malka 09.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na dziewczynkę już raczej nie wyglądam Może jakieś 15 zmarszczek i 20 kg temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 no i zatkało kakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Taa, ja to jeszcze gosposia jestem ostatnio się dowiedziałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Taa, ja to jeszcze gosposia jestem ostatnio się dowiedziałam:mad: a ja służąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja to urządzenie wielozadaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No ba! Ostatnio P miał 3 dni wolnego - L4. Nie wiem dlaczego wyobraziłam sobie że obiad ugotuje chociaz wiem że nie potrafi... Po moim wkurzonym: - Nie zrobiłeś obiadu?? Odparł poirytowany: - A co ja jakas gosposia jestem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 sorki, wiem,że nieśmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 o w mordkę jeża, po takim tekście to..... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/n070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja: corciu posprzataj zabawki i umyj po tym raczki, bedziemy zaraz jesc corcia: nie ja: corciu posprzataj bo ja tego nie zrobie za ciebie corcia: nie..... chcialas miec dzieci to musisz za nas to robic, w koncu jestes nasza sluzaca (czesto tez slysze odp w formie: takie sa dzieci ) Lukarna sorki ale nie moge sie powstrzymac tez takie teksty u mnie byly od mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ojojoj jakby mi tak dziecię powiedziało:sick: chyba by usłyszało to co mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Moje szczęście osobiste buty tylko wystawia i po użyciu zostawia na podłodze w przedpokojo-wiatrołapie. Po ktorymś sprzątaniu wystawionego kompletu powiedziałam, że następnym razem, jak nie będę miała gdzie stopy postawić, to niezależnie od pory roku, pogody i jego obecności lub nie w domu, otwieram drzwi i pyrgam pełen zestaw na trawnik tak daleko jak mi się uda. Komentarz był „a co to za problem”. No, to tydzień po przepychance słownej wykonałam groźbę. Deszcz lał. Od tamtej pory zamiast 12 par, na wierzchu stoją 3. Ciekawa jestem jak długo będzie pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.09.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 przybij piątkę Pesteczko, ja wywalam na balkon jeśli rzeczy nie sa w koszu na pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nita, ja mam wór w garażu i tam wrzucam, jak się ciuchy walają, nawet te czyste tylko wyciągnięte z szafy. Potem jest szukanie, a ja udaję Greka:) Ciekawe, że ten wór, to jest ostatnie miejsce, gdzie idzie szukać i to za każdym razem. No, nie ma innego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 09.09.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jej, to tak się załatwia problem z kolekcją butów przed wejściem A u nas akurat pada deszcz....hmm. Albo jednak poczekam aż mężowi najpierw gips z nogi zdejmą i wtedy zaczne szkolenie. Hehehe. Bo w sumie teraz używa tylko jednego buda więc zamiast trzech par są 3 sztuki lewego buta. A macie jakiś sposób na siorbanie? Bo ja na razie przegrywam z kretesem, gdy chodzi o ten niewypleniony zwyk z dzieciństwa. Ba, obiad w towarzystwie rodziny męża to istny koncert siorbania Czasami stosuję drastyczną technikę i w towarzystwie zwracam mu na głos uwagę M "Kotku, proszę nie siorb tak....":D No i w sumie widać już postępy. Nie żeby przestał siorbać, ale zawsze jak ktoś inny siorbie to też już to zauważa. No trzeba z tym walczyć, bo jak potem wyjaśnie dzieciom jak się powinno pić i jeść z takim złym przykładem po drugiej stronie stołu. Dorka a masz już wybrany wzór drzwi wejsiowych? Bo jeśli o kolor chodzi to wiemy który jest jedyny właściwy My też będziemy (prawdopodobnie) zamawiać drzwi wejsiowe w tym roku. Joj już sie na nie strasznie cieszę. U nas będzie standardowy brąz, ale wykonczenie wokol bedzie w kolorze .........jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Po arabsku „siorba” to zupa. Może wymyśl coś ze słowem zupa, żebyś w towarzystwie mogła zwracać swojemu uwagę dyskretnie i wtedy dowolnie często. Taki szyfr, który znalibyście tylko wy dwoje. Faceci są generalnie niereformowalni, jak mamusia nie nauczyła to my – żony – mamy przechlapane. Mój pierwszy (były) wchodząc do mieszkania znaczył drogę ciuchami. Zwykle wracałam później i zawsze wiedziałam co robił zanim klapnął na kanapie przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mój Peter miał trzykrotnie złamany nos i teraz przez skrzywioną przegrodę oddycha ze świstem. Jak planowaliśmy gdzie ma być jego kącik komputerowy to ja się upierałam, że w sypialni, niedaleko łóżka. I na to usłyszałam "No tak, i już wiem co będzie co wieczór: NIE ODDYCHAJ!" Tak więc i tak macie lepiej z butami i siorbaniem. Jest szansa, że kiedyś się nauczą. Ja oddychania go nie oduczę, aczkolwiek nadal próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mój pierwszy (były) wchodząc do mieszkania znaczył drogę ciuchami. Zwykle wracałam później i zawsze wiedziałam co robił zanim klapnął na kanapie przed TV. To tak samo jak mamusia w "Rodzinka.pl" ona tez wszystko wie,co kto robil, jak wraca do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Toteż się urwałam z tej codzienności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.09.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ale tu fajna imprezka pod moją nieobecność się rozkręciła Nie przerywajcie, dołączę do Was jak już się budowlanie ogarnę. A to jeszcze kilka skondesowanych dni. Drzwi idę omówić jutro, na razie niewybrane, bo koncepcja moja i Inwestora się różnią. Zasadniczo. A powinno być tak, że moja koncepcja subtelnie i podstępnie podana pod nos powinna stać się Inwestora koncepcją, którą mi w następnym kroku podsunie, ja łaskawie zaakceptuję i wszyscy będą szczęśliwi. Mogę oczywiście liczyć na zmęczenie materiału, ale to już nie ta satysfakcja. Za to już wiem jakie fotele ogrodowe mi się podobają. Ale zdjęcia lub linka nie posiadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.09.2013 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dorotka impreza na 102 !!!! , a ja tylko napisalam MILEGO DNIA !!!!!!!!!! i popatrz co sie porobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts