dorkaS 26.09.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ha, ja uprawiam sztukę przedstawiania rzeczy tak, aby mnie trzeba było później do nich przekonywać. Wówczas wilk syty i owca cała Tylko warunek konieczny, trzeba wiedzieć co i dlaczego to się właśnie chce. Racjonalne argumenty kontra należy jednak przyjmować i akceptować jeśli mają sens. Bo człek ma mały rozstaw oczu (nawet tych wewnętrznych) i nie wszystko sam zobaczy. W razie potrzeby sama wrócę do tego postu. Bo czasem jednak jak mnie jakaś idea fix opanuje, to kilka dni mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dorka, to nie dla mnie... Pokazuje zdjecie i mowie, popatrz jakie fajne.. odp nooooo a jaka cena w druga strone to jest tak: popatrz zonko na to.. odp : nooooo.... maz: takie bedziemy miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.09.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Z serii dialogów: Ja: kochanie popatrz jakie piękne będziemy mieć parapety /patrzymy na okładzinę z piaskowca, pełną zawijasów, niesymetrycznych ozdóbek/ On: Eeeeee.... Ja: Cieszę się, że TEŻ Ci się nie podoba On: /łypie podejrzliwie i syczy: to jakie będzieMY mieli? Ja: Z takiego delikatnego kamienia, proste, takie są lepsze, jak sądzisz? On: Takie nagrobkowe? Ja: Broń Boże, w żadnym wypadku, mi też się takie nie podobają. On: dalej łypie podejrzliwie Ja: Taki delikatny, z Zimnika, o tu popatrz... /gapimy się razem w niewyraźne zdjęcie/ On: Jesteś pewna? Ja: Oj, tak, tak.. On: No i ja mam z Tobą zrobić? Ja: Ze mną? nic? Ale przelać za te parapety możesz, bo ja nie mam pinów I tak to mniej więcej leci na okrągło. Ale ja lubię gmerać po tzw. okazjach, a i mam węża w kieszeni, on mnie po palcach, jak za głęboko sięgam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 takie dialogi to mi sie podobaja chyba bede musiala zmienic taktyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.09.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 mmmm marmurek jak lody waniliowe z tofii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Tam gdzie mamy pomieszczenia 'brzydkie" .... będą z granitu nagrobkowego. Cholera, to mi dałaś do myślenia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.09.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ha, ja uprawiam sztukę przedstawiania rzeczy tak, aby mnie trzeba było później do nich przekonywać. Wówczas wilk syty i owca cała Tylko warunek konieczny, trzeba wiedzieć co i dlaczego to się właśnie chce. Racjonalne argumenty kontra należy jednak przyjmować i akceptować jeśli mają sens. Bo człek ma mały rozstaw oczu (nawet tych wewnętrznych) i nie wszystko sam zobaczy. W razie potrzeby sama wrócę do tego postu. Bo czasem jednak jak mnie jakaś idea fix opanuje, to kilka dni mam z głowy To jest to, nie dziwię się, że współpraca z M. układa się dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dorcia, moja wczorajsza wieczorna konwersacja z moim M... (pokazalam mu zdjecia z linku, ktory tutaj dostalas...kuchnie, wyposazenia... ) zakonczyla sie moim fochem i wydzieraniem sie jaki to on jest stylowy i o wszystkim wie a probowalam, staralam sie, pregowalam zeby zrobic tak jak to ty zrobilas opisujac wyzej... i co? a nic! na koniec zasugerowalam mu-nie kupisz mi kuchni, nie bede gotowac... wiesz co odpowiedzial? ze z mila checia zamieszka u tesciowej, bo ona pyszne obiadki gotuje:jawdrop: pogonilam go do domu bez kuchni i niech nie mysli o obiadkach od swojej tesciowej:P moja ci mamcia i nie zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Cholera, to mi dałaś do myślenia:confused: Ale, że nagrobkowy... Czy, że brzydkie pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 To jest to, nie dziwię się, że współpraca z M. układa się dobrze:-) Dorcia, moja wczorajsza wieczorna konwersacja z moim M... (pokazalam mu zdjecia z linku, ktory tutaj dostalas...kuchnie, wyposazenia... ) zakonczyla sie moim fochem i wydzieraniem sie jaki to on jest stylowy i o wszystkim wie a probowalam, staralam sie, pregowalam zeby zrobic tak jak to ty zrobilas opisujac wyzej... i co? a nic! na koniec zasugerowalam mu-nie kupisz