Edyta M 25.07.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dorotko dziekuje pieknie za wizytacje w Stylku :hug:i za przemila rozmowe ... zalowalam , ze nie moge zobaczyc w moim magicznym telefonie rozmowczyni , ale .................. technika zadziwiajaca jest i ................. pozostalo mi nagranie z Waszej wizyty . Cudna Kobietka jestes , super bylo Ciebie zobaczyc i Twoje Dziewczynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.07.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nie, Niteczko, Tobie nie wolno, Ty jesteś Tą co ma wieczny dyżur w zarażaniu energią! Ale co do winka, to jak najbardziej co to znaczy, że nie mogę, focha mam strzelić ? Już dół minął, ale i tak lecę po winko. Ależ byśmy sobie pogadały tak od serca, prawda? Czuję, że my bratnie dusze jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nita dola nie mam , ale za Twoim przylkadem biegne do kuchni po czerwone cieple winko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 e tam winko, lodów się nazarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 lody nieeeeeeeeeeeeeeeeee za zimno dzisiaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 zimno??? my zdychamy, piękne lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 wracalam do domku wczoraj wieczorkiem po pracy ( ok. 10 p m ) to bylo 60 st. F zwazywszy , ze kilka dni wczesniej bylo 105 st. F ..... to zimnooooooooooooo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.07.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 U nas też nagłe zmiany pogody... wczoraj 35 st. C, dziś 20 i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 oł maj... ale była demolka, oglądam sobie z kawusią w ręku przecudną relację. Choć na żywo to serducho by mi skakało. A i rureczki w ślicznym kolorze. Pieknie,niech teraz swoją rolę sprawują. Filmik z wodą trochę przerażający. W każdym razie już po wszystkim Działeczka przeszła przemianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Toście kożelanko poszaleli koparkowym Ale miodzio - teraz już tylko jakiejś normalnej ziemi nawieźć i trawkę siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.08.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 wow, ale zrobiliście jazdę figurową kopareczką ściskam Dorka i całuję:hug:, w przyszłym sezonie trawka, stolik z winkiem/piwkiem, parasol i RELAX:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Cieszę się, że Wam się podoba :) Szkoła się nam zaczęła, jakoś nie mogę wpaść w rutynę życia codziennego. To przez tę rutynę chyba. Zastanawiam się, czy zamiast jakiejś ziemi nie nawieźć po prostu kilkunastu ton piachu rzecznego i zmiksować z tym co mam. Może ta ziemia by się trochę rozluźniła. Nie wiem czy pomysł głupi czy nie. Radźcie drogie koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.08.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Dorka, trzeba było mówić, ze Ty fosę planujesz;) Jeszcze mostu zwodzonego brakuje nad wykopami;) A serio, to faktycznie poszaleliści kopareczką. Trzymam kciuki, żeby odwodnienie się udało&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Aga, żebyś wiedziała, że masz rację co do fosy. Planowana nie była, ale szepnęłam hydraulikom, że możnaby ten wykop rozszerzyć i topić tam tych, co po nieswoje sięgną. Tylko jak sobie wyobraziłam, te rozkładające się ciała w sierpniowym słońcu...to zasypaliśmy rowy. Taka humanitarna, tfu, jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 :D:D Dorka rewolucja jak się patrzy:) Dopiero dzis mogłam foty obejrzeć bo mój net domowy wczoraj nie podołał:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A wiecie, że chwilowo na samą myśl o budowie mi się niedobrze robi? Mam nadzieję, że to tylko chwilowe objawy przedawkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Aga, żebyś wiedziała, że masz rację co do fosy. Planowana nie była, ale szepnęłam hydraulikom, że możnaby ten wykop rozszerzyć i topić tam tych, co po nieswoje sięgną. Tylko jak sobie wyobraziłam, te rozkładające się ciała w sierpniowym słońcu...to zasypaliśmy rowy. Taka humanitarna, tfu, jestem. Nad złodziejem sie ulituje nawet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nad złodziejem sie ulituje nawet;) http://www.cool-smileys.com/images/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.08.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/f040.gif należą się panu koparkowemu za jego pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/f040.gif należą się panu koparkowemu za jego pracę Też byłam pod wrażeniem, czego nie omieszkałam mu wyrazić. Choć moi hydraulicy twierdzili, że 'ich" koparkowy wyczynia jeszcze większe cuda, na jeszcze mniejszych powierzchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts