Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Polsce wiekszosc ludzi dba jednak o wyglad wlasnego domu :o....... ( takich splesnialych schodow jak zyje nie widzialam ) ....

i pomyslec ze ten dom obok mojego stoi... ale jest male usprawiedliwienie...dziewczyna odkupila domek od wujaszka... teraz duuzo ma porobione wokol domu bo jeszcze przed rokiem byl w oplakanym stanie..ja bym sie bala tam po ogrodku biegac :o

Edyta, to chyba mało widziałaś. Ja nawet niedaleko ode mnie mogę podać przyklady jak to się dba o domy ;) Jak byś to powiedziała o jakimkolwiek kraju na świecie, nie byłoby prawdą. Ludzie wszędzie dbają jeśli mogą.

A ja myślałam, że to Dorka ma drzwi :D

Co do glicynii, moja AŻ TAK nie kwitnie. chyba jej nawozu dołożę ;)

A milin mi co roku przemarza i jeszcze kwitnąć nie raczył. Choć... co dwa lata zmieniam mu miejsce zamieszkania, więc ma trudne warunki :)

A ja myślałam, że to Dorka ma drzwi :D

taak? :eek:

a ja myslalam ze chodzi o drzwi mojej sasiadki...bo obiecalam wkleic... czy jest cos o czym nie wiem? :cool:

trzeba zerknac do dziennika i poczytac.... no coz...nadrabiam zaleglosci wiec moze i cosik juz tam jest u naszej Dorci :D

Edyta, to chyba mało widziałaś. Ja nawet niedaleko ode mnie mogę podać przyklady jak to się dba o domy ;) Jak byś to powiedziała o jakimkolwiek kraju na świecie, nie byłoby prawdą. Ludzie wszędzie dbają jeśli mogą.

Jesli ktos jest brudasem to nawet z palacu chlew zrobi .... :yes:.....

Staram sie nie bywac w okolicach tak wygladajacych ( dbam o wlasne bezpieczenstwo :D) ....

Przecież my w Polsce mieszkamy, a nie w Anglii, gdzie wszystko kwitnie jak szalone. Ciesz się, że kwitnie i może z roku na rok będzie mocniej kwitło.

A milinowi daj szansę. Może ze 2 sezony go pookrywaj. Niech się chłopak zaaklimatyzuje.

Edytowane przez pestka56

Jesli ktos jest brudasem to nawet z palacu chlew zrobi .... :yes:.....

Staram sie nie bywac w okolicach tak wygladajacych ( dbam o wlasne bezpieczenstwo :D) ....

Edyta, a może to zwyczajna bieda, a nie zaraz obciuchrane gangsterstwo :yes: Dlaczego zaraz miałoby Ci się coś stać?

Czy byłaś może w Nowym Yorku? Pytam, bo to bardzo ciekawe miejsce pod względem wyszukanej, drogiej elegancji i bałaganu.

Melisko dzięki za drzwi, bardzo przyjemne dla oka i nieprzeładowane. W dodatku wpuszczają dużo światła. Bardzo ładne.

A odnośnie zniszczeń, może tam po prostu mieszkał ktoś stary, kto już niewiele był w stanie zrobić ze swoim domem...

Pamiętacie jak wyglądał dom , który kupiłam ??

Wygląd może tak, smród nie był Wam na szczęście dany.

I starość i niedbalstwo i zbieractwo i zapewne fakt, że dom był na sprzedaż.

Ale gdy idę moją "dzielnicą" to od starych, krytych słomą domków, po hawiry za grube bańki.

I czasem koło tych sypiących się chat panuje większy porządek, mimo iz babcia o lasce ledwo miotłę trzyma.

Dorotko kontrast kolorystyczny drzwi super mam nadzieje , ze w rzeczywistosci beda wygladaly jeszcze lepiej , podoba mi sie koncepcja niebieskiej framugi w drzwiach garazowych :hug: Edytowane przez Edyta M