Edyta M 24.04.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Malka ladny ten komin !!!!!!!!!! i ta fuga co Ty mi tutaj sciemniasz .... bardzo ladnie wyglada do dachowki .... przyczepilabym sie raczej do obrobki blacharskiej , dekarza na stos !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 nie miała być antracytowa, to miał być szary-grafit. Właśnie po to by sie nie zlało,ale i nie rzucało w oczy. Dziś jak byłam na budowie dokładnie mu się przyjrzałam i ściemniały te fugi, albo raczej zakurzyły się No jakby nie patrzeć z trzy lata już się brudzą AAAA no to jest szary, wiec niby jaki to problem sie tutaj pojawil? bo ja go nie widze i mi sie tak z raczka na sercu podoba ten komin p.s. nie pomijajac mojego, bo tez Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Malka ladny ten komin !!!!!!!!!! i ta fuga co Ty mi tutaj sciemniasz .... bardzo ladnie wyglada do dachowki .... przyczepilabym sie raczej do obrobki blacharskiej , dekarza na stos !!!! Oj Edytka, ile ja się najęczałam z powodu tych obróbek taka retrospekcja z dziennika Wielu znany jest temat moich obróbek blacharskich. Psioczyłam, jeczałam, marudziłam .....(tu wstaw dowolny synonim słowa narzekać), ale przeszło mi gdy kilka osób zgodnie stwierdziło,że są to najsolidniej wykonane obróbki jakie widzieli - kominiarz piał z zachwytu. Ja wyobrażałam sobie że będą zrobione z taśmy ołowianej takie prawie niewidoczne. Wykonawca powiedział, ok -ale mam tylko 5 lat gwarancji,przy blaszanych daje tyle ile mam na dach - czyli 35. Estetyka estetyką - ale ja tam chcę mieszkać bez strumyków z dachu AAAA no to jest szary, wiec niby jaki to problem sie tutaj pojawil? bo ja go nie widze i mi sie tak z raczka na sercu podoba ten komin p.s. nie pomijajac mojego, bo tez Dzien dobry Nie szary, a grafitowo-szary, czyli bardzo ciemno szary no nic jest jak jest, wieszać się z tego powodu nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nie szary, a grafitowo-szary, czyli bardzo ciemno szary no nic jest jak jest, wieszać się z tego powodu nie będę :yes: ubylo mi to grafitowo..przed wpisaniem szary.... przepraszam a i tak dalej nie widze w nim zadnego problemu bo wyglada pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 mniód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.04.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a propos komina - ja mam taki, żadna piekność niestety.... http://img577.imageshack.us/img577/3214/24042013973.jpg fuga też jakaś wyblakła... malka, gratuluję sukcesu Juniora!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zajrzałam do Ziewnika i nie wiem o co z tym kominem chodzi. Twój chociaż jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dało się jednak. Jaja jak berety, to juz jutro te okna??? normalnie dreszcz po plecach mi przeleciał z emocji. To się dopiero będzie działo!!! A kiedy zdjęcia? Będę warowała przy kompie. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.05.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tylko pamiętaj o zdjęciach, bo będziesz mieć nas na sumieniu ps. ale to naprawdę JUŻ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.05.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dorotko serio serio .... czekamy na Twoj przyjazd ..... http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-292450.gifhttp://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-292450.gifhttp://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-292450.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To gdzie mam wpadac do tego szamba zeby pomoc? juz dzisiaj poczulam sie jak go...no bo ptaszysko mnie upackalo cala wzdluz, wiec ja sie szamba nie boje a okna przy okazji bede tez focic ile sie da tak wiec... poprosze o dane: pesel, wzrost, kolor oczu, ulubiona potrawa i adres 3mam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To już dzis??? Ja Cię nie mogę! Co za emocje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dorotko buziole zostawiam , kciuki trzymam i czekam na foteczki .... http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-931742.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.05.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dziewczyny kochane, dzięki za doping! One już naprawdę są, sama nie wierzę. I bardzo mi się podobają. Na razie będzie fotek niewiele, bo jak się okazało, to ręka mi się na tyle trzęsła, że zdjęcia są praktycznie kompletnie zamazane. Ale jutro będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Napij się, ręce przestaną sie trząść a w dzienniku, nawet zamazanych nie ma zawiedziona jestem Ale cieszę sie razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 rety! super alez jestem ciekawa efektu finalnego u Was tak jakos niebiesko na bialym tle mi sie zrobilo a z ta folia to niezle hihihi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 BOSKIE!!!!! Cóż za prześliczny błękit! Teraz masz najładniejsze okna na forum Cieszę się jak głupia, jakby były moje. Tylko czuję niedosyt zdjęć. Koniecznie ten motyw kwiatowy poproszę. To kiedy opijamy okna? Teksty sąsiadów rewelacyjne:lol2: Obśmiałam się jak norka Puki nie miałam okien u nas zawsze myśleli, że wyjście na taras to wjazd do garażu jest. Zupełnie nie wiem dlaczego, ale mnóstwo osób tak myślało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 WOW naprawdę śliczne cud miód malina i orzeszki (to znaczy te maleńkie kawałki, które absolutnie nie zaspokajają naszego apetytu) a z folią, poczekaj jeszcze będą Cię pytać czy będziesz je sama malować, bo obklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dorka, powiem Ci szczerze że zastanawiałam się bardzo jak te niebieskie okna wyglądac będą I powiem Ci że ten malusieńki (nie lubię zdrobnień ale inaczej sie nie dało;) ) kawałek to przedsmak naprawdę fajnych wrażeń wizualnych:) Myślę że Twój niebanalny dom w innych oknach wyglądałby tak... zwyczajnie:) Gratuluje pomysłu i czekam na więcej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts