dorkaS 06.05.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 W imieniu moich okien dziękuję za pochwały. Zobaczę, czy jutro nadal będę pałać do nich miłością Jakoś dziś ilość kombinacji budowlanych mnie przerosła, szczególnie odcinek pt. Gdzie pani ma rurę do szamba?! Współrzędne podawane w pustakach były hmm... mało precyzyjne, a pan od szamba chciał zbadać 'warunki'. I troszkę pokopał sobie. Pamięć moja kurza spowodawał pewien rozrzut, ale bestyję w końcu znaleźliśmy. I wodę, wszędzie mam wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.05.2013 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dorotko niebieskafolie zostaw http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-082254.gif...... czekam na wiecej fotek .... bo zrobilas mi tylko SMAKA czuje sie NIEDOJEDZONA http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-741483.gif i http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-313328.gif czy dzisiaj zasne .... http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-857605.gif zmykam do spanka i mam nadzieje , ze jak rano wstane to foteczki pieknych okienek zobacze bo jak nie tooooooo http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-603380.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 gratuluje odnalezienia rury, u nas to w miarę sprawnie poszło choć Mąż też się nakopał. A śliwek i zieleni zazdroszczę. Jak Twój żywopłot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A to koleżanka nie wie, że folię trzeba od razu zerwać? Usmiałam się nieźle z Pani Sąsiadki:lol2: Okienka sa cudne, tylko coś mało je nam pokazałaś Poproszę o więcej. O dużo więcej. Najlepiej całe okno;) i jeszcze kawał elewacji, bo ten niebieski z cegłą wygląda idealnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nadrabiam zaleglosci na FM, okna boskie, no po prostu one sa cudne i bardzo Cie prosze "Nie sciagaj tej niebieskiej folii";) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam się tu-nie pisałam jeszcze,ale cały czas śledzę Bardzo czekałam na te okna i nie wyobrażałam sobie nawet jak to wyjdzie(myślałam że całe będą niebieskie),ale one są cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom jest bardzo,bardzo oryginalny i jedyny w swoim rodzaju-to lubię ps odnośnik w stopce do komentów nie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dorka, myjesz cały czas te okna czy głaszczesz??? Będą jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dorka i ja zajrzałam i oniemiałam.... prześliczne.... pewnie je głaszcze cały czas... ja bym głaskała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 na pewno nie może sie odkleić od foli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa! Dorotko niebieskafolie zostaw ...... czekam na wiecej fotek .... bo zrobilas mi tylko SMAKA czuje sie NIEDOJEDZONA Zostawiam w takim razie Tylko boję się, że jak nie odkleję, to ten biały mi zżółknie nierównomiernie gratuluje odnalezienia rury, u nas to w miarę sprawnie poszło choć Mąż też się nakopał. A śliwek i zieleni zazdroszczę. Jak Twój żywopłot? O żywopłocie będzie osobno, bo mikrowzrosty trzeba często odnotowywać. A to koleżanka nie wie, że folię trzeba od razu zerwać? Usmiałam się nieźle z Pani Sąsiadki:lol2: Okienka sa cudne, tylko coś mało je nam pokazałaś Poproszę o więcej. O dużo więcej. Najlepiej całe okno;) i jeszcze kawał elewacji, bo ten niebieski z cegłą wygląda idealnie:D Już jest dużo fotek A co do folii - człowiek całe życie się uczy Nadrabiam zaleglosci na FM, okna boskie, no po prostu one sa cudne i bardzo Cie prosze "Nie sciagaj tej niebieskiej folii";) Buziaki:) MSU Już sama nie wiem, czy ściągać czy nie, jedni radzą tak, drudzy inaczej Witam się tu-nie pisałam jeszcze,ale cały czas śledzę Bardzo czekałam na te okna i nie wyobrażałam sobie nawet jak to wyjdzie(myślałam że całe będą niebieskie),ale one są cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom jest bardzo,bardzo oryginalny i jedyny w swoim rodzaju-to lubię ps odnośnik w stopce do komentów nie działa! Marynatko, witam serdecznie! Dziękuję za komplementy! Linki ostatnio wariują na FM, ale jak z pięć razy pod rząd gdzieś klikam, to w końcu mi się udaje dostać. Dorka i ja zajrzałam i oniemiałam.... prześliczne.... pewnie je głaszcze cały czas... ja bym głaskała.... Cały czas nie mogę, ale i tak cieszę się jak dziecko z mojej nowej zabawki na pewno nie może sie odkleić od foli :) Chwilowo od kosiarki, ale nie u siebie. Ale internet mi wreszcie działa, więc precz z koszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.05.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no po prostu boskie są te okna i wzorek też mi sie podoba. :yes: Nie mogę się napatrzeć, Twój dom jest wyjątkowy. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dorka, coraz ładniejsze te Twoje nowe zabawki:) Wybór był strzałem w dziesiątke!!! Cieszę się, że sie zdecydowałaś sie na taki niestandardowy wybór, bo całość prezetuje się świetnie. Biel, niebieski i cegła - mistrzowstwo swiata!!!! No i dom w całośći prezentuje się super. Calkiem spory jest. Ile m2? Jeszcze drzwi i świętujemy SSZ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 DorkaS hihi smieje sie sama z siebie teraz, bo ciesze sie jak glupia... tak jakby te okna byly u mnie wstawiane wyszlo super:wave: bardzo zaciekawily mnie te wciecia w ramach od zewnatrz i wewnatrz..wyglada tak oryginalnie milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dorka, coraz ładniejsze te Twoje nowe zabawki:) Wybór był strzałem w dziesiątke!!! Cieszę się, że sie zdecydowałaś sie na taki niestandardowy wybór, bo całość prezetuje się świetnie. Biel, niebieski i cegła - mistrzowstwo swiata!!!! No i dom w całośći prezentuje się super. Calkiem spory jest. Ile m2? Jeszcze drzwi i świętujemy SSZ:D Dzięki Aga! Najtrudniejsza część decydowania to było przekonanie reszty świata, że to jedyny słuszny wybór Ale cieszę się ogromnie, że to ja dałam się przekonać do podwójnego podziału, a nie trzech pól w oknach 150x150, to zasługa mojego cudownie cierpliwego Męża (BTW który, jak się okazało, też podczytuje moje wypociny ) Drzwi wejściowe właśnie wpakowałam w autko, więc na SSZ niestety poczekam Domek ma 180m2 +32 m2 garażu. DorkaS hihi smieje sie sama z siebie teraz, bo ciesze sie jak glupia... tak jakby te okna byly u mnie wstawiane wyszlo super:wave: bardzo zaciekawily mnie te wciecia w ramach od zewnatrz i wewnatrz..wyglada tak oryginalnie milego dnia Mmelisa, nawet nie wiesz, jak miło się czyta taki wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 :jawdrop::jawdrop: Trzy dni później.......... nie no Dorcia, obejrzałam domek z oknami w pełnej krasie i nie mogę się ogarnąć. mioooodziooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Trzy dni później.......... nie no Dorcia, obejrzałam domek z oknami w pełnej krasie i nie mogę się ogarnąć. mioooodziooo Dzięki ! Faktycznie trzy dni, ten paskudny tempus fugit, i też mi się nadal podobają Głównemu sposorowi też BTW, ta chałupka to niedaleko tego słynnego Jury, więc jakbyś przejeżdżała przypadkiem to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A z przodu czy z tyłu Jury ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Od dołu, trochę na lewo. Patrząc na mapę jak bozia przykazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ŻARTUJESZ sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Oj, przecie ja z tą Jurą nie bez powodu wyjechałam u Luki Wychodzi mi, że my sąsiadki, ale z takim rzutem beretu. W każdym razie do mnie można jewropejsko po zapłaceniu 18 zeta na bramkach od zachodu dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts