Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rocia dzięki!

Właśnie takie proste biorę pod uwagę, ale jeszcze im brak czegoś, jakiegoś przełamania. Ta druga fotka przez te małe gałeczki jest już delikatniejsza od tej pierwszej. Ale jeszcze coś do tego, albo coś z tego wyrzucić...

Dorotko chcesz namiar na " mich " chlopakow od przesel ???? wykonuja rowniez barierki i inne cuda mniej lub bardziej ZCUDOWANE ;)..... moga podeslac do Ciebie fotki kilku swoich wykonow .... :bye:

Dorotko chcesz namiar na " mich " chlopakow od przesel ???? wykonuja rowniez barierki i inne cuda mniej lub bardziej ZCUDOWANE ;)..... moga podeslac do Ciebie fotki kilku swoich wykonow .... :bye:

Daj, daj, chętnie zobaczę co proponują.

Najgorsze jest to, że nim dojdzie do sformułowania pytania muszę się na coś zdecydować. Przynajmniej z grubsza.

Ale to chyba świadczy o tym, że jestem stuprocentową kobietą. A już się obawiałam, że przez to budowanie po ciuchutku zmieniam płeć.

Z ostatniej serii trzecia barierka ciekawa. Niby prosta, a ma to coś :yes:

Nawet na dłużej zatrzymałam się przy niej. Ale potem zobaczyłam mnóstwo innych podobnych i .... nie mogę się zdecydować :)

PS. Pojęczę sobie jeszcze trochę, dobra?

Nawet na dłużej zatrzymałam się przy niej. Ale potem zobaczyłam mnóstwo innych podobnych i .... nie mogę się zdecydować :)

PS. Pojęczę sobie jeszcze trochę, dobra?

Dorotka podejmij meska decyzje !!!! :rotfl:

OK. Popatrzę na ścianki, choć ja nie fachowiec w tej materii. Ale porównam z tym co u nas robiliśmy. Może coś sensownego podpowiem. :)

Dzięki Pestko, ja potrzebuję rady od niefachowca, bo fachowcy chwilowo nie są stuprocentowo przekonani, jak to zrobić najlepiej. Przeszukam przez weekend moje zasoby fotograficzne i postaram się wszystko opisać, jak najlepiej umiem.

Ok, wobec tego może się przydam, bo my mnóstwo w domu sami robiliśmy i robimy. Te ścianki na poddaszu też w większości. Całe dodatkowe ocieplenie plus deskowanie, to też nasze dzieło. Znaczy mojego M., bo ja występuję jako majster od myślenia i pomocnik „głównego robola” :)