Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a zabrałaś kurtki zimowe?

witaj w domu i nie przepracowuj się za bardzo. ferie masz w końcu :)

Zabrałam, zabrałam i już zdążyły się przydać.

A aktywny wypoczynek w modzie :)

no zimno Dorka, zimno, ale choć słonka trochę przywiozłaś :)

Robię, co mogę :)

Pewnie będzie jak stąd wybędzie;-)

Teraz czasu na pierdoly nie ma:-D

:lol2:

Czesc Dorcia, alez Ci zazdraszczam pobytu w PL... tez mialam byc jutro rano ale nie wypalilo :bash:chcialam mamusi mojej niespodziewajke zrobic na jej urodziny...to takie wyjatkowe no wiesz... :rolleyes:

ale udalo mi sie zamowic bukiet wiec mam nadzieje, ze jak jej kurier jutro go dostarczy to bedzie szczesliwa :rolleyes:

sciskam ze slonecznej ale ciut chlodnej skandynawii :D

Dzięki za linki, tego drugiego właśnie studiuję :)

Wykonawca szybciutko zareagował i mamy mieć wizję lokalną w środę. Problemem jest to, że to były wylewki robione oddzielnie ze względu na ogrzewanie podłogowe w jednym z pomieszczeń. W zasadzie gdy teraz na to patrzę, nic nie stało na przeszkodzie, żeby najpierw rozłożyć wszędzie styropian, położyć kable w jednym pomieszczeniu i zalać wszystko na raz. Tymczasem zrobione zostało to tak, że w całości został wylany korytarz na docelową wysokość, a pięć dni później łazienka. A na styku wszystko tańczy i z tego co czytam to trochę tańczyć może, ale wg mnie ugina się za mocno.

to ja jeszcze w trawnik sie nie wcinam - chciał mieć, niech kosi , oczywiscie w dowolnie wybrana stronę :)

malka, ja jak tylko dzialke zobaczylam, a raczej jej wielkosc to powiedzialam: nie bedzie traktorka-nie bedzie koszenia... bynajmniej nie ja :p

odp natychmiastowa: kochanie oczywiscie ze kupie tobie ten traktorek :D