Edyta M 10.09.2013 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a fotki !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.09.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 buziaki zostawiam w przelocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Cześć Dorka:) Widzę, ze działasz ostro:yes: Trzymam kciuki za powodzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.09.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Będą jakieś fotki? Ps. czy wylewki to ten z punktów budżetu, który przyprawia o przyspieszoną akcję serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 16.09.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Widzę, że temat potyczek damso-męskich w Waszych domach na topie. Ja, żeby nie było Wam smutno, mam to samo - jestem podobnie jak malka urządzeniem wielofunkcyjnym w naszym małżeństwie, a nie partnerem Mój mąż ostatnio w niedzielę, krótko po naszej 5 rocznicy ślubu, którą obchodziliśmy w piątek, dostał taki zje..k, że mam nadzieję, że popamięta mnie długo (albo chociaż do następnej niedzieli) Rano poszłam do babci (dom obok) zrobić jej włosy i wróciłam, a tam: dziecko nadal w łóżku, w piżamie, nie umyte, śniadanie nie gotowe, mąż w piżamie w kapciach przed TV, wyrka rozgrzebane i dostałam furii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.09.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Fotki będą niebawem, nawet bardzo niebawem Chloe Nie, wylewki budżetowo nie martwiły mnie zbytnio. To co przyspiesza nieco bicie serca to poddasze i suma wszelakich drobiazgów, które pojedynczo nie wyglądają groźnie, ale w stadzie dają spore kwoty. Tak czytam o Waszych potyczkach z drugimi połówkami i widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak walnąć mojemu małżonkowi ołtarzyk, rzędy świeczek i gibać sie w pokłonach. Mój Ojciec kiedyś w przypływie radości stwierdził, że jakby się miał żenić drugi raz to tylko z moim mężem, który, nie dość, że robi wszystko co trzeba i kiedy trzeba, to jeszcze z natury milczący. /Sądzę, że ta ostatnia cecha najbardziej Tatusia przekonuje :)/ No i nie przeszkadza, ba wręcz kibicuje i popiera moje przeróżne pomysły. /Albo cichaczem zbiera kwity i jak je kiedyś świętemu Piotrowi przedstawi, to zostanie bez kolejki wpuszczony do raju./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tak czytam o Waszych potyczkach z drugimi połówkami i widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak walnąć mojemu małżonkowi ołtarzyk, rzędy świeczek i gibać sie w pokłonach. Mój Ojciec kiedyś w przypływie radości stwierdził, że jakby się miał żenić drugi raz to tylko z moim mężem, który, nie dość, że robi wszystko co trzeba i kiedy trzeba, to jeszcze z natury milczący. /Sądzę, że ta ostatnia cecha najbardziej Tatusia przekonuje :)/ No i nie przeszkadza, ba wręcz kibicuje i popiera moje przeróżne pomysły. /Albo cichaczem zbiera kwity i jak je kiedyś świętemu Piotrowi przedstawi, to zostanie bez kolejki wpuszczony do raju./ :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dorka gratuluję tylu ogarniętych tematów budowlanych, gotowych wylewek (chociaż fotek brak:P) i świętego męża (pokłoń się mu także ode mnie i zaświeć świeczkę w intencji nawrócenia mojego:D). ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nie ma to jak byc SINGLEM ... ja sobie bardzo chwale ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 17.09.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 dorka to za mojego też zapal - może się nawróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 E no, z moim tak źle nie jest, do konieczności egzorcyzmów jeszcze daleko, od czasu do czasu musi tylko zjeby dostać, by do pionu wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Mój obecny (od ponad 20 lat) stara się mimo wszystko jak może, ale częściej mu się nie udaje niż udaje. Toteż bardziej pamiętam te sytuacje na nie. A i piramidalna awanturka od czasu do czasu znacznie prostuje sprawy. Generalnie więc nie jest źle, ale... świeczkę Twojemu Dorko, także w intencji mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.09.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Świeczki załatwione Muszę pogrzebać na innych forach, pewnie dowiem się czegoś o sobie, bo u nas to ja bałaganię i zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 o kurka, gdybym była ptakiem, to omijałabym te Twoje krokwie szerokim łukiem pięęęękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 E tam, przysiadać mogą, nie wolno im tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dorka, a gdzie te antyptaki montowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No, fakt nie napisalam Na wystających przed elewację kawałkach krokwi, bo tam juz miejscami na biało bywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 aaaa, a da się to na kalenicy zamontować ?? Choć nie wiem czy jest sens, bo france i tak z drzewa srają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dorka, dom pięknieje:) Te antyptaki to w bloku chciałam montować, ale spółdzielnia nie wyrażała zgody:mad: Mało brakowało a zrobiłabym jak główny bohater w filmie "Pręgi";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 aaaa, a da się to na kalenicy zamontować ?? Choć nie wiem czy jest sens, bo france i tak z drzewa srają No właśnie na kalenicy najbardziej wskazane u nas by były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts