Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

Dorotko dziekuje pieknie za wizytacje w Stylku :hug:i za przemila rozmowe ... zalowalam , ze nie moge zobaczyc w moim magicznym telefonie rozmowczyni , ale .................. technika zadziwiajaca jest i ................. pozostalo mi nagranie z Waszej wizyty . Cudna Kobietka jestes :hug: , super bylo Ciebie zobaczyc i Twoje Dziewczynki . :hug:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, Niteczko, Tobie nie wolno, Ty jesteś Tą co ma wieczny dyżur w zarażaniu energią! Ale co do winka, to jak najbardziej :)

co to znaczy, że nie mogę, focha mam strzelić ? :D

Już dół minął, ale i tak lecę po winko. :D Ależ byśmy sobie pogadały tak od serca, prawda? Czuję, że my bratnie dusze jesteśmy.

oł maj... ale była demolka, oglądam sobie z kawusią w ręku przecudną relację. Choć na żywo to serducho by mi skakało. A i rureczki w ślicznym kolorze. Pieknie,niech teraz swoją rolę sprawują. Filmik z wodą trochę przerażający.

W każdym razie już po wszystkim :) Działeczka przeszła przemianę

Cieszę się, że Wam się podoba :) :)

Szkoła się nam zaczęła, jakoś nie mogę wpaść w rutynę życia codziennego. To przez tę rutynę chyba.

Zastanawiam się, czy zamiast jakiejś ziemi nie nawieźć po prostu kilkunastu ton piachu rzecznego i zmiksować z tym co mam. Może ta ziemia by się trochę rozluźniła. Nie wiem czy pomysł głupi czy nie. Radźcie drogie koleżanki.

Aga, żebyś wiedziała, że masz rację co do fosy. Planowana nie była, ale szepnęłam hydraulikom, że możnaby ten wykop rozszerzyć i topić tam tych, co po nieswoje sięgną. Tylko jak sobie wyobraziłam, te rozkładające się ciała w sierpniowym słońcu...to zasypaliśmy rowy. Taka humanitarna, tfu, jestem.

Aga, żebyś wiedziała, że masz rację co do fosy. Planowana nie była, ale szepnęłam hydraulikom, że możnaby ten wykop rozszerzyć i topić tam tych, co po nieswoje sięgną. Tylko jak sobie wyobraziłam, te rozkładające się ciała w sierpniowym słońcu...to zasypaliśmy rowy. Taka humanitarna, tfu, jestem.

Nad złodziejem sie ulituje nawet;)

http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/f040.gif należą się panu koparkowemu za jego pracę

Też byłam pod wrażeniem, czego nie omieszkałam mu wyrazić. Choć moi hydraulicy twierdzili, że 'ich" koparkowy wyczynia jeszcze większe cuda, na jeszcze mniejszych powierzchniach.