mi kuchni, nie bede gotowac... wiesz co odpowiedzial? ze z mila checia zamieszka u tesciowej, bo ona pyszne obiadki gotuje:jawdrop: pogonilam go do domu bez kuchni i niech nie mysli o obiadkach od swojej tesciowej:P moja ci mamcia i nie zgadzam sie Wiesz, moje metody skutkują na mojego, ale to lata pracy u podstaw Ale jak by mój wyraził chęć jadania u mojej mamusi toby jadał tam do u**** śmierci. A ma urażona godność mroziłaby wszystko w promieniu kilometra, łącznie z posiłkami spożywanymi u mamusi, coby kościa w gardle A tak na serio, jak wygląda jego koncepcja kuchni? Nie da rady gdzieś w pół drogi się spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 koncepcje mamy w sumie taka sama... widzialas kuchnie Amglad1? cos w ten desen... nawet te ajkeowskie nam sie podobaja... tyle,ze ja wczoraj przegladajac te zdjecia z linku i zobaczywszy ta wielka kuchnie zaniemowilam :yes:i moje mysli sie przeinaczaja... lubie ten styl rowniez... w sumie w kazdym bym sie odnalazla:D wystarczylo powiedziec, ze chcialabym taka kuchnie... (cooo? z dwoma piekarnikami...to w restauracjach takie maja albo barach, nikt normalny takiej kuchni nie kupuje) jak to nikt normalny skoro ja w domu jednorodzinnym na podobnej gotowalam:cool: (od slowa do slowa) nastepnym razem wysle go do jego mamusi... tam to sie naje po tej dyskusji lasil sie jak kot do mnie, wiec nie jest zle chyba ze ta grozba na jego mamusie zadzialala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ale, że nagrobkowy... Czy, że brzydkie pomieszczenia? No mam ten nagrobkowy jako parapety zewnętrzne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 :lol2: to sie dziewczyny dogadalyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No mam ten nagrobkowy jako parapety zewnętrzne;) I pasuje? Pasuje. U mnie byłby też lekko nagrobkowy, ale już mi się nie chciało czterech parapetów przez pół Polski ściągać, a miało być na jasno, a że breccia była w promocji ... tak wyglądają kulisy bardzo przemyślanych wyborów Poza tym jak wejdę na współczesny cmentarz, to naprawdę te granity są śliczne - tylko sceneria nie ten teges. Jakieś kilka miesięcy temu zadumałam się nad jednym takim, a stojąca nieopodal kobieta powiedziała wpół do mnie, wpół w powietrze - Taka młoda była i dzieci miała. I głupio mi się zrobiło, bo moją uwagę granit przykuł, a nie epitafium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 lubie ten styl rowniez... w sumie w kazdym bym sie odnalazla:D Nie daj mu tego postu do przeczytania, bo załadujesz się automatycznie na straconą pozycję :) nikt normalny takiej kuchni nie kupuje) "normalny" można zawsze potraktować jako obelgę, synonim "obrzydlliwie zwyczajnego" :) po tej dyskusji lasil sie jak kot do mnie, wiec nie jest zle chyba ze ta grozba na jego mamusie zadzialala:lol2: Czyli lada moment się dogadacie w sprawach kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 na szczescie na komentarze nie zaglada wiec nie przeczyta jak mu dupsko smaruje na fm "normalny" ...dlatego wybuchlam dogadam sie jak bede miala juz ja gotowa u siebie z tym co chce chociaz przyznam ze jego pomysly tez nie sa glupie... np okap wysuwany de dietrich... tylko te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 u nas o kuchni decyduje ten kto gotuje, czyli ja. Mąż tylko nie zgodził się na zlewozmywak w rogu (bo on zmywa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 i mial racje z tym zmywakiem...do mnie w rogu tez nie przemawia.... wiesz ile pierdol zbiera sie w rogu...a jak nie pierdoly to ciezko sie zmywa blat...kurzy sie jak chooolera...wiem, bo mieszkalam tak i szmatka non stop w uzyciu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 I pasuje? Pasuje. No pasuje, ale czy ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No pasuje, ale czy ładne? Jak pasuje to znaczy, że ładne. Poza tym na zewnątrz jest inne światło niż wewnątrz. Stąd mi zależało na jasnych do wewnątrz. Na zewnątrz też nagrobkowe*, tylko mniej. *granit nagrobkowy - czyli duża ilość plam na ciemnym tle, przypominające do złudzenia lastriko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts