dorkaS 04.06.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziękuję za zachwyty, nie powiem miło mi się robi, jak czytam takie wpisy. Wirus zamienił się w bakterię, ale że jakiś czas temu wykopano mnie do lekarza i ten mi zaaplikował jakieś świństwo, to nie odpoczywam pół godziny po pokonaniu trasy z piętra na parter. Chęć do życia mi wraca - więc zaczynam myśleć o wylewkach. Czyli czytam i czytam i czytam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wydawało mi się, że tynków już gratulowałam, ale chyba tylko mi się wydawało:oops: Gratuluję zatem:) I na wylewki czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dzięki Aga! Czytam i czytam na temat jastrychów anhydrytowych (boszzzzz, kocham te przymiotnik, dla mnie praktycznie nie do wymówienia) i cementowych. Dochodzę do charakterystycznego etapu dla mnie gdzie głowa mi puchnie i czuję się jak taka mała mrówa, która zaraz utonie w bezmiarze swojej niewiedzy. A potem przyklepię, odfajkuję i zapomnę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dzięki Aga! Czytam i czytam na temat jastrychów anhydrytowych (boszzzzz, kocham te przymiotnik, dla mnie praktycznie nie do wymówienia) i cementowych. Dochodzę do charakterystycznego etapu dla mnie gdzie głowa mi puchnie i czuję się jak taka mała mrówa, która zaraz utonie w bezmiarze swojej niewiedzy. A potem przyklepię, odfajkuję i zapomnę temat. I przykryjesz płytkami, deskami, panelami czy ..... dywanem i nigdy więcej nie zobaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 zdrówka zdrówka i jeszcze raz pieniędzy dbaj o siebie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nita normalnie w samo sedno :) Co do wylewek mnie tam wizualna rybka, dokładnie z powodów, które aga wymieniasz. Martwię się podatnością tych na a na wilgotność. A wody u mnie nie brakuje pod dowolną postacią. W dodatku już zaliczyliśmy dwie powodzie tysiącletnie , z których pierwsza zatrzymała się hen, na horyzoncie, a druga miała naturę gruntową - znaczy Wisła nie przerwała wałów, ale za to wody gruntowe zatopiły wszystko. I tak sobie myślę, że jak kiedyś znów mnie zaleje, to podłogi do wymiany, ale i wylewki wtedy pewnie też od nowa. Pewnie tu przesadzam, ale takie myśli mi przelatują chwilowo po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 :hug:Dorka dobrze że choróbsko idzie precz... Woda w nadmiarze fajna nie jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 04.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 dorkaS nie wiem czy Cię to pocieszy ale nasz Groszek stoi na bagnach Wiem co czujesz .... Twój Groszek robi się coraz śliczniejszy - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witaj serdecznie Małgolinko! Oj, nie wiem, czy mnie to pociesza mogę się jedynie przez to poczuć mniej odosobniona w temacie Macie jakieś większe problemy z wodą? Nie pamiętam na jakim etapie jesteście z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej Dorka a jak z Twoim basenem? udało się ustalić skąd i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dorka, u Luki wrzuciłam Ci linka do mojego nowego wylewkarza Tam dopiero jest co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Malka, dzięki za linka, zostawię sobię na ten cudowny, lodowaty wieczór, gdzie laptop znakomicie ogrzewa zziębnięte udka... Luka http://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif Cronin basen jeszcze stoi odłogiem, mam już ze dwa namiary na (sensownych?) fachowców, muszę podzwonić, ponad tydzień miałam wyjety z życia, nadawałam się tylko na small talki. Ostatnio usiłowałam przekonać Inwestora to pewnych koncepcji zagospodarowania wnętrz i reagował mniej więcej tak (jak ten zielony): http://www.walentynki.cba.pl/Gify/buziak8.gif Koncepcję muszę przemyśleć i wtedy się z Wami podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Boska emota:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 na pewno go przekonasz, ba jeszcze uwierzy, że to jego pomysł a lapek przydaje sie też do suszenia paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 10.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dorka dawno mnie nie było a tu już okna i tynki i hydraulika - okna, powiem Ci pierwsza klasa - dodatkowo płatny kolor folii wymiata http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif, tylko pamiętaj - elewacja koniecznie pod kolor folii i będzie miodzio:rotfl::rotfl:http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dorotko milego tygodnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/3d/smileys-3d-047107.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dorka, listonosz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A dzwonił dwa razy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Zawsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts