agalind 25.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Amglad? Słyszałaś? Nitka, dzięki pooglądam sobie na spokojnie później! Czy ja slyszałam czy Amglad? Ja widziałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.09.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Czy ja slyszałam czy Amglad? Ja widziałam:D Czy Amglad słyszała, co agalind powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dopiero teraz zajrzałam do dziennika. Dorka, ja Cię podziwiam, ze Ty dajesz radę tak budować. Nie dość, ze wpadasz na chwilę, to wtedy załatwiasz wszystko w takim tempie, że ja bym pewnie połowy rzeczy zapomniała po drodze. Dorka, kamienny próg będziesz ocieplać styro oczywisćie;) No wiesz..... mostek Odpalam niebieską korwetę Juz wiem skąd kolor okien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.09.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dopiero teraz zajrzałam do dziennika. Dorka, ja Cię podziwiam, ze Ty dajesz radę tak budować. Nie dość, ze wpadasz na chwilę, to wtedy załatwiasz wszystko w takim tempie, że ja bym pewnie połowy rzeczy zapomniała po drodze. Dorka, kamienny próg będziesz ocieplać styro oczywisćie;) No wiesz..... mostek Juz wiem skąd kolor okien;) Nawet styrodurem chyba W kazdym razie próg jeszcze nie zamontowany, Ale będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nadproża tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.09.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nadproża i parapety ze względu na trójwarstwową ścianę na dzień dobry odddzielone 10tką wełny i 2 cm powietrza. Ok, są jeszcze co pewien czas kotwy łączące obydwie ściany, ale bez hec, pasywny to on nie miał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 No wlasnie, tak myslalam, ze wszytsko masz pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dorka, ja miałam linkowe karnisze z IKEA. Szlag mnie trafiał, bo ciągle jakby się rozciągały, a nie wisiało na nich nic ciężkiego tylko woale. Bez przerwy je podkręcałam. Nie mówiąc już o tym, że haczyki od żabek jakimś cudem spadały z linek. Wreszcie zdjęłam i założyłam proste czarne rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.09.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 kiedyś moja babcia takie miała. Średnio, bo średnio się po nich suwają żabki. No, ale żabki teraz też inne, niż kiedyś, więc nie wiem.. Ewo, przypomniałaś mi o patencie z żyłką, taką grubą, i tam się wszsystko suwało gładko. Inna rzecz, że zakryte te żyłki były ładną listwą. Dorka, ja miałam linkowe karnisze z IKEA. Szlag mnie trafiał, bo ciągle jakby się rozciągały, a nie wisiało na nich nic ciężkiego tylko woale. Bez przerwy je podkręcałam. Nie mówiąc już o tym, że haczyki od żabek jakimś cudem spadały z linek. Wreszcie zdjęłam i założyłam proste czarne rurki. Czyli rozciągają się, właśnie tego się obawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.09.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ewo, przypomniałaś mi o patencie z żyłką, taką grubą, i tam się wszsystko suwało gładko. Inna rzecz, że zakryte te żyłki były ładną listwą. Czyli rozciągają się, właśnie tego się obawiałam. Hej Hej przybywam....ogladam...podziwiam.... linki u mnie ok - nie rozciagają sie, choc całkiem mięsiste zasłony na nich wisza...ale brak komfortu w przesuwaniu takich firan/zasłon na linkach.... nie polecam, chyba że nie będziesz odsłaniać i zasłaniac kilka razy dziennie...bo to meczące zajęcie i wkurw łapie szybko zamiast linek - lepiej i wygodniej cienkie rurki. tez tak zrobie soon:) całuje Dorka:hug::hug: i jak zwykle podziwaim twoja konsekwencje, wiedzę, ogarnięcie i uporzadkowanie.... Jesteś wielka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 http://www.bellemaison.pl/ Dorka, może coś upolujesz tutaj. Sporo rzeczy nie koniecznie do prowansalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.09.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Pestko, dzięki za linka. Pierwszy rzut oka i widzę moje ulubione kuchenki, w moich nieulubionych cenach Przeglądnę sobie później na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 retyyy tez o takiej kuchni marzylam (mialam mozliwosc pracy na podobnej do tych ze zdjec) i lodowce w wersji dd... a bardziej o zamrazalniku w szufladzie... ale te ceny i tak ot...marzenia sie rypnely i utkwily w oblokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Melisa, jest takie powiedzienie "jak ktoś chce, to szuka sposobu, a jak nie chce to szuka powodu";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Melisa, jest takie powiedzienie "jak ktoś chce, to szuka sposobu, a jak nie chce to szuka powodu";) i teraz wyjde na ta co powod sobie wymyslila ? @ nie wydam mojej wyciulanej kasy na meble kuchenne, zeby sobie zakupic kuchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 No wiem, wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 No wiem, wiem;) ale ten cytat zastosuje na mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.09.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Melisa, jest takie powiedzienie "jak ktoś chce, to szuka sposobu, a jak nie chce to szuka powodu";) Nie znałam, ale tę pierwszą część uporczywie i skutecznie stosuję. Jeśli wiem co jest celem, to już połowa sukcesu. Najgorzej jest wtedy, gdy jeszcze nie do końca wiem czego chcę Meliska, u Ciebie (tym aktualnym) jest mnóstwo rzeczy, prawie nówek, których ludzie się pozbywają. Rozglądnij się. To naprawdę nie obciach mieć w nowym domu coś używanego. Przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dorka, to tak jak ja , nie do konca wiem co chce niby wiem...ale moja polowica zawsze mnie na ziemie sprowadza i tak sie to konczy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts