_Chloe_ 27.09.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 u nas o kuchni decyduje ten kto gotuje, czyli ja. Mąż tylko nie zgodził się na zlewozmywak w rogu (bo on zmywa:)) Też się tego trzymam. Za to w design garażu nie będę mu się wtrącać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Też się tego trzymam. Za to w design garażu nie będę mu się wtrącać u mnie zamiast garazu zostala zrobiona sypialnia...wiec to ja bede tutaj krolowac w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.09.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Melduję, że jakoś.... zimno.... tu macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.09.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 a zabrałaś kurtki zimowe? witaj w domu i nie przepracowuj się za bardzo. ferie masz w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 no zimno Dorka, zimno, ale choć słonka trochę przywiozłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.09.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 a zabrałaś kurtki zimowe? witaj w domu i nie przepracowuj się za bardzo. ferie masz w końcu Zabrałam, zabrałam i już zdążyły się przydać. A aktywny wypoczynek w modzie no zimno Dorka, zimno, ale choć słonka trochę przywiozłaś Robię, co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dorka, raport z placu boju będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Pewnie będzie jak stąd wybędzie;-)Teraz czasu na pierdoly nie ma:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Pewnie będzie jak stąd wybędzie;-) Teraz czasu na pierdoly nie ma:-D Czesc Dorcia, alez Ci zazdraszczam pobytu w PL... tez mialam byc jutro rano ale nie wypalilo :bash:chcialam mamusi mojej niespodziewajke zrobic na jej urodziny...to takie wyjatkowe no wiesz... ale udalo mi sie zamowic bukiet wiec mam nadzieje, ze jak jej kurier jutro go dostarczy to bedzie szczesliwa sciskam ze slonecznej ale ciut chlodnej skandynawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.10.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Doczytałam o wylewkach, współczuję na szybko znalazłam tylko http://www.flizowanie.com/podk1.html http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56819-Klawiszuje-mi-wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dorcia, wysylam wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.10.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki za linki, tego drugiego właśnie studiuję Wykonawca szybciutko zareagował i mamy mieć wizję lokalną w środę. Problemem jest to, że to były wylewki robione oddzielnie ze względu na ogrzewanie podłogowe w jednym z pomieszczeń. W zasadzie gdy teraz na to patrzę, nic nie stało na przeszkodzie, żeby najpierw rozłożyć wszędzie styropian, położyć kable w jednym pomieszczeniu i zalać wszystko na raz. Tymczasem zrobione zostało to tak, że w całości został wylany korytarz na docelową wysokość, a pięć dni później łazienka. A na styku wszystko tańczy i z tego co czytam to trochę tańczyć może, ale wg mnie ugina się za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 współczuję problemów ale za to parapety jakie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 JAAAA ale fajne te parapety! podobaja mi sie jedne i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Też się tego trzymam. Za to w design garażu nie będę mu się wtrącać to ja jeszcze w trawnik sie nie wcinam - chciał mieć, niech kosi , oczywiscie w dowolnie wybrana stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to ja jeszcze w trawnik sie nie wcinam - chciał mieć, niech kosi , oczywiscie w dowolnie wybrana stronę malka, ja jak tylko dzialke zobaczylam, a raczej jej wielkosc to powiedzialam: nie bedzie traktorka-nie bedzie koszenia... bynajmniej nie ja odp natychmiastowa: kochanie oczywiscie ze kupie tobie ten traktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jejku, Dorka, zawsze coś. Mam nadzieje, że z wylewkami da się coś zaradzić. Jak synuś się sprawia w pracy? PS. Parapety ładne i w ładnych pomieszczeniach i w brzydkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.10.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 gratuluję parapetów. jak tam mija czas urlopowy? pewnie ja przystało na urlop, intensywnie pracujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No to teraz mam zagwozdkę - nie wiem, które parapety ładniejsze? Na pewno "brzydkie" pomieszczenia się nie pogniewały;) Kurcze, co z tymi wylewkami - nie wiedziałam, że takie coś może być. Okazuje się, że im dalej, tym więcej może być problemów - zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.10.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cześć Dorka Ale miałam nadrabiania..., ale warto było... parapety ładne i te ładne i te brzydkie Twoim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts