Mmelisa 01.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 hmm czyli jednym slowem zly pomysl... bo ja myslalam, ze beda mieli jeden wspolny prezent... wiec co kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 NIe, to nie jest zły pomysł tylko ja za bardzo nie ogarniałąm o co Ci chodzi:) Jeżeli to ma byc prezent na zakończenie, dla wszytskich razem to o niebo lepszy taki ekspres niż kwiaty bo im sie przyda Przynajmniej tak mi się wydaje - chyba że jest na jakies mega drogie kapsułki;) to wtedy moga nie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 kapsulki tutaj to koszt bagatela 49nok... w PL ta sama cena od 20zeta w wzyz... porownujac zarobki..bardziej opalcalna zabawa w kawe tutaj.. woda tez bez kamienia wiec sie nic nie syfi... w PL kupuje wode zywiec bo az sie boje ze mi sie zrypie moje cacko tak wiec chyba pojade i kupie... bo kupuje juz tak od 2 tyg i odwlekam z ta niepewnoscia... po czym na pewno bede zalowac gdy tego nie zrobie... znajac mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mmeliska coś mi przypomina Twoja gadka... kupię/zrobię jutro, a jutro po promocji Jak masz okazję to kupuj i obdarzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rocia na szczescie promocje zaczely sie od dzisiaj..nawet nie wiedzialam, ze beda..dobrze ze ludzie internet wymyslili oczywiscie kupilam i zawiozlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dorka oglądam sobie te Twoje robaczki w Dzienniku, a tu mi się coś koło nóg smyra, jak nie podskoczę... na szczęście to tylko moja psinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mmeliska brawo za zdecydowanie i szybkie działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie śmiej się... szczerze gadam Nieraz potrzebowałabym takiej zachęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie śmiej się... szczerze gadam Nieraz potrzebowałabym takiej zachęty ja tylko z tych robaczkow kolo twoich nog i podskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Aaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dziekuje za szczerosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zmykam, zanim nas Dorka przepędzi Żartuję, zwalniam laptopa dziaciakom, z bólem serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ja za niedlugo tez bede musiala swoj zdac... jak M powroci do domku.... dorkaS sorki za lubimy cie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.07.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczęta Wy moje offtopikujcie sobie ile wlezie. Wróciłam właśnie z podkaszania, machnęłam (tia, ot tak sobie) te kilka arów i ledwie żyje. Jeszcze mi została mniejsza połowa Co do kozy to się zastanowię, byłoby na bieżąco Bo byli tacy, co obiecywali, że kosić będą, ale się zmyli .... W sumie to fajnie było, najgorzej szło z tą trawą wyższą ode mnie. A na koniec dnia odpompowywanie wody ze spiżarni, bo jutro magik o 10tej Odkryłam, że o ile panowie tynkarze posprzątali cud miód malina, to jak już tynkowali piwniczkę to nie chciało się im po wodzie brodzić i powyciągać milion wiader z odpadem. Stan bieżący wody 5cm, nad tym szlamu tynkowego jakies 4-5cm... Melisa - u nas w przedszkolu nigdy nie ma większych prezentów, na koniec zbiorczo panie dwa bukiety kwiatów i jakiś drobiazg jedynie od 'absolwentów'. Indywidualnie to jakieś mikroczekoladki jedynie. A już trzeci raz to przerabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.07.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A propos jeszcze robali, koszę ci ja sobie dzisiaj i koszę. Przechodzi jakaś kobietka z dzieckiem i tak ją ciekawość widać zżera, ukłoniłyśmy sobie się grzecznie i zaczyna się nawijka. Od słowa do słowa zeszło na krocionogi. I wydaje mi się, że martwić się specjalnie nie muszę, bo one w zeszłym roku miały popas na górce w jej okolicy, i wie pani, jak się napasły koło kaplicy to poszły na dół (czyli do mnie), ale one sobie lubią tak chodzić, więc w końcu pójdą dalej. A jak zdechłe śmierdziały, pani, oj śmierdziały. Czyli podsumowująć przejmować się nie muszę.... byle się najadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.07.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aż się boję zapytać... a co one jedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 dorkaS soorki za ten bajzel ale zagalapowalam i tak nijak nie moglam tego zatrzymac..przerwac..no wiesz paniii oj nie moglam no panii nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aż się boję zapytać... a co one jedzą? miejmy nadzieję,że wybredne nie są, bo Dorka się zrujnuje na ich dokarmianie . Bo rozumiem,ze nienajedzone nie pójdą sobie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Kurcze Dorka uważaj, weź im karmy dla kur kup albo co... tylko nie za smacznej bo zostaną jeszcze;) Dzisiaj druga część koszenia?Do kiedy zostajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts