Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

Dziękuję za zachwyty, nie powiem miło mi się robi, jak czytam takie wpisy.

Wirus zamienił się w bakterię, ale że jakiś czas temu wykopano mnie do lekarza i ten mi zaaplikował jakieś świństwo, to nie odpoczywam pół godziny po pokonaniu trasy z piętra na parter.

Chęć do życia mi wraca - więc zaczynam myśleć o wylewkach. Czyli czytam i czytam i czytam ....

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Aga!

Czytam i czytam na temat jastrychów anhydrytowych (boszzzzz, kocham te przymiotnik, dla mnie praktycznie nie do wymówienia) i cementowych. Dochodzę do charakterystycznego etapu dla mnie gdzie głowa mi puchnie i czuję się jak taka mała mrówa, która zaraz utonie w bezmiarze swojej niewiedzy. A potem przyklepię, odfajkuję i zapomnę temat.

Dzięki Aga!

Czytam i czytam na temat jastrychów anhydrytowych (boszzzzz, kocham te przymiotnik, dla mnie praktycznie nie do wymówienia) i cementowych. Dochodzę do charakterystycznego etapu dla mnie gdzie głowa mi puchnie i czuję się jak taka mała mrówa, która zaraz utonie w bezmiarze swojej niewiedzy. A potem przyklepię, odfajkuję i zapomnę temat.

I przykryjesz płytkami, deskami, panelami czy ..... dywanem i nigdy więcej nie zobaczysz;)

nita normalnie w samo sedno :) :)

Co do wylewek mnie tam wizualna rybka, dokładnie z powodów, które aga wymieniasz. Martwię się podatnością tych na a na wilgotność. A wody u mnie nie brakuje pod dowolną postacią. W dodatku już zaliczyliśmy dwie powodzie tysiącletnie :), z których pierwsza zatrzymała się hen, na horyzoncie, a druga miała naturę gruntową - znaczy Wisła nie przerwała wałów, ale za to wody gruntowe zatopiły wszystko.

I tak sobie myślę, że jak kiedyś znów mnie zaleje, to podłogi do wymiany, ale i wylewki wtedy pewnie też od nowa. Pewnie tu przesadzam, ale takie myśli mi przelatują chwilowo po głowie.

Witaj serdecznie Małgolinko!

Oj, nie wiem, czy mnie to pociesza :) mogę się jedynie przez to poczuć mniej odosobniona w temacie :)

Macie jakieś większe problemy z wodą? Nie pamiętam na jakim etapie jesteście z budową.

Malka, dzięki za linka, zostawię sobię na ten cudowny, lodowaty wieczór, gdzie laptop znakomicie ogrzewa zziębnięte udka...

Luka http://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif

Cronin basen jeszcze stoi odłogiem, mam już ze dwa namiary na (sensownych?) fachowców, muszę podzwonić, ponad tydzień miałam wyjety z życia, nadawałam się tylko na small talki.

Ostatnio usiłowałam przekonać Inwestora to pewnych koncepcji zagospodarowania wnętrz i reagował mniej więcej tak (jak ten zielony):

http://www.walentynki.cba.pl/Gify/buziak8.gif

Koncepcję muszę przemyśleć i wtedy się z Wami podzielę.

Dorka dawno mnie nie było a tu już okna i tynki i hydraulika - okna, powiem Ci pierwsza klasa - dodatkowo płatny kolor folii wymiata http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif, tylko pamiętaj - elewacja koniecznie pod kolor folii i będzie miodzio:rotfl::rotfl::rotfl:http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif