Mmelisa 23.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 zdjecia nie najlepszej jakosci bo z tel... drzwi stare (jak na moje oko) domek jeszcze niedawno mial elewacje zolta w koncu zmienili kolor na cos lepszego i takie biale na zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Widać, że to nie nasze polskie domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 nom... ten akurat dopiero remontowany... bo byl jeszcze gorszy... i pomyslec, ze cale moje osiedle takie....tzn prawie cale miasto ale sa rowniez piekne domki...te nowe ahhh i ohhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 W Polsce wiekszosc ludzi dba jednak o wyglad wlasnego domu ....... ( takich splesnialych schodow jak zyje nie widzialam ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 miejsce pracy sprzed lat 3 mojego meza... elewacja miedziana... ale w srodku mam mnostwo zdjec, ale nie bede juz zasmiecac dziennika dorki to zjdecie pokazywalam kiedys na forum o elewacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 W Polsce wiekszosc ludzi dba jednak o wyglad wlasnego domu ....... ( takich splesnialych schodow jak zyje nie widzialam ) .... i pomyslec ze ten dom obok mojego stoi... ale jest male usprawiedliwienie...dziewczyna odkupila domek od wujaszka... teraz duuzo ma porobione wokol domu bo jeszcze przed rokiem byl w oplakanym stanie..ja bym sie bala tam po ogrodku biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Edyta, to chyba mało widziałaś. Ja nawet niedaleko ode mnie mogę podać przyklady jak to się dba o domy Jak byś to powiedziała o jakimkolwiek kraju na świecie, nie byłoby prawdą. Ludzie wszędzie dbają jeśli mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A ja myślałam, że to Dorka ma drzwi Co do glicynii, moja AŻ TAK nie kwitnie. chyba jej nawozu dołożę A milin mi co roku przemarza i jeszcze kwitnąć nie raczył. Choć... co dwa lata zmieniam mu miejsce zamieszkania, więc ma trudne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A ja myślałam, że to Dorka ma drzwi taak? a ja myslalam ze chodzi o drzwi mojej sasiadki...bo obiecalam wkleic... czy jest cos o czym nie wiem? trzeba zerknac do dziennika i poczytac.... no coz...nadrabiam zaleglosci wiec moze i cosik juz tam jest u naszej Dorci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Edyta, to chyba mało widziałaś. Ja nawet niedaleko ode mnie mogę podać przyklady jak to się dba o domy Jak byś to powiedziała o jakimkolwiek kraju na świecie, nie byłoby prawdą. Ludzie wszędzie dbają jeśli mogą. Jesli ktos jest brudasem to nawet z palacu chlew zrobi .... ..... Staram sie nie bywac w okolicach tak wygladajacych ( dbam o wlasne bezpieczenstwo ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Przecież my w Polsce mieszkamy, a nie w Anglii, gdzie wszystko kwitnie jak szalone. Ciesz się, że kwitnie i może z roku na rok będzie mocniej kwitło.A milinowi daj szansę. Może ze 2 sezony go pookrywaj. Niech się chłopak zaaklimatyzuje. Edytowane 23 Września 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jesli ktos jest brudasem to nawet z palacu chlew zrobi .... ..... Staram sie nie bywac w okolicach tak wygladajacych ( dbam o wlasne bezpieczenstwo ) .... Edyta, a może to zwyczajna bieda, a nie zaraz obciuchrane gangsterstwo Dlaczego zaraz miałoby Ci się coś stać? Czy byłaś może w Nowym Yorku? Pytam, bo to bardzo ciekawe miejsce pod względem wyszukanej, drogiej elegancji i bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Melisko dzięki za drzwi, bardzo przyjemne dla oka i nieprzeładowane. W dodatku wpuszczają dużo światła. Bardzo ładne. A odnośnie zniszczeń, może tam po prostu mieszkał ktoś stary, kto już niewiele był w stanie zrobić ze swoim domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Pamiętacie jak wyglądał dom , który kupiłam ?? Wygląd może tak, smród nie był Wam na szczęście dany.I starość i niedbalstwo i zbieractwo i zapewne fakt, że dom był na sprzedaż. Ale gdy idę moją "dzielnicą" to od starych, krytych słomą domków, po hawiry za grube bańki.I czasem koło tych sypiących się chat panuje większy porządek, mimo iz babcia o lasce ledwo miotłę trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.09.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Cudny ten milin, taki egzotyczny. A glicynią kusicie, oj kusicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A clematisy? Clematisów nie lubicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.09.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dorka! Tyle się u Ciebie dzieje, a ja dopiero co zauważyłam. Wylewki i wykopki ogródkowe. I drzwi - miodzio. kiedy będa gotowe te cudne niebieskości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Lada moment, zaliczka już wpłacona. Mam nadzieję, że już w listopadzie je zobaczę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Dorotko kontrast kolorystyczny drzwi super mam nadzieje , ze w rzeczywistosci beda wygladaly jeszcze lepiej , podoba mi sie koncepcja niebieskiej framugi w drzwiach garazowych Edytowane 23 Września 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ten kontrast w zamierzeniu to kontynuacja okien. Drzwi wejściowe mają akcentować, którędy wchodzić, żeby nikt przez pomyłkę np. przez garaż nie wędrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts