nita83 04.08.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 faceci są mają nieograniczoną wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.08.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 faceci są mają nieograniczoną wyobraźnię Szczególnie, jak się porównują się z innymi Te słynne 15cm o długości metra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 taa, mój starszy ostatnio złowił pierwsza rybę i od rana urosła niebotycznie, wieczorem była już rekinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.08.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/r015.gif Przynajmniej kolację mieliście obfitą http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/r010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.08.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Odpowiadając na Twoją prośbę z Dziennika: wydaje mi się, że najbardziej do bryły budynku pasuje coś prostego, poniżej dwa przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Rocia dzięki! Właśnie takie proste biorę pod uwagę, ale jeszcze im brak czegoś, jakiegoś przełamania. Ta druga fotka przez te małe gałeczki jest już delikatniejsza od tej pierwszej. Ale jeszcze coś do tego, albo coś z tego wyrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 dorka przyssaj się do Luki ona właśnie wałkuje temat barierek Te drugie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wiem, podglądam ale Luka podejrzewam ma mniej rustykalną manię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wrzucam kilka, które zatrzymały mój wzrok, ale ciągle nie czuję bluesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 I jeszcze takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 I kolejne z setki następnych. Nie lubię jak nie wiem czego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2013 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dorotko chcesz namiar na " mich " chlopakow od przesel ???? wykonuja rowniez barierki i inne cuda mniej lub bardziej ZCUDOWANE ..... moga podeslac do Ciebie fotki kilku swoich wykonow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.08.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Z ostatniej serii trzecia barierka ciekawa. Niby prosta, a ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.08.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dorotko chcesz namiar na " mich " chlopakow od przesel ???? wykonuja rowniez barierki i inne cuda mniej lub bardziej ZCUDOWANE ..... moga podeslac do Ciebie fotki kilku swoich wykonow .... Daj, daj, chętnie zobaczę co proponują. Najgorsze jest to, że nim dojdzie do sformułowania pytania muszę się na coś zdecydować. Przynajmniej z grubsza. Ale to chyba świadczy o tym, że jestem stuprocentową kobietą. A już się obawiałam, że przez to budowanie po ciuchutku zmieniam płeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.08.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Z ostatniej serii trzecia barierka ciekawa. Niby prosta, a ma to coś Nawet na dłużej zatrzymałam się przy niej. Ale potem zobaczyłam mnóstwo innych podobnych i .... nie mogę się zdecydować PS. Pojęczę sobie jeszcze trochę, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nawet na dłużej zatrzymałam się przy niej. Ale potem zobaczyłam mnóstwo innych podobnych i .... nie mogę się zdecydować PS. Pojęczę sobie jeszcze trochę, dobra? Dorotka podejmij meska decyzje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 OK. Popatrzę na ścianki, choć ja nie fachowiec w tej materii. Ale porównam z tym co u nas robiliśmy. Może coś sensownego podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.08.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 OK. Popatrzę na ścianki, choć ja nie fachowiec w tej materii. Ale porównam z tym co u nas robiliśmy. Może coś sensownego podpowiem. Dzięki Pestko, ja potrzebuję rady od niefachowca, bo fachowcy chwilowo nie są stuprocentowo przekonani, jak to zrobić najlepiej. Przeszukam przez weekend moje zasoby fotograficzne i postaram się wszystko opisać, jak najlepiej umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ok, wobec tego może się przydam, bo my mnóstwo w domu sami robiliśmy i robimy. Te ścianki na poddaszu też w większości. Całe dodatkowe ocieplenie plus deskowanie, to też nasze dzieło. Znaczy mojego M., bo ja występuję jako majster od myślenia i pomocnik „głównego robola” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.08.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 cześć Dorotko. sporo się zadziało w okół domku podczas Waszego urlopu. jak tam rzeczywistość pourlopowa? ściskam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts