dorkaS 23.08.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam. Widzę, że jesteś już blisko mety:cool: Będę podglądać. Pozdrawiam Witaj Chloe! Z tą metą to może prawda, tyle że na finishu drogę mam pod górkę i kamienistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.08.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jesli chodzi o barierki to podobaja mi sie drewniane ..... widze tez oczami wyobrazni ogrodzenie drewniane u Ciebie po prostu fullllllll wypas ........ ( a wzrok mam zabojczy zapytaj Mmeliski ) ............ Mi też. Jeszcze chwilkę, jeśli pozwolicie pomedytuję Nie chciałabym, żeby balkon był ciężki i był mocnym wizualnym akcentem, raczej żeby stanowił delikatny dodatek i z czasem utonął w bluszczach i innych zieleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jesli chodzi o barierki to podobaja mi sie drewniane ..... widze tez oczami wyobrazni ogrodzenie drewniane u Ciebie po prostu fullllllll wypas ........ ( a wzrok mam zabojczy zapytaj Mmeliski ) ............ Skoro zostalam wywolana do tablicy do odpowiem tak: oooooo taaaaak Edytka ma ZaaaaBojczy wzrok, siega tam, gdzie nasze oczeta nie moga Ja od poczatku bylam swiecie (diabelnie tez moze byc) przekonana, ze balustrady w drewnie.. o ogrodzeniu nie wspominajac... to pasuje do domku z elewacji klinkierowej i tych okien zafolijowanych ...a propos..zdjelas juz ta tasme w koncu czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.08.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No właśnie jeszcze jej nie zdjęłam Ale jest postęp, bo ostatnim rzutem na taśmę przed wyjazdem pościągałam firmowe nalepki Igiesa z szyb. Już nie wyglądają jak założone przed tygodniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.08.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Agalind Oj Ty kusicielko, ładne są, ładne. Nawet bardzo ładne. Melisko podobają się Lubię ładne rzeczy oglądać. Pestko następna kusicielka, i jeszcze z jaką bronią startuje! Czy byłabyś w stanie odtworzyć jaka polska firma robiła te drewniane, z tego zbiorczego rysunku? Moniko robiliście hydroizolacje od środka? Jeśli tak to jaką? Szklane barierki nie, za duży misz-masz by się tam zrobił. Ten zbiorczy jest z jakiejś angielskiej strony. jedyny polski to ten następny – zresztą ładny wzór z Drew-budu. Tylko bym mu te kulki ze słupków usunęła. Nie wiem jednak, czy oni zrobią same barierki, bo zdaje się, że raczej specjalizują się w domkach drewnianych. Ale może tutaj wykonają wg. wybranego wzoru http://www.balustradydrewniane.pl/index.php/o-firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dootko rob w drewnie PLEASE !!!!!!!!!!!!!!! Widzisz te malwy i inne kwiecie ktore tak slicznie rosnie wokol Twojego cegielkowego domku z niebieskimi okienkami w cudnej zielonej trawce , wokol przepiekne drewniane ogrodzenie WOW ........ .... ja widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dzien dobry DorkaS ja tak teraz z innej beczki... ogladasz moze na RTL2 Die Schnåppchenhåuser? rety ja to dzien w dzien do niedawna ogladalam...i tak sobie dzisiaj o tym przypomnialam i wlaczylam prgram (za pozno bo sie skonczyl buuu) ... jakie to ludzie ruiny kupuja i sie przy tym grzebia a po tym programie cos z czego lubie sie posmiac Frauentausch śmieszne, bardzo śmieszne foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.08.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 e tam malka, po co sie fochować, jesteś naszym forumowym miszczem jak zrobić coś pięknego z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 śmieszne, bardzo śmieszne foch malka nie mialam Ciebie na mysli wiec mi tutaj nie fochaj ja pisalam o programie na rtl2... a ze nie dokonczylam tekstu z tym grzebaniem to moze go skoncze... grzebia sie przy tym i pozniej efekty maja swojego wkladu. Fajnie jest tak to wszytko zobaczyc a na pewno jeszcze fajniej jak sie widzi ta cala metamorfoze po zdjeciach/nagraniach... bo np ja metamorfozy to teraz dopiero robie, wywalam scianki, dokladam nowe itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dorka ależ boska umywalka, dokładnie takiej szukam i to w takich samych rozmiarach.Ona nablatowa pewnie co? A drzwi podobają mi się wszystkie bez wyjątku, nawet różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.08.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nie, ta akurat jest zwykła, nie nadblatowa. A jakich umywalek szukasz? nadblatowych, z konkretnej firmy? Co do drzwi mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ja szukam (a raczej bedę szukała) takiej wpuszczanej w blat, żeby na szafce wiszącej była. Najlepiej jakby nie było łączeń w poziomie między umywalką a blatem Gotowce różne widziałam, ale najczęściej mocno kwadratowe, a ja wolałabym owalną. Choć tak teraz myślę, że może kupię taką wielką na nóżce i dam sobie spokój z szafką. Kolorowe drzwi to cudowny akcent. Bardzo bym chciała, kto wie może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Uwielbiam kolorowe drzwi zewnętrzne, specjalnie kupiłam tanie, żeby je bez żalu na takie wymienić za jakiś czas Zajrzyj na Houzz.com i wpisz colorful door w wyszukiwarkę - padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć Dorka:) A ja się wyłamię - wydaje mi się że kute balustrady będą wyglądały do Twojego domu tak (kurde jak to powiedzieć ) lekko? Bo te drewniane wszystkie sprawiają wrażenie takich masywnych mocno... Ale mną się nie kieruj, to moja mocno subiektywna ocena ukształtowana po obejrzeniu tysięcy barierek;) Ja zboczona jestem po prostu już na tym punkcie;) Mój potencjalny wykonawca pokazał mi połączenie kutych z elementem drewnianym. Też w sumie fajnie wyglądają. Widziałam u niego na biurku projekt jeszcze zupełnie innych, takich bardziej prostych z drewnianym elementem pośrodku balustrady - podobały mi się dużo bardziej ale nie mogę znaleźć podobnych w necie. A teraz idę do Dziennika zobaczyć co za drzwi pokazujesz:) edit: no koleżanko, Ty to będziesz miała wejście:) A myslałam że zafoliowanych okien już nic nie pobije:) Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dorka, kolorowe oddrzwia będą boskie:D Takie dwuskrzydłowe planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.08.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cieszę się, że też lubicie kolorowe drzwi Będą jednoskrzydłowe niestety, za mały otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wrota takie strasznie mi sie podobaja, ale sama nie zmiscilabym dwuskrzydlowych. Zreszta wtedy nic by w tym wiatrolapie sie nie zmiescilo;) Twoje kolorowe okna i drzwi beda stalym punktem orientacyjnym w okolicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dorotko piekne te drzwi ..... szkoda , ze dwuskrzydlowe nie wejda u Ciebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 29.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Oooo, ja też marzę o kolorowych, są piękne, ale chyba niewiele osób podziela mój gust, bo nigdzie jeszcze nie widziałam takich na żywo, a zawsze bezczelnie gapię się na nowo powstające domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.08.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Gusta jak wiadomo to rzecz dyskusyjna A będziesz mieć kolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts