Edyta M 24.09.2013 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja tylko i wylacznie garazem wchodze ...... i w Polsce zamierzam kontynuowac to przyzwyczajenie .... Pan ktory zakladal alarm w Stylku mowi do mnie tak " to jak Pani ma zamiar do domu sie dostawac garazem ??????...... " NO TAK !!!!! dlatego prosze tak wszystko ladnie polaczyc , zebym miala czas z auta wysiasc, zabrac zakupy i zeby w polowie drogi do manipulatora nie odezwal sie system alarmowy .... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ależ miałam dziennikowe zaległości ale nadrobiłam i tak pięknie się dzieje, oj pięknie A fotele wygodne, ale ten cholerny deszcz :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja tylko i wylacznie garazem wchodze ...... i w Polsce zamierzam kontynuowac to przyzwyczajenie .... Pan ktory zakladal alarm w Stylku mowi do mnie tak " to jak Pani ma zamiar do domu sie dostawac garazem ??????...... " NO TAK !!!!! dlatego prosze tak wszystko ladnie polaczyc , zebym miala czas z auta wysiasc, zabrac zakupy i zeby w polowie drogi do manipulatora nie odezwal sie system alarmowy .... ..... Dobrze, że na tę kwestię zwróciłaś uwagę. Zapomniałam się zastanowić jak te wszystkie drzwi będą użytkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A fotele wygodne, ale ten cholerny deszcz :mad: Deszcz to dopiero padał później, nie przepadam za jazdą jak wycieraczki nie nadążają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dobrze, że na tę kwestię zwróciłaś uwagę. Zapomniałam się zastanowić jak te wszystkie drzwi będą użytkowane Dorotko , a jak beda sie otwieraly ?? Wejsciowe to nie ma wiekszego znaczenia ... chociaz ja otwieram na zewnatrz ( wiecej miejsca jest wtedy w wiatrolapie ) , to samo z zewnetrznymi garazowymi , a co z wewnetrznymi garaz kotlownia ??? czy z garazu wchodzisz bezposrednio do kotlowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Będą piękne dźwiery Tylko o folii nie zapomnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Będą piękne dźwiery Tylko o folii nie zapomnij;) :rotfl: zgadzam sie z pierwszym zdaniem, ale to ponizej to az parsknelam smiechem przed kompem... moje male dziecie nie wie co sie mamusce stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dorotko , a jak beda sie otwieraly ?? Wejsciowe to nie ma wiekszego znaczenia ... chociaz ja otwieram na zewnatrz ( wiecej miejsca jest wtedy w wiatrolapie ) , to samo z zewnetrznymi garazowymi , a co z wewnetrznymi garaz kotlownia ??? czy z garazu wchodzisz bezposrednio do kotlowni ? Wejściowe na zewnątrz - od razu nastąpi selekcja gości Te garażowe - do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Spokojnie drogie Koleżanki, folii nie ściągnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Spokojnie drogie Koleżanki, folii nie ściągnę! uff co za ulga moje tez z selekcja gosci, tyle ze u mnie to jest duuze zadaszenie przed wejsciem wiec pewnie w tej wnece sie rozejda na boki i selekcji nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tak mnie naszło, karniszy szukam. Takich jakichś innych. Wiecie o co mi chodzi? Prawda? (ja nie do końca wiem, ale jakieś takie inne, żeby były) Coś wiem, podwójne powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Inne mówisz?? I podwójne??Aaa to wiem jakie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 wpisałam "inny karnisz"i wyszło mi takie http://www.archimania.pl/4256-karnisze-ozdobne-barnart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ładne drzwi. nie mogę doczekać się jak będą wyglądać w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Inne mówisz?? I podwójne??Aaa to wiem jakie:D:D Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć. wpisałam "inny karnisz" i wyszło mi takie http://www.archimania.pl/4256-karnisze-ozdobne-barnart O te, są ładne. Tylko jeszcze nie wiem czy takie chce. Ale ładne. A mi ten głupi wujek tych nie pokazywał. ładne drzwi. nie mogę doczekać się jak będą wyglądać w realu. O, ja też A macie może/używacie takie z cienkich linek stalowych? Jak toto się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 kiedyś moja babcia takie miała. Średnio, bo średnio się po nich suwają żabki. No, ale żabki teraz też inne, niż kiedyś, więc nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.09.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Pesteczka u Aliji fajne rzeczy pokazywała. Może coś Ci się spodoba.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197676-Wn%C4%99trza-Alijkowego-domu/page34&highlight=alija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dorka, Amglad ma takie stalowe linki, więc pewnie może Ci więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.09.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Amglad? Słyszałaś? Nitka, dzięki pooglądam sobie na spokojnie później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Piekne wylewki. Ciekawa jestem tego progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts