnych:)

Myślę że Twój niebanalny dom w innych oknach wyglądałby tak... zwyczajnie:)

Gratuluje pomysłu i czekam na więcej:hug: