dorkaS 12.06.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A dzwonił dwa razy ? Po drugim razie otworzyłam (się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 16.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dzięki DorkaS za doping w sprawie betonu, rzeczywiście udało się za trzecim razem, choć godzinę i tak jeszcze raz przesunęliśmy.Pokoje mają być rzeczywiście nie jakieś wielkie, ale nie maleńkie, mam nadzeję, że będą ok.Wam też piękny domek się buduje.Bardzo Was podziwiam za takie budowanie na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.06.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mycha, miło mi Cię tu gościć! Cieszę się, że po betonach jesteście. Przy takiej pogodzie to istna loteria. A układ pokoi i rozmiar serio mi się bardzo podoba. Co do budowania do odległość - w sumie bywa zabawne, ale chyba nie polecałabym jako specjalnie dobrej metody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Przybyłam z rewizytą Witam się cieplutko I co się okazało, że będziemy (pewnie dalszymi), ale jednak sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Puk puk... Dorka co tam u Ciebie widze, ze cisza taka sama jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Przybyłam z rewizytą Witam się cieplutko I co się okazało, że będziemy (pewnie dalszymi), ale jednak sąsiadkami Rociu witam Cię serdecznie w moich progach A z tym sąsiadowaniem to mnie zaskoczyłaś? Ciekawe czy na odległość spacerową czy autową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.06.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Puk puk... Dorka co tam u Ciebie widze, ze cisza taka sama jak u mnie Cisza przed burzą (albo przed kapuśniaczkiem)! Sprężam się do działań frontalnych. Już nawet kilka drobnych ruchów poczynione. A relacja w dzienniku się niebawem pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Cisza przed burzą (albo przed kapuśniaczkiem)! Sprężam się do działań frontalnych. Już nawet kilka drobnych ruchów poczynione. A relacja w dzienniku się niebawem pojawi Looooo to ja bede czekac cierpliwie...mam nadzieje, ze do 3 lipca uda sie zrobic ta relacje, bo pozniej bede odcieta na 6tyg od neta:bash: jedynie z doskoku cos tam uda mi sie luknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dorotka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.06.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dorotka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gif Tym razem, choćby się waliło i paliło, choćbym miała odpuścić sobie przerzucenie prawie tony kamyczków ( obiecałam sobie to w ramach fitnessu) stanę na uszach, żeby na żywo pooglądać Twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.06.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Looooo to ja bede czekac cierpliwie...mam nadzieje, ze do 3 lipca uda sie zrobic ta relacje, bo pozniej bede odcieta na 6tyg od neta:bash: jedynie z doskoku cos tam uda mi sie luknac Nawet niektóre zdjęcia udało mi się już wrzucić stosik. Tym razem to będzie historia porażek, być może z happy endem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2013 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tym razem, choćby się waliło i paliło, choćbym miała odpuścić sobie przerzucenie prawie tony kamyczków ( obiecałam sobie to w ramach fitnessu) stanę na uszach, żeby na żywo pooglądać Twoje dzieło No to kurka ja rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dorka kochana, ja się cały czas do Ciebie do odbytowa wybieram:) wpadam podziękować za misiaki i przesłać Ci buziaki i :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.06.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 amglad, jesteś !!! bardzo się cieszę, nie chciałam Cię bombardować mailami!!!, super, że napisałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.06.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 ooo matyldo masakra z tą wodą, oby magik rzeczywiście był magiczny amglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dorka kochana, ja się cały czas do Ciebie do odbytowa wybieram wpadam podziękować za misiaki i przesłać Ci buziaki i :hug: a kiedy to dokladniej ten wyjazd? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c062.gif Dorka wspolczuje... mam nadzieje, ze magik swoimi raczkami zaczaruje u was tak, ze bedzie wsioo w porzadku i nigdy wody was nie podtopia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie moge teraz po Dziennikach latać ale wrócę tu jak zobaczę co tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.06.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jak na razie magik nie zadzwonil - zastanawiam się czy 24h nie oddzwaniania to już wystarczająco (miałobyć 'za niedługo") , żeby się zrazić do wykonawcy na wstępie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 zrazic sie zawsze mozna...nawet po czekaniu 2h...aleeeeeee rekompensata moze byc dobre wykonanie tego co powinien wykonac wiec sama nie wiem co napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 O kurteczka, Dorka, nic nie wspominałaś,że basen robisz w piwnicy a tak serio,serio -to co zaproponowali magicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts