nita83 24.05.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 koniecznie ! czekamy na zdjęcia !nie martwcie się dziewczęta to coś w powietrzu lata, ja ostatnimi czasy taka jestem nierozgarnięta, zapominalska i w ogóle, że szokTo nie może być wiek. powtarzam NIE MOŻE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 dorkaS mamy takie same tynki jak wyschna do konca to zobaczysz, bedziesz jeszcze bardziej zadowolona z ich wygladu, ja z moich jestem i domek w koncu zrobil sie taki- domowy zero surowych scian...tynki ahh te tynki, jak one potrafia uradowac czlowieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 wow piekne te tynki, zazdroszcze straszliwie. To co jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dorotko gdybys poszukiwala ekipy od gladzi ( u mnie wykonywal pylowa i bezpylowa ) to polecam " mojego " Pana Stasia .... wykonuje tez elewacje zewnetrzne ( gdybys skusila sie po licznych sugestiach i namowach sasiadow to polecam Jego prace ) . Brezpylowa gladz Pan Stasiu u mnie robil pierwszy raz w zyciu i stwierdzil , ze musi w swoim mieszkanku takie gladzie sobie zrobic . .... czysto i praktycznie bez kurzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.05.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 dorkaS mamy takie same tynki jak wyschna do konca to zobaczysz, bedziesz jeszcze bardziej zadowolona z ich wygladu, ja z moich jestem i domek w koncu zrobil sie taki- domowy zero surowych scian...tynki ahh te tynki, jak one potrafia uradowac czlowieczka Właśnie, jak je zobaczę Na razie fotki oglądam, na żywca widziałam jedynie poddasze i trochę garażu Tak jakoś normalniej się robi - w końcu zacznę bardziej realnie myśleć o wykańczaniu środka. wow piekne te tynki, zazdroszcze straszliwie. To co jeszcze zostało? W zasadzie to już prawie nic : -wylewki -osuszenie spiżarnianego basenu -szambo -doprowadzenie kabli od słupa, - podłączenie wody ze studni - drzwi do domu - drzwi do garażu -parapety - bo tak wyszło, że ich na razie nie mam i to mi chyba na najbliższe miesiące wystarczy Dorotko gdybys poszukiwala ekipy od gladzi ( u mnie wykonywal pylowa i bezpylowa ) to polecam " mojego " Pana Stasia .... wykonuje tez elewacje zewnetrzne ( gdybys skusila sie po licznych sugestiach i namowach sasiadow to polecam Jego prace ) . Brezpylowa gladz Pan Stasiu u mnie robil pierwszy raz w zyciu i stwierdzil , ze musi w swoim mieszkanku takie gladzie sobie zrobic . .... czysto i praktycznie bez kurzu . Na razie gładkość mi się podobała A od elewacji, a kysz.... Ale w pamięci namiar trzymam, jakby mi się odwidziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.05.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A co z basenem w spiżarni ? wiesz już skąd on? i co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.05.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 W dodatku rzadko widziany, więc wyidealizowany. Uff, nie mogę sobie od rana miejsca znaleźć. Rzeczywistość skrzeczy, a ja jeszcze tam, gdzie już mnie nie ma Stan umysłowy normalnie jak silny kac po niezłej imprezie. Zastanawia mnie czy wszyscy budujący on-line też tak mają. I czy ci budujący z bliższa również. Może są normalniejsi Teraz trochę dyscypliny wewnętrznej i zanurzamy się z powrotem w toni rzeczy przyziemnych. Dorka, czy Ty czasami mi w glowie nie siedzisz i emocjami/myslami sterujesz?:D Moja wierza na kupie piachu tez mi sie wydaje, ze jest najpiekniejsza na swiecie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dorotko sprawdz maila .... potrzebuje Twojej opinii Twoj domek jest najpiekniejszy na swiecie ( no dobra na rowni ze Stylkiem ) , wpraszam sie do Ciebie jak tylko zjawie sie w Polsce Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A co z basenem w spiżarni ? wiesz już skąd on? i co z tym zrobić? Prawdopobnie woda sączy się przez chudziak lub/i spoiny między bloczkami. Ciśnienie ma całkiem, całkiem. Zbieram się do opisania tematu, bo dobrych rad dostałam kilka(naście) i żadna wg mnie problemu nie rozwiązuje. W dzienniku za chwilę, bo mnie jakiś paskudny wirus dopadł i ledwie żyję, opiszę wszystko szczegółowo, bo potrzebuje burzy mózgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dorka, czy Ty czasami mi w glowie nie siedzisz i emocjami/myslami sterujesz?:D Moja wierza na kupie piachu tez mi sie wydaje, ze jest najpiekniejsza na swiecie:rotfl: Aż tak to nie, ale chyba ilość km do ukochanych miejsc nam się pokrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dorotko sprawdz maila .... potrzebuje Twojej opinii Twoj domek jest najpiekniejszy na swiecie ( no dobra na rowni ze Stylkiem ) , wpraszam sie do Ciebie jak tylko zjawie sie w Polsce Buziaki Odpowiedź wysłana! I zapraszam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.05.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hej Dorka, jak samopoczucie??u mnie różnie bywa, raz większy dół, raz mniejszy, jeju czaem zwariować można nie wiem, skąd to się bierze paskudztwomam nadzieję, że u Ciebie ok, całuję i spadam grzebać w glebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.05.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Okna- najpiękniejsze na forum!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A ja Cię Dorka podziwiam na pomysł i konsekwencję i odwagę zrobienia czegoś niesztampowo. Nie wiem czy juz pisałam (bo wiesz, galopująca skleroza;) ) ale strasznie mi sie Twój dom podoba bo jest niepowtarzalnyAaa i bez czułości zbędnych prosze bo jak Cię coś bierze to ja tego nie chcę, juz mi wystarczy mojego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hej Dorka, jak samopoczucie?? u mnie różnie bywa, raz większy dół, raz mniejszy, jeju czaem zwariować można nie wiem, skąd to się bierze paskudztwo mam nadzieję, że u Ciebie ok, całuję i spadam grzebać w glebie:hug: Samopoczucie ostatnio znakomite. Doły zakopane, albo zamaskowane przez organiczną pracę u podstaw. Działa niczym fibryna na otwartym skaleczeniu. Przedefiniowane priorytety życiowe. Chwilowo się tego trzymam. Dodatkowo zdycham z powodu jakiegoś wirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Okna- najpiękniejsze na forum!!!!!!!!!!!!!! Aż tak to nie Ale mi się podobają i cieszę się, że Tobie także! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A ja Cię Dorka podziwiam na pomysł i konsekwencję i odwagę zrobienia czegoś niesztampowo. Nie wiem czy juz pisałam (bo wiesz, galopująca skleroza;) ) ale strasznie mi sie Twój dom podoba bo jest niepowtarzalny Aaa i bez czułości zbędnych prosze bo jak Cię coś bierze to ja tego nie chcę, juz mi wystarczy mojego:hug: Dzięki Luka ! Też nie pamiętam, ale w pewnym wieku to usprawiedliwione (nie powiem, że ja się też ... bo mi się będzie kojarzyć ) Chyba nie dojadę, czarno ten tydzień się rysuje i samochodowo i zdrowotnie...ale będę w środę wiedzieć coś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wczoraj słyszałam urywek kabaretu jakiegoś i pan opowiadał o seksie po 50. Że codziennie! Że czasem 2 razy dziennie! Że w dziwnych miejscach: w windzie, na poboczu wisłostrady, na pieńku w lesie... Wspomina jak to było:lol2::lol2: Więc nasza skleroza to jeszcze nic:D zaczekajmy jeszcze z dekadę na resztę atrakcji;) ps. to czekamy do środy i ja i Ty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wczoraj słyszałam urywek kabaretu jakiegoś i pan opowiadał o seksie po 50. Że codziennie! Że czasem 2 razy dziennie! Że w dziwnych miejscach: w windzie, na poboczu wisłostrady, na pieńku w lesie... Wspomina jak to było:lol2::lol2: Więc nasza skleroza to jeszcze nic:D zaczekajmy jeszcze z dekadę na resztę atrakcji;) ps. to czekamy do środy i ja i Ty:hug: PIOTR BAŁTROCZYK, tez to ogladalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 cześć Dorka. gratuluję tynków. i ja się powtarzam w zachwytach nad Twoim domkiem. elewacja i okna nie do pobicia. super jak tam wirus? poszedł sobie precz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts