Edyta M 18.08.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Nitka wazne zeby bylo porzadnie zrobione ..... ja tak nie cierpie fuszery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.08.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dzięki Edytko za opis! Notuję skrzętnie podpowiedź z piaskiem. Wylewki mam w dobrych rękach, będą je robić ci sami panowie, co tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Edytko, sami kładliśmy, więc przykładaliśmy się do tego. Nasz hydraulik tez polecał patent z piaskiem tam gdzie był problem z chybotaniem. Panowie od wylewek od razu wiedzieli, że kładliśmy styropian sami, bo cięty był tak, żeby nie było odpadków Dorka zdecydowałaś coś z tą folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dorotko wierze , ze Panowie znaja sie na swojej pracy , ale jak Inwestor podszkolony w temacie to wiekszy szacun wykonawcy maja do niego i do pracy bardziej sie przykladaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Niteczko tez slyszalam o marnowaniu materialu przez wylewkarzy .... dlatego u mnie Braciak kladl w calym domu ... na parterze dawalam 22 cm. w jednym bloku ( teraz pewnie kupilabym 10 + 12 zeby bylo latwiej ukladac Bratu ) .... najbardziej obawialam sie wysokosci przy drzwiach wejsciowych i przesuwnych .... Juz przy ich montazu panikowalam i kazdemu do glowy wbijalam , ze jeszcze 32 cm. dojdzie wylewki z ociepleniem zeby sie pozniej nie okazalo , ze wchodzac do domu mam prog nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dorotko wierze , ze Panowie znaja sie na swojej pracy , ale jak Inwestor podszkolony w temacie to wiekszy szacun wykonawcy maja do niego i do pracy bardziej sie przykladaja . i tutaj przyznam racje. My rowniez na gorze robilismy sami podlogowke...pozniej "specowie" zrobili swoje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.08.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Robię już któres podejście do tej Twojej balustrady, oglądam na okolicznych domach i nijak nie moge sobie u Ciebie wyobrazic takiej kutej Cały czas widze drewnianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 agalind... tez tak mysle, ale nie chcialam sie wypowiadac, a tu skucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.08.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ej, swoje zdanie zawsze trzeba mieć Drewniana jedynie fantastycznie rzeżbiona by mnie przekonała, a kuta trwalsza jednak mi się wydaje. Muszę się pokusić o jaką wizualizację, bo sama się zdecydować nie mogę. Dobrze, że chociaż płytki mi się wybrały same na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 rety dorka ja widzialam kiedys mnostwo wizek z takimi balustradami ale teraz nie moge sobie przypomniec gdzie:rolleyes:moze zerknij do dzialu z elewacjami, jest tam Zuzza i ona prowadzi blog... moze ona ma cos u siebie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-%29-zdj%C4%99cia/page218&highlight=elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.08.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Znam ten wątek, ale jeśli chodzi o balustrady to tam nic do mnie nie mówiło. Za to niedługo najbardziej zatłoczony folder na dysku zwie się balustrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ok, a ja juz sobie pomyslalam, ze zablysnelam jakas informacja nawet zaczelam byc z siebie dumna... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.08.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Najciemniej jest pod latarnią. Co z tego, że coś czasem znam, kiedy mogę o tym zapomnieć - wtedy pomoc jest bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 och dorkaS chcialabym Cie jeszcze raz tak mocno przytulic jak w realu no dawaj malenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cięte włókna polipropylenowe jako dodatek do betonów i zapraw ( zbrojenie rozproszone ). Dodanie włókien powoduje redukcję rys skurczowych i mikropęknięć! Włókna tworzą w mieszance betonowej przestrzenną siatkę, która pełni rolę mikrozbrojenia eliminując konieczność stosowania przeciwskurczowych siatek stalowych Nie jest to duzy koszt , a znacznie poprawia jakosc wylewki ..... sprawdzilam to u siebie w domu . Ja też :mad::mad::mad: nie chciałybyście słyszeć jakie słowa odkryłam w swoim słowniku, gdy przyszło mi to skuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 a tak na marginesie, to wy juz u siebie? my dzisiaj zaliczylysmy pierwszy dzien w przedszkolu-tzn w nowej grupie... i pierwszy dzien szkoly:D jutro cora ma na 9:30 i zajecia do 12:30 ale zeby nie bylo az tak pieknie zostawiam ja dluzej na swietlicy...w koncu za nia zaplacilam od 1sierpnia, a jeszcze tam nie byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja też :mad::mad::mad: nie chciałybyście słyszeć jakie słowa odkryłam w swoim słowniku, gdy przyszło mi to skuwać chcialabym...moze cos nowego bym sie nauczyla i do swojego slownika wpisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.08.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Malka podobno Grecy są nieźli w tworzeniu skomplikowanych przekleństw- to na wypadek, gdyby Twój słownik nawalił A swoją drogą co takie małe włókienko może, no nie? Melisko - też Cię mocno przytulam! My już trzeci tydzień edukacji zaczęliśmy, w czym pierwszak drugi. I twardzielka wywalczyła samodzielne powroty do domu, wraca na hulajnodze, a ja już przestałam jak duch jechać inną stroną ulicy, patrząc czy aby dobrze sobie radzi. W sumie niby tylko 700m, ale zawsze to 700m dorosłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ja moja tez dzisiaj na piechte prowadzilam do szkoly zeby droge zapamietala...jest wzrokowcem, wiec pewnie sobie poradzi, u mnie jest blizej niz 700m... ale na poczatku bede tak samo jak ty- duchem po drugiej stronie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Czyli ze mnie tylko matka kwoka co to dziecię pod drzwi szkoły odwozi?? Ale na swoje usprawiedliwienie mam ruchliwa ulicę i dziwny rozkład jazdy autobusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts