Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

Ja tylko i wylacznie garazem wchodze :)...... i w Polsce zamierzam kontynuowac to przyzwyczajenie .... Pan ktory zakladal alarm w Stylku mowi do mnie tak " to jak Pani ma zamiar do domu sie dostawac garazem ??????:rolleyes:...... " NO TAK !!!!! dlatego prosze tak wszystko ladnie polaczyc , zebym miala czas z auta wysiasc, zabrac zakupy i zeby w polowie drogi do manipulatora nie odezwal sie system alarmowy .... :popcorn:.....

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tylko i wylacznie garazem wchodze :)...... i w Polsce zamierzam kontynuowac to przyzwyczajenie .... Pan ktory zakladal alarm w Stylku mowi do mnie tak " to jak Pani ma zamiar do domu sie dostawac garazem ??????:rolleyes:...... " NO TAK !!!!! dlatego prosze tak wszystko ladnie polaczyc , zebym miala czas z auta wysiasc, zabrac zakupy i zeby w polowie drogi do manipulatora nie odezwal sie system alarmowy .... :popcorn:.....

Dobrze, że na tę kwestię zwróciłaś uwagę. Zapomniałam się zastanowić jak te wszystkie drzwi będą użytkowane :)

Dobrze, że na tę kwestię zwróciłaś uwagę. Zapomniałam się zastanowić jak te wszystkie drzwi będą użytkowane :)

Dorotko , a jak beda sie otwieraly ??

Wejsciowe to nie ma wiekszego znaczenia ... chociaz ja otwieram na zewnatrz ( wiecej miejsca jest wtedy w wiatrolapie ) , to samo z zewnetrznymi garazowymi , a co z wewnetrznymi garaz kotlownia ??? czy z garazu wchodzisz bezposrednio do kotlowni ?

Dorotko , a jak beda sie otwieraly ??

Wejsciowe to nie ma wiekszego znaczenia ... chociaz ja otwieram na zewnatrz ( wiecej miejsca jest wtedy w wiatrolapie ) , to samo z zewnetrznymi garazowymi , a co z wewnetrznymi garaz kotlownia ??? czy z garazu wchodzisz bezposrednio do kotlowni ?

Wejściowe na zewnątrz - od razu nastąpi selekcja gości :)

Te garażowe - do garażu.

Inne mówisz?? I podwójne??Aaa to wiem jakie:D:D

Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć.

wpisałam "inny karnisz"

i wyszło mi takie

http://www.archimania.pl/4256-karnisze-ozdobne-barnart

O te, są ładne. Tylko jeszcze nie wiem czy takie chce. Ale ładne. A mi ten głupi wujek tych nie pokazywał.

ładne drzwi. nie mogę doczekać się jak będą wyglądać w realu.:yes:

O, ja też :)

A macie może/używacie takie z cienkich linek stalowych? Jak toto się sprawuje?