Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cronin, dzięki! Nie skojarzyłam zupełnie, że to może być to. A w zeszłym roku czytałam z obrzydzeniem o tej egipskiej pladze w moich okolicach.

dorkaS, bede potrzebowala namiary na ciebie..gdybym w razie coos nie miala neta... no wiesz... ;) chyba ze z amglad1 mam sie kontaktowac...

rety jeszcze 3 dni... nie wierze ze lece do PL...

wlasnie z M przegladamy pierdoolki do malego wc ;) chociaz jedno checemy zrobic teraz :D

dorkaS, bede potrzebowala namiary na ciebie..gdybym w razie coos nie miala neta... no wiesz... ;) chyba ze z amglad1 mam sie kontaktowac...

rety jeszcze 3 dni... nie wierze ze lece do PL...

wlasnie z M przegladamy pierdoolki do malego wc ;) chociaz jedno checemy zrobic teraz :D

Mówisz, masz :)

noo teraz Pani na włościach obecna to i krzaczory szybciutko rosną, coby się popisać :D Woda przerażająca. Chyba, ze będziesz hodowała tam te rybki co pedicure robią :D Buki fajne, mam nikłe wrażenie, że jeden listek na zdjeciu wypatrzyłam :D Pozdrawiam serdecznie i miłego wypoczynku życzę.

ahhh problemow mam pelno do przemyslenia, ale teraz dreczy mnie przedszkole...

starsza dzisiaj ostatni dzien, od sierpnia zaczyna szkole... i zawiozlysmy mase lodow dla dzieci, plus karpatke dla opiekunow... owocow nieet bo przez weekend by nic nie bylo z truskawek ;)

i tak sobie mysle czy kupic im prezent- mam na mysli opiekunom... jezeli kwiaty to to sie nie oplaca.. jeden bukiet 100pln nawet i wiecej.. a jest ich 5 osob...w tej grupie...

wpadlam na pomysl

http://tubby.scene7.com/is/image/tubby/CIRCOLOFSBLC?$prod_tnm$

ja mam taki...i jestem zadowolona...z pierwszego nie bo nie byl w automacie, a ten jest...

i tak mysle...jest promocja na niego, a wiem ze na gorze nie maja ekspresu do kawy, na dole maja ...(budynek podzielony)

Moze warto kupic co? bo mi tak glupio z golymi rencoma :(

dodam, ze nie mialam problemow z opieka nad starsza corka... dobrze sie nauczyla jezyka, dlatego trafila do norweskiej szkoly...

a cena za to cudo teraz to w garnicy 400pln, normalnie to juz 850pln.... wiec jest roznica... :cool: w porownaniu do kwiatow...

tez myslalam o lego do przedszkola, ale tutaj taka zabawa to tez zaczyna sie w kwocie 400-500pln zeby tego chociaz troszke w pudle bylo..wiec odpada.. dzieci lody dostaly..wystarczy. ;)

Dobrze, ze napisalaś, ze to ekspres do kawy;)

A w Norwegii też są takie zwyczaje prezentowe?

a cooo? nie widac ze to ekspres? :eek::cool:

nie wiem jak tutaj jest... na swieta dawalam prezenty osobiste np kubeczek z czekoladka, badz aniolki... kazdemu z osobna.... i wtedy widzialam, ze inni rodzice tez dawali...ale tutaj sie nie dogada czlowiek z tymi ludziami ... pytalam jedna babke i mi odp ze ona jeszcze nie wie...a co do skladki to nei wypali bo ciezko to zorganizowac z innymi :mad: wiec pomyslalam ze sama kupie i juz :p