Edyta M 30.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dorotko milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.06.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dorka to krocionogi zobacz http://www.mmkrakow.pl/374212/2011/6/6/krocionogi-atakuja-krakow-sprawdz-jak-z-nimi-walczyc?category=news Cronin, dzięki! Nie skojarzyłam zupełnie, że to może być to. A w zeszłym roku czytałam z obrzydzeniem o tej egipskiej pladze w moich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.06.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dorotko milego weekendu Dzięki wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.06.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dorkaS, bede potrzebowala namiary na ciebie..gdybym w razie coos nie miala neta... no wiesz... chyba ze z amglad1 mam sie kontaktowac... rety jeszcze 3 dni... nie wierze ze lece do PL... wlasnie z M przegladamy pierdoolki do malego wc chociaz jedno checemy zrobic teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.06.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dorkaS, bede potrzebowala namiary na ciebie..gdybym w razie coos nie miala neta... no wiesz... chyba ze z amglad1 mam sie kontaktowac... rety jeszcze 3 dni... nie wierze ze lece do PL... wlasnie z M przegladamy pierdoolki do malego wc chociaz jedno checemy zrobic teraz Mówisz, masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mówisz, masz dziekuje dziekuje jak tylko naladuje polska komorke to odesle smska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 noo teraz Pani na włościach obecna to i krzaczory szybciutko rosną, coby się popisać Woda przerażająca. Chyba, ze będziesz hodowała tam te rybki co pedicure robią Buki fajne, mam nikłe wrażenie, że jeden listek na zdjeciu wypatrzyłam Pozdrawiam serdecznie i miłego wypoczynku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dorka, kosę masz? Będziesz miała roboty z tymi chaszczami. Nie ma możliwości, żeby ktoś za parę złotych raz na jakis czas objechał Wam działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 agalind... no przeca dalam koze dorce na poprzedniej stronie i szaaa... chyba jej sie nie spodobala..a mialaby pozytek z niej... Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Meliska, ale kozą też trzeba się od czasu do czasu zająć, na spacer wyprowadzić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 spacerowac to sobie koza bedzie po ogrodku... i wykosci chaszcze przy okazji.. a propos..mam maly problem... potrzebuje porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Co za problem masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Porady u się?To idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ahhh problemow mam pelno do przemyslenia, ale teraz dreczy mnie przedszkole... starsza dzisiaj ostatni dzien, od sierpnia zaczyna szkole... i zawiozlysmy mase lodow dla dzieci, plus karpatke dla opiekunow... owocow nieet bo przez weekend by nic nie bylo z truskawek i tak sobie mysle czy kupic im prezent- mam na mysli opiekunom... jezeli kwiaty to to sie nie oplaca.. jeden bukiet 100pln nawet i wiecej.. a jest ich 5 osob...w tej grupie... wpadlam na pomysl http://tubby.scene7.com/is/image/tubby/CIRCOLOFSBLC?$prod_tnm$ ja mam taki...i jestem zadowolona...z pierwszego nie bo nie byl w automacie, a ten jest... i tak mysle...jest promocja na niego, a wiem ze na gorze nie maja ekspresu do kawy, na dole maja ...(budynek podzielony) Moze warto kupic co? bo mi tak glupio z golymi rencoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no wlasnie patrzylam u Meliski i nic nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dobrze, ze napisalaś, ze to ekspres do kawy;) A w Norwegii też są takie zwyczaje prezentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dodam, ze nie mialam problemow z opieka nad starsza corka... dobrze sie nauczyla jezyka, dlatego trafila do norweskiej szkoly... a cena za to cudo teraz to w garnicy 400pln, normalnie to juz 850pln.... wiec jest roznica... w porownaniu do kwiatow... tez myslalam o lego do przedszkola, ale tutaj taka zabawa to tez zaczyna sie w kwocie 400-500pln zeby tego chociaz troszke w pudle bylo..wiec odpada.. dzieci lody dostaly..wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dobrze, ze napisalaś, ze to ekspres do kawy;) A w Norwegii też są takie zwyczaje prezentowe? a cooo? nie widac ze to ekspres? nie wiem jak tutaj jest... na swieta dawalam prezenty osobiste np kubeczek z czekoladka, badz aniolki... kazdemu z osobna.... i wtedy widzialam, ze inni rodzice tez dawali...ale tutaj sie nie dogada czlowiek z tymi ludziami ... pytalam jedna babke i mi odp ze ona jeszcze nie wie...a co do skladki to nei wypali bo ciezko to zorganizowac z innymi wiec pomyslalam ze sama kupie i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 i co? tez nie poradzicie? dobra musze zaraz zmykac... do banku zrealizowac czek kupic walizke bo swoja pozyczylam i chlopak wraca w czwartek a ja lece w srode... i dodatkowo czeka mnie wizytna u pani dżin ...znowu kasa poleci na to co nie trzeba a musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kurka ja napisałam i mnie z netu wywaliło:) Ale nic Ci nie doradziłam bo tez się dziwiłam że to ekspres:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts