Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki DorkaS za doping w sprawie betonu, rzeczywiście udało się za trzecim razem, choć godzinę i tak jeszcze raz przesunęliśmy.

Pokoje mają być rzeczywiście nie jakieś wielkie, ale nie maleńkie, mam nadzeję, że będą ok.

Wam też piękny domek się buduje.

Bardzo Was podziwiam za takie budowanie na odległość.

Mycha, miło mi Cię tu gościć!

Cieszę się, że po betonach jesteście. Przy takiej pogodzie to istna loteria. A układ pokoi i rozmiar serio mi się bardzo podoba.

Co do budowania do odległość - w sumie bywa zabawne, ale chyba nie polecałabym jako specjalnie dobrej metody :) :)

Przybyłam z rewizytą :D Witam się cieplutko :)

I co się okazało, że będziemy (pewnie dalszymi), ale jednak sąsiadkami :)

Rociu witam Cię serdecznie w moich progach :)

A z tym sąsiadowaniem to mnie zaskoczyłaś? Ciekawe czy na odległość spacerową czy autową :)

Puk puk... Dorka co tam u Ciebie ;)

widze, ze cisza taka sama jak u mnie :lol2:

Cisza przed burzą (albo przed kapuśniaczkiem)! Sprężam się do działań frontalnych. Już nawet kilka drobnych ruchów poczynione. A relacja w dzienniku się niebawem pojawi :)

Cisza przed burzą (albo przed kapuśniaczkiem)! Sprężam się do działań frontalnych. Już nawet kilka drobnych ruchów poczynione. A relacja w dzienniku się niebawem pojawi :)

Looooo to ja bede czekac cierpliwie...mam nadzieje, ze do 3 lipca uda sie zrobic ta relacje, bo pozniej bede odcieta na 6tyg od neta:bash: jedynie z doskoku cos tam uda mi sie luknac :cry:

:)

Tym razem, choćby się waliło i paliło, choćbym miała odpuścić sobie przerzucenie prawie tony kamyczków ( obiecałam sobie to w ramach fitnessu) stanę na uszach, żeby na żywo pooglądać Twoje dzieło :)

Looooo to ja bede czekac cierpliwie...mam nadzieje, ze do 3 lipca uda sie zrobic ta relacje, bo pozniej bede odcieta na 6tyg od neta:bash: jedynie z doskoku cos tam uda mi sie luknac :cry:

Nawet niektóre zdjęcia udało mi się już wrzucić stosik. Tym razem to będzie historia porażek, być może z happy endem.

:)

Tym razem, choćby się waliło i paliło, choćbym miała odpuścić sobie przerzucenie prawie tony kamyczków ( obiecałam sobie to w ramach fitnessu) stanę na uszach, żeby na żywo pooglądać Twoje dzieło :)

No to kurka ja rozumiem :D...

Dorka kochana, ja się cały czas do Ciebie do odbytowa wybieram:)

wpadam podziękować za misiaki i przesłać Ci buziaki i :hug::hug::hug:

a kiedy to dokladniej ten wyjazd? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c062.gif

Dorka wspolczuje... mam nadzieje, ze magik swoimi raczkami zaczaruje u was tak, ze bedzie wsioo w porzadku i nigdy wody was nie podtopia:hug: