dorkaS 09.10.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam Was wszystkie serdecznie Od razu prostuję - parapety są śliczne wszystkie jak leci, nawet te w "brzydkich" pomieszczeniach. A czas hmmm urlopowy leci na tyle intensywnie budowlanie, że marzę już o zaszyciu się z książką w kąciku, tudzież wyrzuceniu kluczyków do najbliższej studzienki kanalizacyjnej. Synuś wywija łopatą jak trzeba, ale jakoś ta praca do gustu mu nie przypadła Strategia eliminacyjna przyszłych zawodów chyba działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dorcia, to ze nie podoba mu sie kopanie to nawet i dobrze...praktyki juz zalicza od podstaw(zbiera doswiadczenie) a zawod osiagnie na pewno znacznie wyzszy niz spec od lopatologii (nie urazajac osob pracujacych w tym zawodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dorcia - jak ja Ci zazdroszcze tego urlopu;)!! Tez bym chciala, ale tym razem Pan Maz sie wybiera na tygodniowy urlop budowlany za 2 tygodnie...od niego kolega z pracy jedzie na ski holidays...Pan Maz powiedzial, ze on jedzie na hammer holidays, a do mnie z krzywal minka, kiedy to sie skonczy..... Mi te z "brzydkich" parapety podobaja sie bardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka, lud relacji żądny! Przydałoby sie coś naskrobać w dzienniku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 vox populi, vox dei - zaraz się coś pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorcia - jak ja Ci zazdroszcze tego urlopu;)!! Tez bym chciala, ale tym razem Pan Maz sie wybiera na tygodniowy urlop budowlany za 2 tygodnie...od niego kolega z pracy jedzie na ski holidays...Pan Maz powiedzial, ze on jedzie na hammer holidays, a do mnie z krzywal minka, kiedy to sie skonczy..... Mi te z "brzydkich" parapety podobaja sie bardziej:) Ja mam na razie ciągle order holidays, marzę już o ściera holidays żeby w końcu wypucować sobie te moje niebieskości okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ... gdy cała banda goni po działce, plantuje pod ścisłym nadzorem kupę ziemi, sterroryzowana nosi sumiennie płytki tam i nazad, zbiera śmieci, odpompowuje wodę, a w międzyczasie wozi się na taczkach i tańcuje na blaszanym garażu, po czym zgłodniała pożywia się w miejscowym sklepiku kiełbasą toruńską, suchymi bułkami i lodami. Można z dziećmi budować. Można. Tylko idzie wolniej, bo trzeba wszystko tłumaczyć od podstaw. W każdym razie mają poczucie wpólnego budowania. Czy im się to nieraz podoba czy nie czyli urlop udany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Trochę jak na moje wyobrażenia urlopu to taki mało urlopowy, ale ujdzie w tłumie Co mi się podoba - dawno w ciągu jednego roku nie byłam tyle razy w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka nawet nie masz pojecia jak tobie zazdroszcze tych wojazy do PL gdyby nie ta woda to tez bysmy sobie jezdzili ahhhh.... i kolo nosa przeszly mi ferie jesienne a i z tym moj planowany wyjazd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka nawet nie masz pojecia jak tobie zazdroszcze tych wojazy do PL gdyby nie ta woda to tez bysmy sobie jezdzili ahhhh.... i kolo nosa przeszly mi ferie jesienne a i z tym moj planowany wyjazd.... Hehe, a ktoś coś wspominał o odpoczynkach na promie :) Ale jak zaczniecie jeździć dookoła, to możecie u mnie robić międzylądowania, zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hehe, a ktoś coś wspominał o odpoczynkach na promie :) Ale jak zaczniecie jeździć dookoła, to możecie u mnie robić międzylądowania, zapraszam ! no tak, ale ja o Was to pomyslalam tak w formie relaksu ten wyjazd a ja to wiesz... juz sie najezdzilam wystarczajaco... dobrze, ze loty mam juz bezposrednie...chociaz sama droga z Gdanska tez jest meczaca.. nie to co tutaj do lotniska niespelna 18minut jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka to my etapowo podobnie teraz jestesmy co prawda u mnie pozostaly okna dachowe i dokonczenie ocieplenia, ale to to moze byc juz teraz zrobione... tylko kupic to co trzeba i przechwycic majstra do naszego domku Jak ty to pieknie napisalas o tych wnetrzach... normalnie to co mam w glowie a nie potrafie okreslic Jednym slowem, chcesz wykonczyc dom z dusza... super podejscie... ja to z moim wykanczaniem cos czuje ze ta dusze bede szukac i to dosc dlugo...az sie boje tego odczucia wyobcowania.. Co jeszcze mialam dodac... aaaa!!! super sprawa z podejsciem panow od posadzek:yes: teraz aby tylko ladnie to naprawili i bedzie supcio hupcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dorka o ja głupia zapomniałam że ty w PL byłaś i się zastanawiałam gdzieś Ty... Zaczał Pan te płytki u Ciebie co to miały mieć różna grubość? Bo bardzo mnie ciekawi jak ten problem rozwiązałaś... buziaki ogromne na powitanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jestem bardzo ciekawa Twoich wnętrz - idę o zakład, ze nie będą ani nudne ani banalne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.10.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nie ma jak wspólne budowanie domu i więzi rodzinnych. Jestes świetnie zorganizowana, więc wszystko idzie do przodu. Płytki boskie. Mój ulubiony sposób kładzenia. taki misz masz wielkości. Az się boję ceny. Masz jakies namiary sklepowe? Pomarzyła bym sobie. Ściskam Cie gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tia, namiary cenowe: w DE 33 Euro za 1m2, w PL 260 zł za 1m2 formatu 30x30. Normalnie importerem zostanę.. Chyba, że gdzieś ktoś widział je w Polsce za cenę podobną jak w Niemczech wtedy nie będę ich wlec przez pół świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hej Dorka, coś się wyjaśniło z wylewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A, jeszcze jedno, odnośnie płytek o różnej grubości, pan Płyteczka machnął ręką i powiedział, eeee to w ogóle normalne jest. Wierzę mu zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hej Dorka, coś się wyjaśniło z wylewkami? Panowie od płytek stwierdzili, że się beton podkurczył i nie przyssał właściwie do podłogi. Nie zrobili też w tym akurat miejscu wylewki w taki sposób, by zakrywała styropian niezależnie dla każdej płyty. /Takiej jakby odwróconej literki L, patrząc na przekrój/ Będą kuć i robić tak, żeby się wylewki przyssały do podłoża i do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 musiałas mnie tak zaraz sprowadzić na ziemię??? eee idę robic kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts