Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że temat potyczek damso-męskich w Waszych domach na topie. Ja, żeby nie było Wam smutno, mam to samo - jestem podobnie jak malka urządzeniem wielofunkcyjnym w naszym małżeństwie, a nie partnerem :mad: Mój mąż ostatnio w niedzielę, krótko po naszej 5 rocznicy ślubu, którą obchodziliśmy w piątek, dostał taki zje..k, że mam nadzieję, że popamięta mnie długo (albo chociaż do następnej niedzieli) :p Rano poszłam do babci (dom obok) zrobić jej włosy i wróciłam, a tam: dziecko nadal w łóżku, w piżamie, nie umyte, śniadanie nie gotowe, mąż w piżamie w kapciach przed TV, wyrka rozgrzebane i dostałam furii :mad:

Fotki będą niebawem, nawet bardzo niebawem :)

Chloe Nie, wylewki budżetowo nie martwiły mnie zbytnio. To co przyspiesza nieco bicie serca to poddasze i suma wszelakich drobiazgów, które pojedynczo nie wyglądają groźnie, ale w stadzie dają spore kwoty.

Tak czytam o Waszych potyczkach z drugimi połówkami i widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak walnąć mojemu małżonkowi ołtarzyk, rzędy świeczek i gibać sie w pokłonach. Mój Ojciec kiedyś w przypływie radości stwierdził, że jakby się miał żenić drugi raz to tylko z moim mężem, który, nie dość, że robi wszystko co trzeba i kiedy trzeba, to jeszcze z natury milczący. /Sądzę, że ta ostatnia cecha najbardziej Tatusia przekonuje :)/ No i nie przeszkadza, ba wręcz kibicuje i popiera moje przeróżne pomysły. /Albo cichaczem zbiera kwity i jak je kiedyś świętemu Piotrowi przedstawi, to zostanie bez kolejki wpuszczony do raju./

Tak czytam o Waszych potyczkach z drugimi połówkami i widzę, że nie pozostaje mi nic innego jak walnąć mojemu małżonkowi ołtarzyk, rzędy świeczek i gibać sie w pokłonach. Mój Ojciec kiedyś w przypływie radości stwierdził, że jakby się miał żenić drugi raz to tylko z moim mężem, który, nie dość, że robi wszystko co trzeba i kiedy trzeba, to jeszcze z natury milczący. /Sądzę, że ta ostatnia cecha najbardziej Tatusia przekonuje :)/ No i nie przeszkadza, ba wręcz kibicuje i popiera moje przeróżne pomysły. /Albo cichaczem zbiera kwity i jak je kiedyś świętemu Piotrowi przedstawi, to zostanie bez kolejki wpuszczony do raju./

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Mój obecny (od ponad 20 lat) stara się mimo wszystko jak może, ale częściej mu się nie udaje niż udaje. Toteż bardziej pamiętam te sytuacje na nie. A i piramidalna awanturka od czasu do czasu znacznie prostuje sprawy. Generalnie więc nie jest źle, ale... świeczkę Twojemu Dorko, także w intencji mojego :lol2: