malka 10.05.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ale ja mam jakieś wrażenie, że my po tej samej stronie bramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Malko droga, nie dworuj sobie tu ze mnie! Niemożliwe, żeby aż tak blisko! Mam nadzieję, że ten drugi weekend, który jest czwartym wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja nawet przez chwilę nie zwątpiłam, że najlepsi są drudzy , którzy są czwartymi ale popatrzyłam teraz na mapę, jak to te szalone 60 km A4 biegnie i chyba jednak dzieli nas 18 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja niestety też mam nieodparte wrażenie, że mój domek jest z tego właściwego końca Uściślając, czy u Ciebie można usłyszeć nocą ryczącego lwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 czemu niestety ? o ile nie przeceniasz mojego intelektu - to jak uszy dobrze nastawię, to i lwa usłyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no i nie wiem czemu niestety :) To pozostaje usłyszeć czy o tym samym lwie mówimy Na razie jeden ryczy, że mnie odetnie wkrótce, więc zmykam. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no to dobrej nocy:) a ja lecę robić eklerki w ilości hurtowej. Młode zgłosiło mnie na ochotnika oczywiście, do przygotowania słodkich wypieków na jutrzejszy piknik w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.05.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Wszyscy sobie wklejają wiosenno-ogrodowe zdjęcia -to ja też, ku pamięci, żeby nie zapomnieć o teraźniejszym i tym co w nim rośnie: http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/f57ab0cb-088d-4599-98ce-299396b53138_zpsbe6e6106.jpg Rododendron ma jakieś piętnaście lat. Nigdy nie był specjalnie traktowany, czasem sporo przycinany. Ma dobrze, bo tu ciągle leje - więc rośnie i kwitnie jak szalony:http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/SDC11864_zps260edb4c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.05.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 wow, dorka przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.05.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Już niestety nie jest taki piękny, deszcze wytłukły kwiaty. Za kilka dni jego fioletowy kolega powinien zacząć kwitnąć. Bo wszystkie 'robią' za żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam się i macham łapką Nawiązując do Twojego wpisu w dzienniku. Ja tez tak mam. Lubię gdy jest wokół mnie pozytywna adrenalina. Co prawda jeszcze nie buduję, ale w teorii fundamenty mam opanowane i mam zamiar ekipie patrzeć na ręce (chociaż teoretycznie to oni z polecenia). Rododendron cudowny. Prosimy o zdjęcie drugiego jak zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.05.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witaj Drimeth Ja jutro zamieszczę zdjęcie, ale tego samego. Po kilku dniach deszczu i wiatru wygląda jakbym nową odmianę miała. Z kwiatów zostały same zielonkawe słupki nawet się nim nie nacieszyłam, a już go nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.05.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dorka śpi spokojnie i nie martw się o zdrowie psychiczne, chyba każdy budujący ma małą obsesję. Budujemy dom, sami, własny, osobisty, nieświadomi problemów budowlanych i niespodzianek. No jak tu nie myśleć non stop. Całe życie chwilowo podporządkowane budowie i pogodzie Masa stresów ale co tam to jednak fajna przygoda jest. :hug: Jak tam nastrój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dorka byłam pewna że u Ciebie tu wczoraj pisałam...Czary czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dorka śpi spokojnie i nie martw się o zdrowie psychiczne, chyba każdy budujący ma małą obsesję. Budujemy dom, sami, własny, osobisty, nieświadomi problemów budowlanych i niespodzianek. No jak tu nie myśleć non stop. Całe życie chwilowo podporządkowane budowie i pogodzie Masa stresów ale co tam to jednak fajna przygoda jest. :hug: Jak tam nastrój? Nastrój już w porządku Tynki mi się podobno kończą Cieszę się, jeszcze bardziej będę jak je zobaczę kiedyś na żywca Dorka byłam pewna że u Ciebie tu wczoraj pisałam... Czary czy co? Luka nie martw się, to się trochę pogłębia z wiekiem, ale da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 :D:D Sugerujesz mi że się ostatnio hmmm posunęłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 :D:D Sugerujesz mi że się ostatnio hmmm posunęłam?? Luka, nie pisz tak, bo mi się głupie odpowiedzi same pchają pod paluchy :) (powstrzymałam się ) Co, Ty, Malka kiedyś mówiła coś o jakiejś demencji, a to tak jak z czytaniem książki o chorobach - nagle ma się wszystkie objawy, które są opisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 w końcu mi się udało dostać do Twoich komentarzy. Dorka cudne te Twoje okna. nie mogę się na nie napatrzeć. i wcale nie dziwię się przemyśleniom. Twój dom na pewno jest wyjątkowy. nie wiem, czy widziałam kiedyś taki. słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Luka, nie pisz tak, bo mi się głupie odpowiedzi same pchają pod paluchy :) (powstrzymałam się ) już zaczynają świntuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dzięki maxiku! Ja też na nie patrzę z uwielbieniem, choć na razie tylko fotki mi muszą wystarczyć... Co do domu, ogromnie go kocham, nie wiem na ile to miłość odwazajemniona, z mojej strony po trosze platoniczna I faktycznie chciałabym, żeby był wyjątkowy. Choć boję się, że popadnę w przesadę i z kuriozów przewędruję do kiczu. Właśnie rozliczam tynki, piękne są, ale trochę naddatków wyszło, co odbija się ujemnie wiadomo na czym (co wsadzę łapę do kieszenie, to mam wrażenie, że pokąsaną wyciągam ) Jak dostanę jakieś zdjęcia to pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts